Profile cover photo
Profile photo
Marliza Roslee
88 followers
88 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
 Perompak ada dua orang,mangsa sorang. Dalam kereta satu self defense tool pun takda. Betul? Macam mana nak lawan?

Post has shared content
Pepper Spray? Semburan Lada??
Bismillahirahmanirahim. Assalamulaikum suudara saudari sekalian,semoga di dalam redha Allah hendaknya. Sekian lama aku tak update entry baru, datangnya aku dengan penuh kesedaran dan keinsafan tentang keselamatan diri terutamanya perempuan,Yes! You are.Baha...
Add a comment...

Post has attachment
Pepper Spray? Semburan Lada??
Bismillahirahmanirahim. Assalamulaikum suudara saudari sekalian,semoga di dalam redha Allah hendaknya. Sekian lama aku tak update entry baru, datangnya aku dengan penuh kesedaran dan keinsafan tentang keselamatan diri terutamanya perempuan,Yes! You are.Baha...
Add a comment...

Post has attachment
Gunung Datuk,Rembau,Negeri Sembilan
Assalamulaikum. Awal2 dah belanja gambar acah2 model Puteri Gunung Ledang.Sekian lama tak bersua akhirnya kita kembali lagi dalam segmen Jalan-Jalan Cari Nahas bersama Kak Ja.Ok.Malas nak intro panjang2,nak bagitau je aku dah sampai puncak Gunung Datuk (28....
Add a comment...

Post has attachment
Salahkah Aku
Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum Bila jahit rose je mesti kena buka cerita tak kisahlah drama kah apa,Memandangkan aku kat rumah.Wifi on.Buka youtube je la uolls.Baiklah.Search punya search.Berkenan pulak dengan satu cerita ni. Salahkah Aku.Pelakonn...
Add a comment...

Post has attachment
Aku Mahu Kau!!
Assalamualaikum Serius benda ni buat aku tak senang duduk,buat aku nak rompak bank. I just cant see it. Please dont make me crazyy. Aku nak dia.Dah lama aku nak.Brand dia memang aku suka SONY. I love u like crazy. Ahhhhh!!.Kalau harga 699 matawang mana ntah...
Add a comment...

Post has attachment
Aiskrim Sedap Dan Mudah
Assalamulaikum. Ya Allah.Tengok last updated entry bila? February?Blogger kah namanya kalau update blog nak hampir setahun sekali.Ok la.Alasan masih sama.Takda masa tapi idea bersepah.Baiklah.Taknak banyak buang masa,memandangkan aku baru cuti sem,InsyaAlla...
Add a comment...

Post has attachment
TAARUF WEEK SEM2 2013/2014
Assalamulaikum, Entry kali ini mengenai al kisah hidup sebagai first year di UIA(Gombak),untuk adik2 atau sahabat2 yg akan masuk ke UIA insyaAllah diminta ada kecekalan hati dan kesihatan fizikal yang mantap.Entry ni bukan bertujuan nak menakutkan,entry ni ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded