Profile cover photo
Profile photo
Niena Reen
Sentiasa Love~
Sentiasa Love~
About
Posts

Post has attachment
Perkara-perkara Yang Dirindui di Sekolah Menengah
3/9/17 Assalamualaikum dan hai loves~! Selamat menyambut hari raya Aidiladha semua walaupun mungkin agak terlewat? Hehe.. Tak mengapalah.. Jadi, seperti biasa aku nak cakap macam baru semalam tulis entry tentang JPJ . Tiba-tiba dah hampir empat bulan pun en...

Post has attachment
Pengalaman Gagal Ujian JPJ 2 Kali. Selekoh Z Musuhku!
30/5/17 Assalamualaikum dan hai loves~! Salam ramadhan al mubarak.. Ini ialah entri pertama aku untuk tahun 2017. Tak tahu lah kenapa mood berblog dah semakin nipis. Mungkin semakin tua kah? Anyway, perkembangan terbaru aku ialah aku akan masuk matrikulasi ...

Post has attachment
Semua Perkara Tentang Korea, KPOP ke?
16/12/16 Assalamualaikum dan hai loves~! Baru hari ni rasa macam ada desakan untuk tulis entry baru. Apa-apapun, aku baru saja habis SPM seperti yang digembar-gemburkan ituhh.. Tak lama pun dari 7/11-29/11 sahaja. Itu pon semestinya ada gap la kan. Tapi gap...

Post has attachment
Movie Korea Sedih Tak Boleh Bawak Bincang!
16/6/16 Miracle in Cell No.7 2013 Assalamualaikum and hai loves!~ Lama gilaaa aku tak menulis di blog. Dalam lebih kurang empat bulan jugak rasanya. Iolls kan budak nak SPM katanya... HA HA HA. Sedih. Tapi hari ni tiba-tiba rasa nak tulis something. Jadi, m...

Post has attachment
Baca Novel Itu Syok Sendiri?
14/2/16 Assalamualaikum dan hai loves~! Aku terus rasa terpukul untuk tulis entry ini selepas ayah aku share article di whatsapp berkaitan dengan novel melayu masa kini. Memandangkan aku merupakan bekas pembaca novel tegar, aku terpanggil untuk memberikan p...

Post has attachment
Bukan Kita Saja Ada Masalah
14/1/16 Assalamualaikum dan hai loves~! Siapa ja yang tak ada masalah dalam dunia ni kan? Semua orang ada masalah masing-masing. Semua orang pun tertekan dengan masalah sendiri. Cuma setiap orang berbeza-beza cara mereka handle masalah. Ada orang, bila ada ...

Post has attachment
What Goes Around, Comes Around
9/1/16 Assalamualaikum dan hai loves~! Ini ialah entry pertama aku untuk tahun 2016. Sangat-sangat ketinggalan daripada orang lain. Memandangkan aku dah mula sekolah, jadi aku rasa blog sudah sedikit terabai. First week of school tiada apa-apa yang luar bia...

Post has attachment
Selamat Tinggal 2015!
31/12/15 Assalamualaikum dan hai loves~! Memandangkan tahun lepas aku tak buat pun entry untuk akhir tahun rasanya jadi tahun ni rasa macam nak buat pulak. Nak buat entry santai. Dan tahun dalam beberapa jam saja lagi aku akan bergelar budak tingkatan 5 yan...

Post has attachment
Cerita Tentang Loghat
24/12/15 Assalamualaikum dan hai loves~! Tup tup dah sebulan dah aku tak update blog padahal tiap-tiap hari aku bukak blog. Hehe, entah kenapalah tahun 2015 ni paling kurang sekali update blog. Otak aku dah tak seligat macam zaman-zaman 2013/14. Kecewa juga...

Post has attachment
Tidak Berpuas Hati Dengan Pencapaian Anak
23/11/15 Assalamualaikum dan hai loves~! Goodbye form 4! Tamatlah sudah perjalanan aku sebagai pelajar form 4. Aku rasa macam tak pernah ada dalam form 4. Alhamdulillah aku dapat juga tempuhi kehidupan form 4 yang aku sangat takut masa mula-mula dulu macam ...
Wait while more posts are being loaded