Profile

Cover photo
fara fain
2 followers|27,103 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

fara fain

Shared publicly  - 
 
TOUJOURS ADVANCED
Assalamualaikum.. Ni Cikfa nak kongsi sikit resepi kecantikan selama SEBULAN! Apa tuuuu?? Haaaaa ni lah rahsia Artis Malaysia sekarang!! Majoritinyaaa dah merasa dan nampak kesannya taaauuu..Korang tak nak ke?? Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots? ...
 ·  Translate
Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Bangkit dari Kegagalan
Dalam hidup ni tiada manusia yang tak menempuh apa itu kegagalan. Walau sehebat mana kita. Walau semewah mana kita. Walau sebahagianya kita Pasti ada kegagalan. yuppp..dari kegagalan itulah datangnya kejayaan. Tapi tak semuanya berjaya dari kegagalan terseb...
 ·  Translate
Dalam hidup ni tiada manusia yang tak menempuh apa itu kegagalan. Walau sehebat mana kita. Walau semewah mana kita. Walau sebahagianya kita. Pasti ada kegagalan. yuppp..dari kegagalan itulah datangnya kejayaan. Tapi tak semuanya berjaya dari kegagalan tersebut. Kerana dia tak pernah belajar dari ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Cantik Tak Semesti Kahwin Dulu
Asslamualaikum. Cikfa kembali lagi yee. okey post ni sebab teringat kes semalam berborak dengan kak hani..ntah macam mana boleh tercakap pasal benda alah ni lagi.hahahhaah kak hani la puncaaa! hahahhaha kak hani tanya. "fara, awak tak nak kahwin ke? Awak ca...
 ·  Translate
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Menaruh Harapan
Assalamualaikum. Korang pernah rasa menaruh harapan kat orang yang korang suka ATAU korang pernah menjadi orang yang ditaruh harapan? Apa yang Cikfa merepek ni?? hahaha.. sebenanrya tak tahu lah nak habaq macam mana.  Tapi Cikfa tak suka bagi harapan kat or...
 ·  Translate
cuma Cikfa rasa agak sedikit kurang selesa. Yelah kan soal hati dan perasaan ni mana laaahh boleh bawa main kan. Kalau tersalah langkah kita yang kematu nanti. Cikfa duk pikiaq macam mana nak habaq kat dia. Buat masa ni Cikfa tak ada perasaan kat dia sebab dia kawan Cikfa.
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Rindu Tak Pernah Padam
Realitinya hidup ni tak pernah kosong dengan perasaan cinta, kasih, sayang dan semestinya rindu. Kalau nak ikutkan sebenarnya rindu itu cukup memadai bagi Cikfa. Kalau nak berjumpa bergelak ketawa ni takkan pernah habis pun..bila dah lama tak jumpa tak tahu...
 ·  Translate
Kalau nak ikutkan sebenarnya rindu itu cukup memadai bagi Cikfa. Kalau nak berjumpa bergelak ketawa ni takkan pernah habis pun..bila dah lama tak jumpa tak tahu cerita kenangan yang lama-lama tu timbul. Takkan pernah habis la kalau teringat kenangan manis ni. Memang susah sangat oiiii!
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
KELEBIHAN BVRC
Assalamualaikum.. Cikfa nak kongsikan kelebihan BVRC. kalau anda nak cantik dengan BVRC baca ni tau. BVR Collagen Di rumus khas dengan campuran 100% bahan2 semulajadi seperti ~PATI COLLAGEN ASLI ~PATI APPLE STEM CELL ~PATI STRAWBERRY STEM CELL ~PATI BUNGA S...
 ·  Translate
Di rumus khas dengan campuran 100% bahan2 semulajadi seperti ~PATI COLLAGEN ASLI ~PATI APPLE STEM CELL ~PATI STRAWBERRY STEM CELL ~PATI BUNGA SAKURA ~GLUTHATHIONE ~VITAMIN C & VITAMIN E Sangat efektif utk merawat pelbagai masalah kulit seperti : ~MENCERAHKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT MUKA DAN BADAN ...
1
Add a comment...
Have her in circles
2 people
eyda dayah's profile photo
Mohd Amzad's profile photo

fara fain

Shared publicly  - 
 
Melangkah
Sejauh mana kita melangkah Kita pasti akan tersungkur Tanpa kita sedar kita terluka Tapi lukanya kecil impaknya besar Sesudah sembuh kita laju melangkah Tidak pandang ke belakang Kerana kita tahu untuk mengelak dari kembali jatuh Sedaya upaya untuk melangka...
 ·  Translate
Kerana kita tahu untuk mengelak dari kembali jatuh. Sedaya upaya untuk melangkah. Agar dapat kepuasan sendiri. Makin jauh melangkah. Makin banyak yang kita kena tempuh. Sejauh itu juga kita tahu kita di mana. Adakah kita berjaya melaluinya. Atau kita masih gagal. Sekiranya kita masih gagal ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
**
Manfaat BVR Gold Scrub / BVR Bubble Licious :  Mencerah, melicin dan menegangkan kulit Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit Menanggalkan daki lama dan degil ser...
 ·  Translate
Manfaat BVR Gold Scrub / BVR Bubble Licious : Mencerah, melicin dan menegangkan kulit; Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut; Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA; Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit; Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Perjalanan Rezeki Allah
Assalamualaikum. Heeeyy lama betul kan Cikfa tak bermadah. terasa bosan pulak kerja ni..tu yang curi tulang sikit tu.,hahahhaa. tunggu masa nak balik je sekarang ni. Haaa...bercakap pasal rezeki Allah ni semamangnya terbentang luas kan. Cikfa nak cerita sik...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Heeeyy lama betul kan Cikfa tak bermadah. terasa bosan pulak kerja ni..tu yang curi tulang sikit tu.,hahahhaa. tunggu masa nak balik je sekarang ni. Haaa...bercakap pasal rezeki Allah ni semamangnya terbentang luas kan. Cikfa nak cerita sikit macam mana Allah bagi rezeki Cikfa ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Berlambak Nasi Minyak
Wehaaaaiiii ramainyaaa! yang bertunang tahun ni...lepas tu tahun depan KAHWIN! mana taknya sorang2 kawan Cikfa tunang dan dah ada pun yang kahwin tahun ni. tapi tahun ni banyak dengar yang tunang lah.. yang ni tunang yang tu tunang..dengan cuzzy-cuzzy Cikfa...
 ·  Translate
Kalau nak jemput la kan..kalau taknak tak apa..ada Cikfa tak kisah..yang mampu doakan kebahagiaan korang je lah kan. (sedih jap ayat). Tiba-tiba teringat satu kisah tahun ni..ada satu bulan tu hujung minggu je attend orang kahwin makan nasi minyak. ada sekali sampai 3 kenduri attend.
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM
New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin. Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ? ►  Satin Skinz  merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan...
 ·  Translate
New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin. Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ? ► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan ...
1
Add a comment...

fara fain

Shared publicly  - 
 
Tak Apa Rasulullah Tunggu
Assalamualaikum.. sambil menaip ni sambil tu dengar ceramah Ustaz Kazim Elias. terus terpancar idea Cikfa nak mengarang. ada satu part yang terkesan kat Cikfa. sangat terkesan. setiap berjumpa dengan kawan lama, dengan makcik pakcik bila balik ke kampung sa...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
2 people
eyda dayah's profile photo
Mohd Amzad's profile photo
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Female