Profile cover photo
Profile photo
Telekung Najwa
25 followers -
Sejadah Kanak-Kanak dan Telekung
Sejadah Kanak-Kanak dan Telekung

25 followers
About
Posts

Post has attachment
Sejadah Travel untuk anak-anak. Secara simboliknya, kita ajar anak solat walau di mana sekalipun dan dalam musafir juga. Jom tengok macamana nak guna sejadah bag untuk anak.

#sejadahkids #sejadahkanakkanak

www.telekungnajwa.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SIMULASI HAJI CERDIK DI SHAH ALAM
Add a comment...

Post has attachment
Pilihan kain telekung. kalau bergetah tak muat pulak untuk size XL. Kalau ber ikat takut jatuh. Ini kami bantu selesaikan masalah kain telekung jatuh...

Dapatkan di www.telekungnajwa.my
Add a comment...

Post has attachment
30% discount , untuk telekung lace ni. hanya di www.telekungnajwa.my
Add a comment...

Post has attachment
Manusia yang rugi di bulan puasa tazkirah Ramadhan oleh Imam Besar Masjid Negeri Selangor
Add a comment...

Post has attachment
Letak bunga sikit untuk adik.
yang penting adik suka ikut ibu solat.

Ibu pun ada design sama Telekung dengan adik.
telekung Sedondon ibu anak di www.telekungnajwa.my

Telekung Kids yang menggunakan tali pengikat bergetah. Senang si comel nak pakai sendiri.

hanya di TelekungNajwa. Whatsapp 016-3364302
Add a comment...

Post has attachment
Dua tahun dah rajin solat. Sebelum ini pakai telekung ibunya. Ayahnya nampak dia pakai telekung pinjam, terus belikan telekung kanak-kanak.

Telekung dan sejadah dari Telekungnajwa.

www.telekungnajwa.my
Add a comment...

Post has attachment
Senarai agent dan stokis yang sah untuk TelekungNajwa.
Telekung Kanak-Kanak dan Dewasa sedondon yang pasti membuatkan anak-anak happy nak solat dengan ibunya :)
Add a comment...

Post has attachment
Telekung Cotton Putih idaman untuk menerangi ramadhan.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded