Profile cover photo
Profile photo
Atiera Muati
131 followers -
i just believe myself :)
i just believe myself :)

131 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Backpacker ke Pulau Perhentian
Assalammualaikum hai ! Setelah dah tahun 2016 berlalu baru post ni berjaya di post akhitnya :-P Rindu nak menaip lama sangat tak menaip sebenarnya. Nak kata busy dengan assignment nampak sangat tipu benornya sebabnya baru semalam list deadline assignment ba...

Post has attachment

Post has attachment
Pencarian Bloglist November by Aisyah Nyais
Assalammualaikum.  Hai korang ! Klik  Aisyhah  untuk join ! Copy banner dan paste di entry korang. Comment di entry ni dengan link url pernyataan. Tag kawan korang minimum 3 orang so Tira tag : eza  , rasya  , aby

Post has attachment
PERADUAN DUIT RAYA
Assalammualaikum and hi ! Sapa nak duit raya?? Tira nak duit raya! Even umur dah tak layak dapat duit raya. Muahah. Let's join ! [klik banner meh !]

Post has attachment

Post has attachment
Inspiration
Assalammualaikum   Post ni saya ambil daripada fb. Iaitu seorang founder skincare Furaiha. Ambil positif dan keep move on !  SEBENARNYA SAYA DAH SANGAT PENAT . Ini kisah saya . Orang selalu tanya Fara kenapa kurus ? Diet ke ? Kenapa makan banyak tapi mainta...

Post has attachment

Post has attachment
Segmen: Sayang Followers Elsa by Elsaalicious
Assalammualaikum :-) Makin nak abis sem makin busy. Kerja makin bertimbun-timbun dan deadline assignment makin dekat makin padat. Haa amik ko hypothesis akhir sem daa.haha. Ok sudah-sudah lah bebelan tu jom kita join segmen by Elsaalicious.  Jom join segmen...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded