Profile cover photo
Profile photo
Railing Design
9 followers -
Partener exclusiv Q-Railing Gmbh in Romania
Partener exclusiv Q-Railing Gmbh in Romania

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Sisteme de balustrada (partea a sasea) - D LINE

Ultima saptamana a lunii ianuarie aduce in prim plan o gama aparte de produse semnate Q-railing GmbH - linia de balustrade din inox D LINE. 
 
O solutie plina de stil
Stalpii subtiri pentru balustrade, ultra plati ai sistemului D LINE reusesc sa transforme panourile de sticla folosite intr-o suprafata transparenta aparent neintrerupta. In vreme ce taieturile circulare din partea superioara a stalpilor de sustinere pot fi considerate simple elemente de design, ele reflecta , in egala masura, identitatea pe care Knud Holscher a incercat sa o imprime acestei linii: o calitate excelenta, utilizare modulara si o estetica care depaseste bariera timpului, fara suruburi vizibile care sa strice look-ul.

Lumina si spatiul ocupa locul central
Sistemul de balustrade D LINE poate sa fie impartit intre solutiile de montare de top si cele de tip fascia. Clientii pot sa aleaga intre variantele de fixare Spigot, Glass Link, Blok Fixing, Blok Fixing Full Glass si Two Point Fixing. Indiferent de alegerea facuta, puteti sa obtineti o balustrada ce sa combine intr-un mod exceptional un look modern, elegant, cu o functionalitatea incredibila si o siguranta maxima. 
 
Descriere tehnica si caracteristici calitative

Sistemul D line este creat ca o solutie modulara, cu parti modulare. Indiferent de modul in care acestea sunt ansamblate impreuna, intotdeauna obtii un design consistent. Printr-o folosire echilibrata a sticlei si otelului inoxidabil 316 (AISI), D line nu e doar elegant ci si extrem de durabil. 

Acest sistem de balustrade de inox poate fi folosit atat pentru interior cat si pentru exterior. 

La suprafata, s-a ales un tratament de sablare partiala

Grosimea sticlei acceptata este de 10-12mm / 12.76-16mm /-20mm 16.76 / 21.52 pana la 25.52 mm.

www.railingdesign.ro/blog/sisteme-de-balustrada-partea-a-sasea-d-line.html
Add a comment...

Post has attachment
6 Lucruri pe care trebuie sa le urmaresti cand alegi un sistem de balustrada:
Add a comment...

Post has attachment
A patra saptamana a lunii ianuarie 2015 ne aduce in prim plan o alta serie de balustrade produse de renumitul fabricant Q-railing Gmbh: Q-line Glass Frame Tube. Pentru mai multe detalii legate de segmentul de accesorii si balustrade de inox, acceseaza paginile de produse si cataloagele de pe site-ul nostru, RailingDesign.ro:  www.railingdesign.ro/blog/sisteme-de-balustrada-partea-a-patra-q-line-glass-frame-tube.html
Add a comment...

Post has attachment
5 Avantaje ale sistemelor moderne de balustrada de inox
Add a comment...

Post has attachment
Continuam azi cu partea a patra a seriei ce prezinta sistemele de balustrada Q-railing. Mai multe informatii referitoare la segmentul de accesorii si balustrade inox gasesti in site, pe railingdesign.ro
 
Easy Glass EVO
Un design modern, de o clasa uimitoare
Add a comment...

Post has attachment
Q-railing Square Line este complet unic pe aceasta piata, adresata modelelor de balustrade de inox sau sticla. Aceste balustrade de inox iti permit folosirea acestor forme patrate pentru crearea unui look cu totul nou.
Add a comment...

Post has attachment
Balustrade de inox - marca Q-railing Gmbh, in oferta partenerului oficial in Romania Railing Design - www.railingdesign.ro/accesorii-balustrade-inox
Add a comment...

Post has attachment
Daca in articolele anterioare, aici pe blogul RailingDesign.ro, am  prezentat informatii utile legate de materialele folosite in sistemele de balustrade inox si sticla Q-railing  si am inceput sa prezentam cateva serii reprezentative pentru acest segment (cum ar fi Q-line si Easy Glass Slim), astazi ne concentram atentia pe solutiile de iluminare oferite de Q-railing - mai precis, Q-lights.
Add a comment...

Post has attachment
Top motive pentru a alege balustrade de inox si sticla
Optiuni de design interior si exterior, prin balustradele de sticla si inox

Fie ca sunt folosite pentru constructii rezidentiale ori pentru cladiri comerciale, sistemele moderne de balustrade arhitecturale permit designerilor si constructorilor sa adauge o serie de trasaturi noi, practice, dar si de ordin estetic, atat in interior, cat si in exterior. Atat treptele interioare dintr-un anumit imobil se pot bucura de aceste balustrade de sticla si inox, dand impresia unei deschideri mai mari. In exterior, proprietarii pot sa obtina o priveliste care sa nu fie deloc intrerupta - pastrandu-se in acelasi timp sigura si durabila. Daca ai o terasa, un balcon (sau te gandesti sa adaugi una, in viitor), ar trebui sa iei in considerare optiunile oferite de Railing Design - balustrade inox si sticla marca Q-railing Gmbh.
Add a comment...

Post has attachment
Continuam astazi seria de articole pe care am inceput-o in luna noiembrie, aici pe blogul Railing Design. In fiecare material, vom prezenta in detaliu trasaturile cate unei colectii de balustrade de inox sau sticla, marca Q-railing Gmbh. Desigur, nu vor lipsi imaginile (fotografiile) de ansamblu sau de detaliu, pentru a intelege cat mai clar aplicatiile carora le sunt destinate. O privire de ansamblu si o prezentare a tuturor acestor balustrade inox, precum si accesoriile aferente, gasesti in site.  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded