Profile cover photo
Profile photo
idayuirdina dot com
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
Pengedar Shaklee Jeli, Tanah Merah dan Rantau Panjang
Beliau pernah mengalami masalah gastrik yang teruk dan masalah hormon tidak stabil semasa bergelar seorang pelajar dulu. Namun kini beliau telah bebas sepenuhnya daripada masalah tersebut dan kini berjaya mempunyai perniagaannya sendiri diusia yang muda.  K...
Add a comment...

Post has attachment
Pengedar Shaklee Jeli, Tanah Merah dan Rantau Panjang
Beliau pernah mengalami masalah gastrik yang teruk dan masalah hormon tidak stabil semasa bergelar seorang pelajar dulu. Namun kini beliau telah bebas sepenuhnya daripada masalah tersebut dan kini berjaya mempunyai perniagaannya sendiri diusia yang muda.  K...
Add a comment...

Post has attachment
Pengedar Shaklee Jeli, Tanah Merah dan Rantau Panjang
Beliau pernah mengalami masalah gastrik yang teruk dan masalah hormon tidak stabil semasa bergelar seorang pelajar dulu. Namun kini beliau telah bebas sepenuhnya daripada masalah tersebut dan kini berjaya mempunyai perniagaannya sendiri diusia yang muda.  K...
Add a comment...

Post has attachment
Cara untuk elakkan stress memandu di jalan sesak
Kehidupan sekarang ini sangat berbeza dengan zaman tahun 90-an dulu. Jika dulu, boleh lihat ramai pekerja yang berhemah, kalau kerja kat kaunter tu, dia melayan pelanggan elok je...sopan je jawab setiap pertanyaan. Masalah rumah tangga pun kurang. Tapi kena...
Add a comment...

Post has attachment
Cara untuk elakkan stress memandu di jalan sesak
Kehidupan sekarang ini sangat berbeza dengan zaman tahun 90-an dulu. Jika dulu, boleh lihat ramai pekerja yang berhemah, kalau kerja kat kaunter tu, dia melayan pelanggan elok je...sopan je jawab setiap pertanyaan. Masalah rumah tangga pun kurang. Tapi kena...
Add a comment...

Post has attachment
Sebab perlu join Shaklee
Dulu k.Ayu tak kenal pun Shaklee ni...bila kawan2 yang sama2 hamil duk sibuk beli Shaklee..k.Ayu wat rilex lagi...tak mau makan apa2 supplemen...kedekutkan???hihihihi... ================================================ Bukan sebab kedekut..tapi sebab nak be...
Sebab perlu join Shaklee
Sebab perlu join Shaklee
irdinasvitafamily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Set Kurus Shaklee
Sempena promosi bulan November 2016!! Ayu ingin berkongsi sedikit ilmu yang Ayu pelajari dan alami sendiri keberkesanannya.  Umum sudah mengetahui bahawa bulan ini ada promosi Lecithin, Alafafa Complex, NutriFeron dan juga Vita Lea for Children. Semasa meng...
Promosi Set Kurus Shaklee
Promosi Set Kurus Shaklee
irdinasvitafamily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Sempena promosi bulan November 2016!! Ayu ingin berkongsi sedikit ilmu yang Ayu pelajari dan alami sendiri keberkesanannya.  Umum sudah mengetahui bahawa bulan ini ada promosi Lecithin, Alafafa Complex, NutriFeron dan juga Vita Lea for Children. Semasa meng...
Irdina's Vita Family
Irdina's Vita Family
irdinasvitafamily.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan Omega Guard sebagai minyak ikan terbaik dunia
Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik dunia. Di dalam Omega Guard Shaklee terdapat Omega-3 yang bagus untuk kita. Apa yang ada dalam Omega-3? Penting ke ada Omega-3 dalam pada kita? Baiklah...Omega-3 ini biasanya terdapat di dalam minyak ikan. I...
Add a comment...

Post has attachment
Hapuskan Parut Keloid yang HODOH
Apabila selak bahu di lengan, kelihatan hodoh benar parut yang timbul selepas mendapat suntikan BCG sewaktu menjadi pelajar sekolah dahulu. Apabila selak bahagian perut, resah sungguh apabila terlihat parut yang timbul selepas menjalani pembedahan untuk mel...
Hapuskan Parut Keloid yang HODOH
Hapuskan Parut Keloid yang HODOH
irdinasvitafamily.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded