Profile cover photo
Profile photo
Limegreen Nice
561 followers
561 followers
About
Limegreen's posts

Post has attachment
Sedarkah kita apa tujuan sebenar hidup?
Bismillahirrahmanirrahim SEDARKAH KITA APA TUJUAN HIDUP YANG SEBENAR? Pernah tak terlintas di fikiran mengapa Allah pilih kita? Dalam berjuta-juta sperma, Allah pilih SATU sperma untuk disenyawakan dengan ovum. SATU dalam sejuta ye wahai sahabat-sahabat ku ...

Post has attachment
Shopping website yang jual baju, kasut, murah-murah
Bismillahirrahmanirrahim... Dunia yang kian maju sekarang ni membuatkan kita banyak kekurangan masa. Nak shopping raya pon tak ada masa dah kalau diikutkan. Ye lah, sibuk belajar, sibuk bekerja, sibuk melayan anak-anak, sampai nak reward diri sendiri dengan...

Post has attachment
Wanita maut melambung dirempuh
Seorang wanita melambung sebelum jatuh tertiarap atas jalan selepas motosikal ditunggangnya bertembung kereta di Jalan Teluk Air Tawar, dekat sini, pagi semalam. Dalam kejadian jam 11.40 pagi itu, mangsa, Norshaharah Abdul Talib, 34, yang menunggang motosik...

Post has attachment
Siapa nak barang-barang FREE? Cepat daftar!
Bismillahirrahmanirrahimm.. Siapa nak barang percuma? Siapa nak? Haa,, mesti nak kan.. Jadi, apa kata korang daftar di laman web ni >> WOOP . Antara barang-barang dia offer:- Barang-barang yang dia bagi bukan ni je taw, ada lagi banyak.. Kalau nak tahu, cep...

Post has attachment
Gambar-gambar pernikahan Akim dan Stacy
Bismillahirrahmanirrahim... Pertama sekali, tahniah kepada Akim dan Stacy selepas selamat diijabkabulkan hari ini di Hotel Shangri La Tanjung Aru, Kota Kinabalu. Dengan sekali lafaz, Akim sah bergelar suami kepada Stacy. Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan ke...

Post has attachment
WHO isytihar DARURAT ANTARABANGSA penularan Zika
Bismillahirrahmanirraheem.. Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mengisytiharkan darurat antarabangsa berikutan penularan virus Zika bawaan nyamuk, yang dikaitkan dengan kecacatan kelahiran di Amerika.  Agensi kesihatan Pertubuhan Bangsa-Bangsa (PBB) itu meng...

Post has attachment
Pinjaman Pelajaran Negeri Selangor dah dibuka. Cepat daftar!!
Bismillahirrahmanirrahim.. :) Berita baik untuk semua mahasiswa dan mahasiswa yang sedang atau yang ingin meneruskan pengajian di universiti-universiti mahupun kolej!! Seperti tahun-tahun yang lepas, tahun ini juga Tabung Kumpulan Wang Biasiswa Negeri Selan...

Post has attachment
Mark Adam tinggalkan "isteri" kerana kanser??
Biarpun mencintai isterinya sepenuh hati, derita penyakit kanser yang ditanggung menjadi faktor utama penyanyi, Mark Adam , 37, membuat keputusan meninggalkan wanita itu.  Begitupun, peminat usah cepat menghukum penyanyi berbakat itu kerana kisah berkenaan ...

Post has attachment
Holistic Planning
Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah, segala puji hanya layak untuk Allah SWT, Tuhan sekalian makhluk Setiap dari kita mesti ada perancangan . Ye lah, perancangan dalam segala apa jua tindakan, tak kira lah perancangan masa hadapan, perancangan strategi d...

Post has attachment
Holistic Planning
Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah, segala puji hanya layak untuk Allah SWT, Tuhan sekalian makhluk Setiap dari kita mesti ada perancangan . Ye lah, perancangan dalam segala apa jua tindakan, tak kira lah perancangan masa hadapan, perancangan strategi d...
Wait while more posts are being loaded