Profile cover photo
Profile photo
Fysiotherapie en Manuele Therapie FMT de Woldstreek
2 followers
2 followers
About
Fysiotherapie en Manuele Therapie FMT de Woldstreek's posts

Post has attachment
Samenwerkingsverband Mea Fysio Harkstede en FMT de Woldstreek Slochteren.
Per 1 januari 2017 zijn fysiotherapiepraktijken Mea Fysio uit Harkstede en FMT de Wold­streek uit Slochteren een nauw samenwerkingsverband aangegaan. FMT de Woldstreek-eigenaren Meinie van der Stoel en Edith Kieft gaan met pensioen. Kieft vertrekt per direct. Haar plaats in het management van FMT de Woldstreek wordt ingenomen door Theresia Menninga. Een jaar geleden had Menninga de fysiotherapiepraktijk van Bart de Rooij in Harkstede overgenomen om verder te gaan onder de vlag van Mea Fysio. Menninga en Van der Stoel zullen voorlopig samen de kar trekken aan de Hoofdweg in Slochteren. FMT de Woldstreek heeft ook spreekuur in het onlangs geopende Medisch Centrum Meerstad. Vorige week maandag kwam al het personeel samen in Slochteren.
Op de foto: Boven v.l.n.r.: Bas Bergmans (orthopedisch manueel therapeut), Ina Kamst (secretaresse), Cornelia Antonides (manueel- en kindermanueeltherapeut), Willemijn Haak (manueel therapeut en kindermanueeltherapeut i.o.), Melanie Hougardy (algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.), Paulien van den Berg (kinderfysiotherapeut. Onder v.l.n.r.: Meinie van der Stoel (kinder- en orthopedisch manueel therapeut, management), Edith Kieft (pensioen per 1 januari jl.), Lia van der Vliet (kinderfysiotherapeut), Anita Harmanny (geriatrisch fysiotherapeut i.o., handtherapeut en thuiszorgtherapeut), Marloes Slagter (algemeen fysiotherapeut en hydro therapeut), Renita Hovius (secretaresse), Theresia Menninga (MSC chronische ziekten en locatiemanager Harkstede, Meerstad en Slochteren).

Bron: 't Bokkeblad
Photo

Post has attachment
Photo
Photo
2017-01-20
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Meerstad heeft nu haar eigen Gezondheidscentrum. Hier kunnen de bewoners van zowel Meerstad als de omliggende dorpen met allerlei hulpvragen terecht.

Naast de huisartsen, apotheek uitdeelpost, diverse fysiotherapeuten, logopedisten en verloskundigen is er ook een kindercoach, een psychosocial counseler en een diëtist. Burgemeester Ten Brink van de gemeente Slochteren verrichtte de officiële opening.

De zorgaanbieders van het gezondheidscentrum zijn: Huisartsenpraktijk Lewenborg, Boots apotheek Lewenborg, Fysiotherapie en Manuele Therapie F.M.T. de Woldstreek, Verloskundigenpraktijk Laif!, Bekkenfysiotherapie M. van Trigt, Kiann kindercoaching en opvoedondersteuning, Logopediepraktijk Meerstad, De Vlinder-LeerZorggroei en Previstas diëtistenpraktijk.

Bron: Oogtv
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Nieuw bij F.M.T. de Woldstreek te Slochteren.
Photo
Photo
2016-07-22
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Vrijdag 22 april opening van onze verbouwde praktijk.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-19
6 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded