Profile cover photo
Profile photo
Swing Regime
4 followers -
Sofia Jazz band: Swing, Bossa, Rhumba, Balkan, French, Original Music
Sofia Jazz band: Swing, Bossa, Rhumba, Balkan, French, Original Music

4 followers
About
Posts

Post has attachment
На Вниманието на всички любители на качествена и оригинална музика: Train Station Band и Swing Regime отново на една сцена! В уютната обстановка на клуб Backstage на 3ти април ще можете да чуете алтернативната гледна точка на Train Station Band с тяхната 100% авторска музика в уникален стил, включващ фюжън, суинг, хип-хоп и D'n'B. Заедо с тях на сцената ще излязат и Swing Regime, за да допълнят картинката с невероятното си Френско звучене, aвторска музика и какво ли още не!
 
Train Station Band е банда, скоро навършила само две години, но изпълняваща музика за след десет! Умело смесват Jazz мотиви с Балкански Мелодии и D'n'B бийтове.
Всичко изпълнено е 100% авторска музика!
В бандата участват: Кристина Георгиева-Вокали, Атанас Хаджиев-Сакс,Кларинет, Емил Георгиев-Китара, Димитър Горчаков-Синтезатор, Валери Пастармаджиев-Бас, Георги Бакърджиев-Барабани.
Swing Regime са познати на българската сцена с невероятните си интерпретации в стил Swing, като към репертоара си включват също и Bossa Nova, Румба и уникални авторски композиции умело преплетени с Балкански мотиви! Те са: Нина Илкова-Вокали; Марк Босани-Баян, Акордина, Вокали; Иван Стилянов-Китара, Вокали; Валери Пастармаджиев-Контрабас, Вокали; и Георги Бакърджиев-Барабани.

СТАРТ: 20ч. ВХОД: 10лв.
 
Back Stage Club – Там където сме заедно…
 
Тел за резевации: 0878 311 421
Add a comment...

Post has attachment
Shanty Town by Mark Bossanyi - Performed by Swing Regime
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded