Profile

Cover photo
Rondvaart Den Haag Salonboot
10 followers|101,487 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Ondanks dat het lijkt dat dit de kortste zomer allertijden gaat worden, vaart Salonboot Rondvaart Den Haag bij regen en wind ook gewoon uit. Het weekend is weer gestart, ditmaal met een exclusieve champagneproeverij aan boord van de antieke Salonboot Oriënt.
www.salonbootdenhaag.nl
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
De eerste overdekte grachtenrondvaart van Den Haag
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nieuwe aanlegsteiger Herberg Vlietzigt

Vandaag is de nieuwe steiger opgeleverd bij Herberg Vlietzigt in Rijswijk.

De steiger is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Herberg Vlietzigt, Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft, De Haagse Vloot, Hof van Delfland en Provincie Zuid-Holland.

Naar verwachting zal de nieuwe steiger medio april 2013 feestelijk worden geopend. De steiger biedt mogelijk om nog meer mensen via het water vanuit Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg naar Herberg Vlietzigt te brengen.

Herberg Vlietzigt is een sfeervolle feestlocatie in het hart van Haaglanden, gelegen aan de Vliet en aan de rand van het Elsenburgerbos.
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft brengt u en uw gezelschap graag naar Herberg Vlietzigt en kan nu ook eenvoudig aanleggen voor de deur.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Luxe Rondvaart Den Haag en Delft
Introduction

Comfortabele en luxe rondvaarten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft: onderscheid door klassieke salonboot uit de dertiger jaren in combinatie met persoonlijke service.

Iets te vieren, heerlijk met familie of vrienden genieten van een gezellige rondvaart? Een huwelijk, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vergadering of zomaar een gezellig dagje uit?

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u de ideale ambiance voor een sfeervolle rondvaart met tal van mogelijke opties aan boord van het Varend Monument® Oriënt.

Contact Information
Contact info
Phone
070-2116105
Email