Profile

Cover photo
Svetlana Igor
97 followers|3,571 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 
Nordic Braid är ett komplett kit för hår Genesis 2 kvinnor (s). Den innehåller en hel flätat hår riggade, och flera slingor av hår. Den innehåller även elva hår och spetsar färger. DAZ 3D - Nordic Braid
 ·  Translate
1
Add a comment...

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 
DAZ 3D - Gladiator

http://3d-art-mary.blogspot.ro/2014/04/daz-3d-gladiator.html

Låt spelet börja! Det är dags att kämpa, du kommer att bli den sista gladiator fick stå? Utvecklad med denna outfit unika bekämpa Genesis, dina krigare är redo att arbeta med stövlar, en kjol och skuldra, försvaret av ljus och stor smidighet i strid sadelgjord. Ett krig hammare ingår också att låta förödelse i Colosseum. DAZ 3D - Gladiator
 ·  Translate
1
Add a comment...

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 
DAZ 3D - EJ Niebla And Claw Rings
Niebla är ett tecken på obeskrivlig skönhet.
Det kan vara en mytisk gudinna, är en älva varelse i skogen: den förra gav honom kronorna för Modergudinnan, och hon är väktare av gömda i de mörka skogarna, vars namn är nu bortglömd av alla paradis. Hon också vara en krigare av hisnande skönhet. Charmig i sin makt, kan de ta ditt liv om du är en fiende, och ditt hjärta, om du är en vän. En karaktär som kan förkroppsliga de kvinnliga krigare av högsta digital konst.
Och de kan vara en sexig tjej tillfällig: hans gröna ögon och solbränd hud kan säkert ringa uppmärksamhet av människor runt omkring dem, tagna av hans charm.
Ännu mer: EJ Klauenringeist Niebla och underteckna ett gäng EJ Niebla Genesis 2 Kvinna (er) plus EJ Niebla ringar klor som du kan använda denna karaktär och andra, samt ett stort antal olika material till karaktär och tillbehör .
Inkluderar en vacker sed skulpterade huvudet morf, och även skulpturer könsorgan, elf öron, och en serie kroppsmålning, makeup, naglar, ögonfransar, och gäller i två fantastiska krigare och ämnen eller slarvigt. Alla alternativ raderas företag Morph och symboler, och du har också verktyg för att definiera korta eller långa naglar i en blick och som också anges bröstvårtorna och klibbig / normal vy kläder.
Du kommer också att ha möjlighet att tillämpa Körpermalereinur i bröstet, eller bara i ryggen eller i hela kroppen och oberoende av kroppsmålning i båda armarna.
Inkluderar även 10 ögonfärger (åtta naturliga färger + två fantastiska), sex naturliga make-up, fem fantastiska makeup, fem färger av lås som ser bra ut med smink, kommer läpp färger nya sju färger naglar mycket väl med de färger läppar se perfekt konsult .
Och om det inte är nog, får du en rad ringar fantasi klo, en för varje finger. Du kan för alla fingrar, eller bara den du vill. Detta resulterar automatiskt i rörelse fingertopparna och tecknet kan justeras med partiell täckning Klauenringeund metall för smycken . Visartavlor omvandling ringar klor raffinerades, lätt att justera när du vill använda dem med andra tecken.
En förpackning som du inte missa!
http://3d-art-mary.blogspot.ro/2014/03/daz-3d-ej-niebla-and-claw-rings.html
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
97 people
Махмуд Сейлханов's profile photo
Ilia Gamburg's profile photo
Oleg Volkov's profile photo
Amirkhan Omarov's profile photo
Max Shakurov's profile photo
Genady Tsvik's profile photo
Vik Prostokvasha's profile photo

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 

Denna ensamma varelser är gömda i de indonesiska djungeln grottor. Till skillnad från den inhemska motsvarigheten till denna gren av släktträdet, drakar är riktiga. . Ljudet av deras massiva vingar sätta skräck i hjärtat av de infödda stammarna, inspirerande populära legender på vingarna av åska död
Sätt denna HD-tecken för DAZ Dragon 3 är ett spektakulärt nytt utseende till din drake medföra. DAZ 3D - Komododreki - Den Komodo draken HD
 ·  Translate
1
Add a comment...

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 
DAZ 3D - BWC "The Man" och "Manly" - Poses Bundle

http://3d-art-mary.blogspot.ro/2014/04/daz-3d-bwc-man-and-manly-poses-bundle.html

Få uppsättningar pose "BWC Manly" och "BWC Man" som ett set och spara pengar Om det är en vanlig människa, en cool kille eller en poser - du hitta det perfekta poser för honom med en serie poser för att hitta: 35 + totala exponeringen av sina spegelversioner. DAZ 3D - BWC "The Man" och "Manly" - Poses Bundle
 ·  Translate
1
Add a comment...

Svetlana Igor

Shared publicly  - 
 
DAZ 3D - FW Faylinn - säsonger
Faylinn är en högkvalitativ 4 Saisons vackra fantasitecken för Genesis 2 Kvinna (er) för användning i DAZ Studio 4.6 och högre, Poser 9 och möblerade.
huvuden och kroppar är unika personlig ristade i ZBrush, och huden är skapad av referenser till hög foton för djup och detalj. Det kommer också med skulpturer egna könsorgan (kommer inte fortplantningsfunktionen emale Genesis 2 F), en navel formad, nipplar, naglar och öron formade anpassade väldigt cool.
Heads, kropp och öron är utformade med de fyra årstiderna. Det finns fyra huvuden, fyra poäng och fyra öron. En justeras för varje tjej, men blandade och enligt dina önskemål.
Faylinn arbeta med Genesis 2 Kvinna (er) standardbas ENDAST! Inga extra morfar behövs för sidhuvuden, kropp, bröstvårtor, navel, naglar, könsorgan och öron!
Vare sig du är ute efter en alv, en älva, en flicka, frodig sexy lady, eller bara The Girl Next Door. Faylinn De är precis vad du behöver. Hon sminkningar att matcha varje personlighet, ett brett utbud av ögonfärger, passa alla tema, men också en mycket häftiga fantasisminkningar.
Den levereras med två grundmattan (DAZ Studio och Poser SSS) shaders + DAZ Studio alternativa basen 20 makeup (fyra för varje säsong och fantasy make-up för varje), samt den version av de två flådda (en med ljusa ögonbryn och mörkare), 18 läpp (matt och blank - plain 14 och fyra imaginära), 16 öga färgalternativ (12 och fyra realistiska fantasi), nya optioner hitters (två bruna, två svart, grön, blå, vit och två fantasi), tre okulära reflexer, sju färger naglar, naturliga naglar ett alternativ.
Faylinn mattan är 2 tecken för att arbeta med alla Genesis, så att du kan njuta av det även om du inte behöver lägga till typsnitt.
PROMO BILDER: DAZ Studio är varumärken som tillhör Advanced Age med DAZ Studio Lätt Bundle / Fråga Armor görs med ljus 6 Sabby - gör mjuka skuggor. Inget arbete position är mer än en sammanställning av bilder. Poser, uttryck, kläder, hår och tillbehör är inte inkluderade. Om du har några frågor, tveka inte att fråga.
http://3d-art-mary.blogspot.ro/2014/03/daz-3d-fw-faylinn-seasons.html

 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
97 people
Махмуд Сейлханов's profile photo
Ilia Gamburg's profile photo
Oleg Volkov's profile photo
Amirkhan Omarov's profile photo
Max Shakurov's profile photo
Genady Tsvik's profile photo
Vik Prostokvasha's profile photo