Profile cover photo
Profile photo
Adibah Shahrudin
31 followers -
Be happy
Be happy

31 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Younger
Assalamualaikum. Between these few months banyak benda from my surrounding yang silently attack my soul. Emotionally than physically. I felt so tired. Plus practical in cardiac team, needed long hours standing until finish. And no break until 0300 pm. I thi...
Younger
Younger
sakuraadibah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terus maju
Assalamualaikum. Hari ini, puasa sunat! And, alhamdulillah jugak, balik class awal. .. Even ada stay group untuk discussion of next presentation. Tapi because dah diorang pakat-pakat I'm the one yang jadi presenter. Soh la depa buat sampai habis kan. Jahat ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Alhamdulillah for everything
Assalamualaikum. And i told you, untuk say Alhamdulilah for everything Sebab untuk semua yang berlaku. Atas apa yang dirancang dan tidak dirancang. We're still have a happy ending. Or vise versa. As long as we're still in Islam. Sebab susah nak letakkan ima...
Alhamdulillah for everything
Alhamdulillah for everything
sakuraadibah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
McFlurry Durian And Durian.
Assalamualaikum. Since dah start boleh makan durian balik after a year not in list. Atas sebab tertentu.  Now, I'm back babeh.  Open table please.  Durian mana korang nak try dulu.  Pokok mana nak kena terjah.  Seriously. So happy.  So excited.  Dia punya k...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Open House 2018
Open House 2018
sakuraadibah.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded