Profile cover photo
Profile photo
Glow Massage
About
Posts

5 lucruri despre masaj pe care trebuie sa le stii

Masajul terapeutic are o multime de beneficii, printre care imbunatatirea circulatiei si a starii pielii, alungarea stresului si a oboselii, calmarea si stimularea sistemului nervos. Masajul este recomandat mai ales femeilor insarcinate. Masajul terapeutic merge excelent impreuna cu orice dieta de slabire, sport sau psihoterapie daca iti doresti cu adevarat sanatatea completa.
Ca si sedintele la psiholog, cele de masaj nu mai reprezinta astazi un lux, ci o necesitate. Imbunatatirea circulatiei, detensionarea muschilor, alungarea oboselii, si inducerea unei stari psihice de bine sunt numai cateva din beneficiile masajului terapeutic. Unii spun ca masajul reprezinta cea mai buna forma de terapie, fara medicamente.

http://blog.glowmassage.ro/5-lucruri-despre-masaj-pe-care-trebuie-sa-le-stii/
Add a comment...

Masajul este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului in scop fiziologic sau curativ profilactic.
Tehnicile de masaj clasic suedez practicate cu maiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta.

http://blog.glowmassage.ro/masajul-suedez-explicat-de-specialisti/
Add a comment...

O sedinta de masaj te va ajuta sa te relaxezi total, dar va aduce si beneficii diverse asupra corpului tau.

Dupa cum bine stim, masajul a devenit prezent atat in saloanele de spa, in cluburile de fitness si cele de sanatate, cat si in clinici, spitale, chiar si in aeroporturi.

http://blog.glowmassage.ro/masajul-si-beneficiile-sale/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded