Profile cover photo
Profile photo
AutoScout24.be (NL)
242 followers -
AutoScout24.be is de grootste autosite van België.
AutoScout24.be is de grootste autosite van België.

242 followers
About
AutoScout24.be (NL)'s posts

Post has attachment
Wie dacht dat #Suzuki door de #Baleno minder aandacht zou spenderen aan de #Swift, die heeft het goed mis. Getuige daarvan de derde generatie, die op alle vlakken beter doet.

Post has attachment
#Mercedes frist zijn vlaggenschip op. Zoals dat hoort, stelt dat de S-klasse in staat om zijn technologische superioriteit opnieuw te bevestigen. Dat is met name het geval wat autonoom rijden betreft.

Post has attachment
#Citroën heeft in #Shanghai op het autosalon een volledig nieuwe familie-#SUV voorgesteld. Die is bijzonder veelbelovend, want hij koppelt de uitstekende basis van de Peugeot 3008 aan de typische innovaties van Citroën.

Post has attachment
De ultieme #BMW #M4 voor ‘trackday’-fanaten is eindelijk klaar. BMW liet de M4 CS in Shanghai aan de wereld zien: met 460 pk doet hij nog 10 pk beter dan de M4 met het Competition Package.

Post has attachment
#Audi toont op het #Autosalon van #Shanghai een concept van een elektrische #SUV, die we als een coupé-versie zouden kunnen zien van… ja, van wat eigenlijk?

Post has attachment
U vond #Kia al uitstekend met de 7 jaar waarborg? Wat dan gezegd van het Chinese #Lynk & Co, dat zijn producten een levenslange waarborg schenkt?

Post has attachment
#Mercedes laat op het Autosalon van Shanghai een concept zien die vermoedelijk snel in productie komt. Zie hem dus veeleer als een zoethoudertje.

Post has attachment
De Alfa Romeo Disco Volante Spyder is een liefdeskind, geboren uit passie voor auto’s toen ze nog een kunstvorm waren en ambachtelijk groeiden. We mochten van nabij kennismaken met het eerste van slechts zeven exemplaren.
#AlfaRomeo

Post has attachment
De update van de #Jaguar F-Type was nog een wereldpremière op het Autosalon van Brussel in januari. Vandaag schenkt Jaguar die een nieuw basismodel.

Post has attachment
Wie een moderne #Mini wil, moest zich tot voor kort richten tot de versie die #BMW bedacht. Maar vandaag is er een alternatief opgedoken dat trouw(er) blijft aan het origineel.
Wait while more posts are being loaded