Profile cover photo
Profile photo
Палисандър ООД
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Услуга - Шлайфане на плотове на калибровъчен шлайф.
Add a comment...

Защо иглолистна дървесина? 
Няколко са причините , които ни карат да използваме иглолистна дървесина :
-Ниската плътност  в зависимост от дървестният вид от 430 до 470 кг/м3 я прави лека и същевременно с достатъчна якост подходяща за основен материал използван в строителството като опшивъчен,градивен или конструктивен елемент.
-Красивият фладер и добрите физико-механични показатели я правят предпочитан материал за изработка на мебели,дограма и подови настилки. 
-Цената на иглолистните продукти в сравнение с други материали е многократно по-достъпна,което води до нейното широко приложение .

Нашата мисия

Нашата мисия е да създаваме стойност за клиентите си и да бъдем разпознавани като доверен партньор, благодарение на гамата от продукти и услуги извършвани от компетентни служители в подходяща работна среда .

За да изпълни мисията си, "Палисандър" ООД непрестанно подобрява услугите чрез непрекъснати инвестиции в нови и подобрени технологии, за да увеличим нивото на техническите възможности и така да постигнем високо качество на продуктите.

Ние полагаме усилия да обслужваме нашите клиенти винаги с внимание, уважение и не на последно място с професионализъм.  
Създавайки дългосрочни и лоялни отношения с нашите партньори и клиенти, въвеждайки иновативни подходи и продукти, 'Палисандър' ООД ще се стреми да бъде лидер в дървообработващият сектор в България с мисия за неговото развитие и утвърждаване.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded