Profile cover photo
Profile photo
solehatun husna
125 followers
125 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Team building with officemate
Assalamualaikum.. hai semua.. hope semuanya sihat lah hendaknya.. dah berminggu dah tak upload kat sini.. sebok pulak seorang cuna ni. hari tu nak update time cuti depavali, tapi apakan daya ada team bulding pulak dengan officemate. Kita ni bila dah company...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Raya Haji
Assalamualaikum semua.. Selamat Hari Raya Korban buat semua pembaca setia blog cuna ni.. macam ramai ja yang tengok dan Selamat Bercuti Di Hari Isnin. Seronok lah hampa semua boleh cuti. Cuna tak dapat nak bercuti. Terpaksa tinggalkan Shuib dan Insyirah com...
Add a comment...

Post has attachment
cerita khamis seorang husna yang malas
assalamualaikum.. dah makin jarang jarang dah seorang husna update dekat sini. Kalau ikut keinginan hati ni setiap minggu nak update, tapi apakan daya.. nak update melalui screen phone yang kecik ni amat lah menyusahkan. tak celuihh nak type. jemari dah mak...
Add a comment...

Post has attachment
My Hari Raya
assalamualaikum.. apa khabar semua? Selamat Hari Raya di ucapkan untuk semua umat islam diseluruh dia. Puasa tahun ni tak macam puasa tahun sebelum sebelum ni. raya tahun ni bertiga. padahal tahun lepas baru ja raya solo bersama family tercinta. tapi sedih ...
Add a comment...

Post has attachment
"GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA"
" GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA " Hai, hari ni 1st day bekerja lepas balik dri CNY. dia punya mood tu tak berapa nak jalan lagi.. Dok asyik blurr ja. padahai banyak kerja cuna nak kena buat ni. banyak jugak submission nak kena siapkan sebelum minggu depan. t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded