Profile cover photo
Profile photo
siti fatimah
cinta pada ilmu,ilmu akan cinta pada anda.
cinta pada ilmu,ilmu akan cinta pada anda.
About
Posts

Post has attachment
Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed
Assalamualaikum :) Klik banner untuk join :) Dapat tahu blog ini dari entri giveaway  mialiana . Jemput join :D
Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed
Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed
sfhbelogi-taip.blogspot.com

Post has attachment
GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM
Assalamualaikum :) Klik banner untuk join gais! :)                          
GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM
GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM
sfhbelogi-taip.blogspot.com

Post has attachment
Trip to Sabah Part 1
Assalamualaikum readers sekalian, Dah nak sampai setahun jugak aku tak update blog ni. Tak update sebab malas, busy dengan komitmen study, kolej. Tapi sekarang i'm free sebab dah kurang komitmen sikit. Cerita ni dah lama sebab aku pergi Sabah ni bulan 4 dul...
Trip to Sabah Part 1
Trip to Sabah Part 1
sfhbelogi-taip.blogspot.com

Post has attachment
Minggu Inovasi Bakeri
Assalamualaikum Hari ni aku nak cerita pasal inovasi bakeri. Sapa yang pernah buat inovasi bakeri sila angguk kepala anda. Inovasi ni macam hang kena buat permbaharuan pada produk yang telah sedia ada. Lect suruh kami cabut undi dulu untuk nak tau dapat pro...
Minggu Inovasi Bakeri
Minggu Inovasi Bakeri
sfhbelogi-taip.blogspot.com

Post has attachment
FASHION SHOW ERT UPSI
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sumpah dah lama tak update blog ni 😂. Last update pun bulan 2 sebab nak masuk giveaway. Tak update sebab malas dan busy ah. Kos Pendidikan Ert ingat tak busy? Siang malam tak tidur dok menjahit baju untuk fashion show, ...
FASHION SHOW ERT UPSI
FASHION SHOW ERT UPSI
sfhbelogi-taip.blogspot.com

Post has attachment
Giveaway Topup Percuma by Cik Candy 💖
Assalamualaikum semua,, 💖 Klik banner jika ingin join :D

Post has attachment
Mini Topup Giveaway by S.K.
Assalamualaikum Siapa nak join boleh klik banner di atas :)
Mini Topup Giveaway by S.K.
Mini Topup Giveaway by S.K.
sfhbelog-taip.blogspot.my

Post has attachment
Giveaway by Cik Purple
Assalamualaikum klik banner if nak join :)
Giveaway by Cik Purple
Giveaway by Cik Purple
sfhbelog-taip.blogspot.my

Post has attachment
Pencarian Bloglist Oktober-Disember 2016 by Cik Ummi
Assalamualaikum gaiss, uolls boleh klik banner kalau nak join Tarikh tamat 30 September 2016 . 

Post has attachment
PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER
klik banner untuk join :) Cepat joinnnn bermula dari  23/9/2016 sehingga  30/9/2016  sehingga jam  11.59 malam  . 
PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER
PENCARIAN BLOGLIST OKTOBER
sfhbelog-taip.blogspot.my
Wait while more posts are being loaded