Profile cover photo
Profile photo
Autókopf Kft. - Hengerfej felújítás, motorfelújítás, turbó javítás
Cégünk főbb szolgáltatásai: hengerfej felújítás/javítás, motorfelújítás, turbó javítás Budapesten! Hívjon minket és kérjen ajánlatot!
Cégünk főbb szolgáltatásai: hengerfej felújítás/javítás, motorfelújítás, turbó javítás Budapesten! Hívjon minket és kérjen ajánlatot!
About
Posts

Post has attachment
Az általunk forgalmazott #klíma készülékek pontos árairól a helyszíni felmérés során tudunk pontos információt adni.

#klíma http://klima-szereles.eu/klima

A helyszíni felmérés során kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb klíma készüléket.

#klíma#árak http://klima-szereles.eu/akcios-klimatelepites
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
https://cmo69.hu/blog/6-1-dolog-amire-figyeljen-ha-kisteherautot-vezet

Akár munka, akár rendkívüli okok miatt, de előfordulhat az ember életében, hogy kisteherautót vagy furgont kell vezetnie. Személyautót nagyon sokan vezetnek, és a jogosítványuk feljogosítja őket arra, hogy 3,5 tonna alatti járműveket vezethessenek. Viszont egy nagyobb kategóriájú kisteherautó, illetve furgon vezetése körültekintőbb vezetési technikát igényel, hiszen a gépjármű jóval nagyobb, alapvetően a súlya is, de ha csomagokkal is meg van pakolva, akkor fokozottan oda kell figyelni és óvatosabban szükséges vezetnie.
Mire figyeljen oda, ha kisteherautót, furgont bérel Budapesten?

Azoknál a kisteherautóknál, furgonoknál, amelyek puttonyos, zárt kocsiszekrénnyel rendelkeznek, általában nincs, vagy nem tudja a funkcióját ellátni a visszapillantó tükör, ezért vezetés közben a két oldalt elhelyezett visszapillantó tükrök használatával lehet például a tolatást elvégezni. Jó ötlet, ha segítséget kér, de erre nem biztos, hogy mindig van lehetősége.


+1 Természetesen bármennyire nagyobb méretű és tömegű gépjárművet vezet, a KRESZ-szabályok önre is ugyanúgy vonatkoznak, tehát az abban leírt betartása mindenképpen elengedhetetlen, akár saját tulajdonában lévő, akár bérlés útján kapott kisteherautót, furgont vezet, mindez igaz Budapestre és vidékre is egyaránt.
Add a comment...

Post has attachment
https://cmo69.hu/autoberles-budapest/autoberles-budapest

Miért jó megoldás Önnek egy olcsó autóbérlés?

Az autóbérlés ma már mindenki számára elérhető lehetőség! Sokkal kedvezőbb pénzügyi megoldást jelent az, hogy ha egy pár napra vagy tartós szerződéssel kibérel egy autót mind vásárolni egyet vagy taxival járni Budapesten vagy bárhol az országban. Az autókölcsönzés megadja Önnek az autózás élményét, egyszerűségét, miközben nem terhelik meg a pénztálcáját.

Autóbérlés Budapest átvételi lehetőséggel? Egy kedvező árfekvésű bérautó használata a legtöbb esetben jóval kedvezőbb lehetőség nyújt az Ön számára, mint a tömegközlekedés igénybe vétele vagy saját autó vásárlása. Mikor ajánljuk Önnek az olcsó autóbérlést?

Ha nem rendelkezik gépkocsiva,, de alkalmanként szüksége van arra, hogy autóval közlekedhessen.
Ha el kellene utaznia vidékre, és a tömegközlekedésnél kényelmesebb és jobb megoldást keres.
Ha rendelkezik autóval, de néha a sajátjától eltérő kategóriára, például nagyobb csomagtartójú autóra van szüksége.
Ha külföldről érkezik Magyarországra és megbízható, kényelmes és kedvező áron igénybe vehető közlekedési lehetőséget keres az itthon töltött napokra
Add a comment...

Post has attachment
https://cmo69.hu/

Történetünk

Kisteherautó bérlés Budapest, mikrobusz bérlés Budapest, autóbérlés Budapest.
Társaságunk kis,közép valamint prémium kategóriás személyautók bérbeadásával is foglalkozik. Hat és kilenc személyes mikrobuszok ,kisbuszok ,hétszemélyes egyterű bérautóink állnak rendelkezésre!

Kishaszongépjármű kategóriában 3.5t kisteherautók, platós és zárt dobozos, valamint kétszemélyes furgon bérautóinkkal várjuk! Nálunk biztosan megtalálja az éppen szükséges autóbérlés lehetőségét.
Add a comment...

https://cmo69.hu/

Milyen előnyökkel jár az autóbérlés Budapesten?

Széles körben és rendszeresen frissülő kínálatunk, kedvező áraink és feltételeink mellett, az autóbérlés rugalmas ügyintézése segíti, igényeinek és elképzeléseinek a gyors és kényelmes megvalósítását. Megtervezheti, és egy időben lekötheti egész éves igényét, legyen az autóbérlés, vagy tartozék kölcsönzés.

Miért választják napról-napra többen az autóbérlés Budapest oldalunk szolgáltatásait?

Nálunk megtalálja a legoptimálisabb megoldást, azonnal és egyszerűen. Ne feledje, bár merre jár, vagy bár merre kell járnia „autókölcsönzés, autóbérlés Budapest”!
Budapesten könnyen megközelíthető helyen is megtalálod a, Budapesti autókölcsönzőt de természetesen kívánságod szerint akár a repülőtérre, vagy házhoz is szállíthatjuk a gépjárművet. Erről bővebb információt az oldalon találsz. Keress minket bizalommal!

Több éve szolgáljuk ki ügyfeleinket megbízható, tisztán tartott, klímás, autópálya matricával ellátott bérautóinkkal, neked sem fogunk csalódást okozni!
Az autókölcsönzés nem egy bonyolult dolog, de figyelj oda a részletekre.

A mi filozófiánk, hogy úgy szolgáltatunk hogy minél több elégedett, ezáltal visszatérő ügyfélre tegyünk szert. Ezért segítünk a megfelelő bérautó kiválasztásában és minden kis apró részletre felhívjuk a figyelmet.

Reméljük hamarosan veled is találkozunk, keress minket bizalommal!
Add a comment...

Post has attachment
https://karrendezes-karosszeriajavitasarak.hu/blog/de-pontosan-mit-is-takar-a-karosszeria-javitas-szolgaltatas

Karosszéria javítás Budapest

Egy tapasztalt, és a munkájához értő karosszéria lakatos folyamatosan elvan látva munkával, de ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az Ő tudása hatalmas értéket képvisel a munkaerő piacon.
De pontosan, mit is takar a karosszéria javítás szolgáltatás?
Alapértelemben 15-20 évig is képesek lennének szolgálni a gazdájukat az autók sérülések, és egyéb meghibásodások nélkül, ám ezzel szemben a valóság az, hogy naponta autók százai törnek össze idő előtt, melyeket láthatunk az autószerelő műhelyekben, autóbontókban.

Valljuk be őszintén, hogy a közepes, vagy nagyobb roncsolódás esetén nem lenne senki, aki újra megpróbálna életet lehelni ezekbe a gépjárművekbe, ám a karosszéria javítás Budapest szolgáltatás igénybevételével ez kiküszöbölhető.

Nézzük, hogyan is végzi munkáját a karosszéria lakatos napjainkban.

Mivel az autókon bekövetkezett károsodás mértéke sok mindent meghatároz, ezért a szakember első körben felméri a károsodás mértékét, majd konkrét javaslatot tesz az autó tulajdonosának a helyreállítási munkákra.

Például a javítás magába foglalhatja az eldeformálódott vázszerkezet gyári állapotba történő visszaállítását mérnöki precizitással, vagy ha a gyári összekötő részeket kell megmenteni, akkor jöhet szóba a fémes karosszéria elemek kikalapálása, újjal való helyettesítése.
Add a comment...

Post has attachment
https://karrendezes-karosszeriajavitasarak.hu/teljeskoru-javitas

TELJES KÖRŰ KARAMBOLOS AUTÓK JAVÍTÁSA

Miután a kárfelvételt elvégeztük, sérült autóját megjavítjuk. Karosszérialakatos és fényezési munkák tekintetében, rendelkezünk az ahhoz szükséges eszközökkel, tudással, tapasztalattal, és a legjobbak vagyunk az autójavítás Budapest szolgáltatás területén.


A gépkocsi fényezését, karosszéria elemeinek, szélvédő, hűtő-fűtő egységeinek, futómű alkatrészeinek cseréjét a karambolos járművek javításával kapcsolódóan végezzük. Keressen minket, és kérjen árajánlatot a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban !
Add a comment...

Post has attachment
https://karrendezes-karosszeriajavitasarak.hu/karugyintezes

Az alábbi biztosítók szerződött partnereink, mely lehetővé teszi a gyors kárügyintézés és kártérítés lebonyolítását.
A Lakk-mix Kft. az Ön érdekeit képviseli a kártérítési igény bejelentésétől a jogos teljes kártérítési összeg kifizetéséig.
Finanszírozzuk a karambolos autó karosszéria javítás ,autófényező és alkatrész költségeket.
A karambolos autó javítással mi számolunk el a biztosítóval, Önnek nem kell számlát leadni, egyéb adminisztratív ügyekkel foglalkozni, mert a cégünk teljes körű kárügyintézési, kárfelvételi szolgáltatást nyújt.
Megkíméljük Önt a kellemetlen időt rabló, haszontalan köröktől és a nem megfelelő kártalanítástól. A nyomtatványokat a lent található listában találja, kitöltésben szükség esetén segítséget nyújtunk. Bízza kárbejelentés feladatát szakemberre, ezzel biztosítja a gördülékeny és biztos kárfizetést!

Ön hozza magával a baleset során kitöltött baleseti bejelentőt (betétlap), a forgalmi engedélyt, a személyes okmányokat, gépjármű törzskönyvét vagy banki szerződést (lízing esetén). Céges gépjármű esetén szükséges az aláírási címpéldány és cégkivonat. Feladataink közé tartozik a kárfelvétel, kárügyintézés, pótszemle, gépjármű javítás, Audatex kalkuláció, értékmeghatározás Eurotax, banki meghatalmazás, ügyintézés, igazságügyi szakértői vélemény elkészítése. Önnek csak a kijavított gépkocsit kell átvennie!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded