Profile cover photo
Profile photo
Azie nani
68 followers
68 followers
About
Azie's posts

Post has attachment
Carrier untuk my little boy...
Assalamualaikum wbt.. Syukur kita dapat bersua lagi di bulan yang penuh berkat ni... Alhamdullilah syukur terima kasih juga kepada Binarmann yang sudi menolong saya untuk mendapatkan baby carrier berjenama Lenny lamb untuk my little boy yang baru je sampai ...

Post has attachment
Healthier puding caramel untuk anak-anak dan en.suami
Assamualaikum wbt. Entri saya kali ni mengenai Desert Healthier puding caramel untuk my lovely kids en.asben tersayang... Setiap tahun time bulan puasa menu desert kitorg puding caremel,buah melaka dan lengkong...atau agar2..hehehe... Desert ni wajib dibeli...

Post has attachment
Mummylicious minuman susu kambing untuk semua peringkat umur
Mummylicious. ..susu kambing Mummylicious. ..susu kambing + campuran bahan2 terpilih....minuman berkhasiat untuk seisi keluarga. ..untuk kanak2 & juga dewasa. ... Ada 4 pilihan perisa: Asli, vanila, coklat, strawbery.... Sedap & tidak hamis....insyaAllah. ....

Post has attachment
Dinner... Fairy Tales..
Assalamualaikum.... Alhamdullilah.. bertemu kembali kita... Kali ini saya nak berkongsi tentang dinner yang kami ikuti pada tahun ini. Tahun ini dinner bertemakan Fairy Tale.. Dengan exited la saya menyiapkan pakaian anak untuk majlis itu..makan bulan jugak...

Post has attachment
Glucos Cut Tea.. boleh langsing,boleh elak diabetes
GLUCOS CUT TEA Apa itu Glucos Cut Tea? ~ Glucos Cut Tea ni teh hijau ( Green Tea) Apa beza Glucos Cut Tea dengan Green Tea lain? ~ Bezanya....ia mampu menyerap carbo dan gula yang tidak diperlukan oleh badan. Green Tea biasa tak de kelebihan camni :) Apa ra...

Post has attachment
Dinner Fairy Tale -episod 2


Post has attachment
Dhias Perfume
DHIAS PERFUME BERWAJAH BARU.. Alhamdullialah..kini perfume Dhias perfume telah berada dalam hati peminat.kini berwajah baru khas untuk pelanggan yang setia...     Bercirikan lebih menarik dan berkeyakinan. Tidak perlu risau..kandungan dan kualiti tetap sama...

Post has attachment
Minggu penuh dengan ujian dan dugaan… Episod 1
Seminggu anak demam panas..
seribu kerisauan.. Setiap malam dan setiap masa anak dipantau.. takut
kalau-kalau demamnya makin melarat. Tambah pulak sekarang musim denggi. Dalam minggu
ini sahaja seramai 3 orang dah kena denggi berdarah. Hampir setiap minggu
...

Post has attachment
Anak mama demam seminggu…
Kesian
anak mama dah la badan naik tak banyak demam pulak seminggu.. walaupun begitu
makan dan main tetap rancak. Mama hairan mana perginya makanan yang saying makan
tu.. (2 keping roti + 1 mangkuk nasi untuk satu hidangan). Jangan jadi kering
macam mama da...

Post has attachment
PERFUME MURAH
Perfume murah menanti anda.... !!! Alhamdullilah... Walaupun perfume ini belum dikenali umum lagi tetapi permintaan tetap meningkat setia...
Wait while more posts are being loaded