Profile cover photo
Profile photo
dylla mn
About
dylla's posts

Post has attachment
28 NOVEMBER 2015
ALHAMDULILLAH  SYUKUR YA ALLAH 28/11/2015   5.43 p.m sah bergelar seorang isteri kepada mohd sahrul akhmal..   setelah bertunang setahun akhirnya aku dah jadi bini orang oii ! macam tak caye jerrr///  dan nak tak kena la berubah perangai n tingkah laku tu.....

Post has attachment
Throwback E-day
hari ni meh kita acah baling belakang sikit...uhuhu... 23 november 2014 ..  Alhamdulillah , selamat bergelar tunang orang.. Walaupun Sesuatu yang tanpa dirancang dengan lama, tanpa bercinta Tanpa declare couple  tanpa dating  tanpa panggilan manja, hanya de...

Post has attachment
**
Alhamdulillah,... Masih ada kesempatan untuk mencoretkan sesuatu stelah sekian lama menyepi kan diri ku yang cute ni, *erkk cute ke kan, uweks!  Blog yang dah makin berabuk, makin terbiar sebab busy sangat sekarang, uhuhu... kesian dekat hamba !  InshaAllah...

Post has attachment
berabuk abih dohh !!
hollaaa hollaa cik dylaa HERE !! haa ape yang berhabuk... semesti nye laa blog kite ni kan... haiiishh nak buat macam mana kan dah diri kita ni seorang seorang yang pemalas apa boleh buat kan terbiar la kamu kan cik blog last update pon mase bulan lepas tu ...

Post has attachment
WEDDING !!
 holaaa holaa... haa sebenar nye wedding ni masa hari MERDEKA bulan 8 hari tu  tapi  biasa la cik dylla kita ni kan.. BUSY sokmo.. ape y busy nye pon tak tahu... okey kita throwback...  gambar sahaja jee...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded