Profile cover photo
Profile photo
De aanpak massagepraktijk
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Jan Roozenburg
In goede handen vallen.
Een paar keer in mijn leven kon ik er niet meer onderuit: de gang naar een fysiotherapeut
werd onvermijdelijk om mijn rug of arm weer in het gareel te krijgen. Toen dat me onlangs weer
overkwam heb ik op aanraden van mijn partner bij Marcel van de ‘Aanpak’ aangeklopt.
En dat was een openbaring. In tegenstelling tot mijn ervaring tot nu toe werd hier
echt gemasseerd. Niet een paar minuten maar langdurig en op een kundige manier. Een zoektocht
welke spieren dit keer de problemen veroorzaakten om ze daarna weer met de juiste massage in
een paar sessies tot rust te laten komen. Ik was in goede handen gevallen. Letterlijk en figuurlijk.
Anonieme cliënt, arts in opleiding tot neuroloog
juli 2014
Sinds 10 jaar heb ik last van een sportblessure van mijn rechterheup en -been. Ik heb al diverse therapieën geprobeerd, maar de pijn kwam vaak binnen korte tijd terug. Marcel heeft mijn klachten na een aantal behandelingen enorm weten te verminderen, waardoor ik mijn been weer veel beter kan gebruiken. Daarnaast geven de behandelingen een moment van rust en ontspanning in een druk leven met jonge kinderen en een drukke baan.
Juliaan van der Linden, violiste
juni 2013
Op advies van een gespecialiseerde muziek-Mensendieck therapeute zocht ik massage in Delft om de pijn in mijn bovenarm te verhelpen. De website van ‘De Aanpak’ sprak mij aan en zo kwam ik bij Marcel terecht.
De pijnlijke arm vond ik behoorlijk bedreigend vanwege mijn beroep. De aanpak van Marcel is heel effectief geweest en nu (een jaar later) ben ik al haast vergeten waar het probleem zat. Intussen heeft Marcel ook andere plekken in nek, schouders en armen behandeld en flink wat ‘oud zeer’ opgeruimd.
Marcel is zeer kundig en tijdens de behandeling is er veel interactie. Daarbij krijg je nog een goed advies voor zelfzorg mee, plus een heerlijk ontspannen lichaam en opgeruimde geest!
Alain van den Berg, triathlonatleet
juni 2012
Als voornaamste reden ben ik bij Marcel gekomen om mijn sportieve prestaties in de triathlon te verbeteren door meer aandacht aan het herstel te geven. Ik had geen ervaring met massage en via internet sprak De Aanpak mij het meeste aan.
Marcel is iemand die echt kijkt en luistert en daarop reageert met een persoonlijke aanpak. Hij kan erg goed inschatten welke plekken veel aandacht nodig hebben en denkt mee met hoe deze problemen verholpen kunnen worden.
Zijn persoonlijk advies voor zelfverzorging is daarbij van grote waarde voor mij.
Vooral tijdens mijn fietstrainingen speelde er een probleem op in mijn rug. We hebben samen de factoren voor mijn rugprobleem kunnen achterhalen en kunnen verbeteren.
En helemaal geweldig is dat mijn sportprestaties nu beter zijn dan ooit. De laatste maanden heb ik record achter record gelopen, gezwommen en gefietst. Ik denk dat De Aanpak kort is voor De Persoonlijke Aanpak!
Nico van der Kolk, student TU Delft
mei 2012
Massage therapy is a great way to recover from computer work.  I experienced a severely debilitating case of ‘mouse arm’, and under the care of Marcel I have made significant recoveries.  His clinic is pleasant and professional — I recommend it to anyone who is looking for massage in Delft.
Tessa Faber, eigenares van ‘Making Sense’
februari 2012
Gisteren kreeg ik een massage van Marcel Davids van De Aanpak in Delft. Maar daarnaast kreeg ik ook een totaalbeleving mee: deskundigheid, ontspanning, inlevingsvermogen, warmte, een prettige rustige omgeving (zonder de cliché gestapelde stenen, lotusbloemen, wierook en plingmuziekjes), ‘healing hands’, persoonlijke aandacht zonder belerend advies maar een tip-op-maat mee naar huis. www.makingsense.nl
Anonieme client
november 2011
Ik kwam terecht bij de Aanpak aangezien ik veel last had van mijn schouders en onderrug. Gelukkig was de afspraak snel gemaakt en kon ik snel terecht. Buiten het feit dat ik veel van de massage heb genoten leerde ik ook wat de fysieke oorzaak was van de last in mijn rug. De massage bracht veel verlichting en bovendien heb ik ook tips meegekregen zodat ik thuis ook kan werken aan mijn rugpijn. Ik kom zeker nog graag terug!
Frank Schipper
mei 2010
Ik kwam bij De Aanpak terecht met slaapproblemen en RSI-achtige schouderklachten. Het was een gouden greep. Ik leer veel over mijn lichaam en hoe de spieren in elkaar steken. De praktische adviezen die Marcel meegeeft zijn makkelijk uitvoerbaar en hebben zeker bijgedragen mijn klachten te verhelpen.
Angelique van der Eijk
december 2009
Ongeveer twee jaar geleden ben ik van mijn fiets afgereden door een Hummer, na anderhalf jaar bij fysio- en orthotherapeuten te hebben gelopen, voelde ik, dat ik niet vooruit kwam met mijn helingsproces. de andere doktoren wilde mij alleen maar pijnstillers geven, wat ik absoluut weigerde. Via mijn huisarts kwam ik bij “de aanpak” terecht. Zijn deskundigheid en ook zijn aanvulling met homeopathie voelde bij mij meteen goed. Hij legde mij ook duidelijk uit hoe een “trauma” kan vast zitten in een lichaam en ik voelde mij eindelijk eens begrepen. Na een behandeling voelde ik meteen al grote verlichting!! Mijn pijn klachten verminderen per sessie!! Ik vind “de aanpak” een complete behandelingswijze, deskundig en volledig. Eindelijk, na anderhalf jaar, voel ik dat ik weer vooruit ga… kan ik meer en langer lopen, zijn mijn whiplash klachten sterk verminderd en voelt mijn lichaam weer prettig aan. Waar de doktoren te kort schoten, vult deze allround massage verder alles aan. Meneer Davids is zeer kundig en gebuikt meerdere massagetechnieken samen.. ik raad het iedereen aan, ook als je geen ongeluk hebt gehad is het wel eens een weldaad voor je lichaam om zo een massage te nemen. Een zeer tevreden klant, Angelique
Jmîchaeĺe Keller
april 2008
Thanks again for the great massage!Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded