Profile cover photo
Profile photo
Sanicare Badmeubels - Sanitair
Groothandel, producent en importeur van badmeubelen, radiatoren en keramisch sanitair.
Groothandel, producent en importeur van badmeubelen, radiatoren en keramisch sanitair.
About
Posts

Post has attachment
Badmeubel Q16 bij Menno Bos in de showroom!

Bij installatiebedrijf en sanitairspecialist Menno Bos te Appingedam zijn ze nog bezig met de showroom geheel te vernieuwen, maar het nieuwe Sanicare badmeubel Q16 hangt al.

Dit meubel is nieuw in de catalogus 2019. Er zijn vele combinatie mogelijkheden binnen ons assortiment, zoals te zien bij dit meubel. Er is gekozen voor een Q16 meubel met een Q17 topblad, zodat de gehele onderkast in dezelfde kleur is. Daarbij is er de mogelijkheid (zonder extra kosten) dat onze meubelen ook met zwarte grepen worden geleverd. Deze moderne stijl is hier dus geheel doorgevoerd! Het meubel is voorzien van zwarte grepen en gecombineerd met onze Q-mirrors spiegel met zwarte omlijsting en de nieuwe led lamp Anna in het zwart.

Neemt u ook eens een kijkje in de showroom bij Menno Bos te Appingedam, ze helpen u graag verder.

#Sanicare #MennoBos #Appingedam #Q16 #Qmirrors
Photo

Post has attachment
De gehele serie LED spiegelverlichting Anna is nu ook leverbaar in de kleur mat zwart. Mooi te combineren met de Q-mirrors spiegels met zwarte omlijsting en de zwarte meubelgrepen. Stel een geheel meubel samen in deze moderne stijl! Deze moderne led verlichting is verkrijgbaar in de afmetingen 30, 60 en 80 cm. In combinatie met een montage clip ook te klemmen op onze nieuwe collectie spiegels zonder omlijsting.

http://www.sanicare.nl/Assortiment/verlichting/

#sanicare #Q-mirrors #qmirrors #spiegelverlichting #matzwart #spiegellamp #zwart #Anna
Photo

Post has attachment
Binnen het assortiment Q-Mirrors spiegels hebben we nu ook spiegels zonder omlijsting (PP geslepen). Uiteraard in vele uitvoeringen rechthoekig en rond zonder verlichting of met led verlichting. Naast de collectie spiegels met omlijsting kunnen ook deze spiegels op maat gemaakt worden en worden voorzien van spiegelverwarming.

PP-geslepen:

Bij deze bewerking worden de randen van de spiegel geslepen. De bewerking kent drie fases: grof voorslijpen, fijn naslijpen en tenslotte polijsten voor een mooi en glimmend resultaat.

Op maat:

Wij bieden de meest voorkomende maatvoeringen standaard aan. Indien u een andere rechthoekige of ronde afmeting spiegel wenst, kunnen wij deze voor u op maat maken in ons atelier

Led-verlichting:

De spiegel wordt voorzien van een unit(s) met kwaliteit led-verlichting, “warm white”, “cool white” of RGB-leds. De leds zijn aan de onderzijde van de lijst aan/uit te schakelen met een handsensor, als wel te dimmen ! Hier is dus slecht een handbeweging voor nodig ! Bij RGB-leds word de spiegel geleverd met een afstandsbediening. Bij Q-Mirrors zijn de units vervangbaar en nieuw na te bestellen !

#badkamerspiegel #spiegelszonderomlijsting #ppgeslepen #spiegel #sanicare #Qmirrors

http://www.sanicare.nl/Assortiment/spiegels/spiegels-zonder-omlijsting/
Photo

Post has attachment
De vertrouwde Impressie folder 2019 is ook al binnen ! Een super mooie exemplaar. Erg handig om mee te werken en om mee te geven. Hierin staat het gehele assortiment en alle mogelijkheden. Handzaam, informatief en een mooi presentatie middel ! De Sanicare vertegenwoordigers zullen uiteraard alle Sanicare dealers z.s.m. voorzien.

#impressie #folder #2019 #impressiefolder #sanicare #assortiment
Photo

Post has attachment
I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december tot en met 2 januari 2019. Volgende week is de laatste week dat wij nog uitleveren voor de feestdagen. Heeft u nog iets nodig laat het ons z.s.m. weten! Uiteraard wensen wij iedereen alvast hele fijne dagen toe.
Photo

Post has attachment
De nieuwe Sanicare catalogus 2019 is binnen !!!!! Wederom ontzettend trost op onze mooie kleuren catalogus 2019. Ons streven is ieder jaar een completer en mooier assortiment te presenteren. Te blijven innoveren en te creëren. Maar ook duidelijkheid en korte communicatielijnen zijn van belang voor een fijne samenwerking. Dat begint bij onze catalogus, ook dit jaar hebben we hem zo gebruiksvriendelijk proberen op te stellen. Alle opties en mogelijkheden staan erin vermeld, we hebben alle combinatie mogelijkheden aangegeven en her en der tips en adviezen genoteerd. Onze vertegenwoordigers zullen alle Sanicare dealers uiteraard z.s.m. voorzien van deze nieuwe Catalogus 2019 en ook de nieuwe Impressie folders 2019 (want die zijn ook al binnen!).

Er is heel veel nieuws te vertellen over het assortiment 2019, we zullen aankomende tijd dan ook systematisch berichten plaatsen met uitgebreide informatie over de nieuwe artikelen!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
De favoriete serie Anna ledlampen zijn per direct ook leverbaar in de kleur mat zwart! In de kleur mat zwart, mooi te combineren met andere zwarte accenten in een badkamer. Bijvoorbeeld met onze mat zwarte spiegelomlijsting en/of meubelgrepen.

In de afmetingen 30, 60 en 80 cm.

Bij de gehele collectie Sanicare verlichten is de transformator ingebouwd.

Te plaatsen op spiegellijsten, spiegelkasten en te klemmen op een spiegel zonder omlijsting.

Per direct leverbaar !

#spiegelverlichting #verlichting #spiegelkastverlichting #spiegellamp #zwart #mat zwart #schilderijlamp #schilderijverlichting #ledlamp #lamp
Photo

Post has attachment
Badmeubel Q10 met zwarte accenten bij Ed Alter Sanitair te Den Haag ! Een badmeubel in de warme hout kleur grey-wood met zwarte accenten, geheel volgens de laatste trend!

Het Q10 meubel is er met twee of met drie soft-close, zelfsluitende laden en is voorzien van een moderne keramische wastafel. U heeft de keuze uit chromen grepen of zwarte grepen. In dit geval is er gekozen voor de zwarte grepen, wat mooi te combineren is met een zwarte kraan en een Q-mirrors spiegel met zwarte omlijsting. Het meubel is leverbaar in de kleuren hoogglans wit. antraciet, schots-eiken, grey-wood & truffel.

De design spiegel komt uit de collectie “Q-Mirrors”, u kunt uiteraard ook kiezen voor een andere kleur omlijsting en uit diverse mogelijkheden om de spiegel te voorzien van verlichting. Of combineer het meubel met een kolomkast!

Bij Ed Alter te Den Haag informeren ze u graag verder!

#sanicare #badmeubel #Q10 #badkamermeubel #zwartegreep #qmirrors #alter #edalter #denhaag #badkamerspiegel #zwarteomlijsting

http://www.sanicare.nl
Photo

Post has attachment
Q6 Badmeubel geplaatst door Frijsteen Tegelwerken !

Weer een mooi resulaat ! Een 60 cm. meubel in de kleur antraciet met twee soft close Blum laden voor een geruisloze en zachte sluiting. Een keramische wastafel met een diepe wasbak. Gecombineerd met een Q-mirrors spiegels.

Dit meubel is in diverse afmetingen en kleuren leverbaar en ook verkrijgbaar met drie laden voor extra opbergruimte!

Voor meer informatie: www.sanicare.nl

#Sanicare #Frijsteen #tegelwerken #Q6 #badmeubel #badkamermeubel #drieladenmeubel
Photo
Wait while more posts are being loaded