Profile cover photo
Profile photo
Sharniza Shari
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Koleksi Bento Mei 2016
Salam semua.... Lamanya blog ni tak berupdate. Sampai dah abis puasa dan dan dah raya pun.....huhu. Tuan punya blog ni dilanda virus 'M'. Hehehehe..... Sebelum kita update pic raya, kita layan dulu koleksi bento bulan mei yea...... Sekian. Utk Bulan Jun x d...
Add a comment...

Post has attachment
Thursday ~ Random Photo (19 Mei 2016)
Yeayyy!!! dah sampai hari Khamis dah.... Kejap jer kan dah nak msk seminggu... Ermmm, hari nak wat random photo jer.....Layan la yea. Hehehe... 2 minggu lps en.somi ajak pi Banting cari kerepek. Mimpi apa ntah dia mengidam kerepek plak....hahaha Haikal dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Felda Residence, Kuala Terengganu
Salam semua.... Minggu lepas aku ada program kat Terengganu. Mmg dah set awal2 nak jalan2 cari makan je kat Ganu nie....hehehe... Kami menginap kat Hotel Felda Residence. Ok la stay sini sbb dekat dgn bandar....senang la nak ke mana-mana org kata....hehehe....
Add a comment...

Post has attachment
Koleksi Bento April 2016
Pejam celik pejam celik.....dah bulan Mei kan? Kejap jer kan.... Tak lama lg puasa plak. Ok...entry kali ni nak share bento bulan April. Al-hamdulillah, masih lg dpt sediakan bekal untuk suami dan anak2 ke opis dan sekolah.
Add a comment...

Post has attachment
Thursday ~ Random Photos
Hari ni kita nak wat random photos la.....blh dak? hehehe....boleh la kan..... Tak yah cite byk2 la....jom layan gambo2 yg ada ni ha..... Alkisahnya budak kecik ni demam tiba2 kul 4 pagi....jadinya mama x leh nak cuti sbb ada keje nak kena settle. So, bawa ...
Add a comment...

Post has attachment
Katil Untuk Haikal & Rayyan
Minggu ni agak sibuk skit dgn keje sbb next week ada 2 program yang nak kena jalankan...satu kat pahang, satu kat terengganu. Awal bulan 3 aritu kami pi la ikea nak mencari katil utk haikal & rayyan. Kisahnya sbb dok pikir rayyan dah nak masuk 4 tahun....ja...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Ixora, Penang
Ini saje nak berkongsi penginapan kami masa ada program kat Seberang Perai hujung bulan Mac aritu. Kami menginap kat Hotel Ixora. Hitel ni baru lagi....tapi swimming pool x de yea....huhu. Hotel ni ok....bilik besar. Kami amik bilik yg 3 orang sebilik. Mmg ...
Add a comment...

Post has attachment
Hobi Baru Anak3....
Semenjak dua menjak nie...anak3 suka plak dgn ikan. Ni kesnya bermula masa hari sukan sekolah haikal dania la.....kat ctu ada gerai jual ikan laga. Sekor RM 5. So, beli la 2 ekor..... Masing2 suka plak dgn ikan2 nie.... Lps tu siap beli akuarium kecik utk b...
Add a comment...

Post has attachment
Koleksi Bento March 2016
Jom....jom....hari ni nak kongsi koleksi bento bulan march palak...:-) Bulan x banyak sgt bento sbb kan ada cuti sekolah seminggu. So, bento pun cuti gak la.....hehehe Meh la layan pic2 bento untuk anak2 dan suami..... Ini saje untuk bulan march 2016. Jump ...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Balik Kampung 12 - 17 MAC 2016
As Salam semua..... Lamanya x update blog nie.....tuan blog kebizian skit dgn kerja. Banyak sangat program yang nak kena handle. Jadinya, nak masa nak mengupdate blog agak terhad....hehehe... Hari ni nak share pasal cerita balik kampung masa cuti sekolah bu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded