Profile cover photo
Profile photo
Sanela Jurich
230 followers -
Author of Remember Me and Haunting from the Past
Author of Remember Me and Haunting from the Past

230 followers
About
Sanela's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
This day always brings back horrible memories for me.

Post has attachment
Did you know you could order an eBook of Remember Me right from my website? It is the original (First publication) book you've been waiting for. The price went down. Compared to the publisher's website where the digital download of this book is $15.99, it is a steal :)
By the way, thank YOU to all who purchased my books this month, both in the US and in the UK. I've been too busy with the move to acknowledge and tell you how much I appreciate it, but I do appreciate you and am most grateful. Thank you from the bottom of my heart. Please leave a review at Amazon.

Post has attachment
Dragi Bože, pomozi svakom, pa i meni ... Dragi Bože, pomozi svakom, pa i meni ... Dragi B—
"Evo nas," Prekinuo je moje nečujne molitve. "Niko nas ovdje neće uznemiravati."
Soba je izgledala kao da je bila namijenjena maloj djevojčici. Mali krevet uz zid je bio prekriven ružičastom posteljinom. Zavjesa na prozorčiću na suprotnoj strani sobe je također bila roza sa slikom neke princeze iz crtića naslikanom na njoj. Mala, bijela komoda je stajala u uglu, a nešto što je izgledalo kao roza klupa je, ustvari, bila kutija za igračke.
"Požuri, skini se i lezi na krevet," Naredio je Radovan. Sva ljubaznost mu je bila nestala iz glasa.
Nisam se mogla pomjeriti, niti progovoriti. Osjećala sam se kao zaleđena.
"Rekao sam ti da legneš na krevet!" Zagrmio je ljutito i sljedeće čega se sjećam je to kako me baca na krevet i trga odjeću sa mene. Počela sam plakati i moliti, ali on nije htio slušati. Lijevom rukom mi je držao obje ruke iznad glave, dok je njegova desna ruka otkopčavala moje hlače. Sjedio mi je na nogama da ga ne bih mogla odgurnuti. Osjećala sam se tako bespomoćno i patetično.
A onda se to brzo desilo, udarajući me poput groma. Bol, neizdrživa bol mi je trgala unutrašnjost. To je bila jedna od najstravičnijih fizičkih boli koju sam ikad osjetila u životu. Ni o čem nisam mogla razmišljati osim o toj boli. Čak i ono malo snage što sam ranije imala me je tad napustilo. Bio je vrlo snažan i osjećalo se kao da je želio da me povrijedi što je više mogao. Smrdio je na alkohol i ustajali znoj. Njegovi gusti, crni brkovi su me grebali po obrazima, a njegov dah mi je stvarao mučninu. Dahćući, šapnuo je nešto što nisam čula, a onda je to procijedio kroz zube, spuštajući obje ruke oko mog vrata: "Jesi li gluva? Nešto sam te pit'o, je'l ti fino? Reci da ti je fino!" Glas mu je bio dubok i okrutan. Nisam mogla odgovoriti. Suze su mi zamaglile vid. Njegovo dahtanje je postalo brže, a moja bol oštrija. Osjećala sam se tako malom, samom, očajnom ... jadnom. Čak je i bijes nestao, a zamijenio ga je očaj. Mrzila sam ga i mrzila sam samu sebe što sam bila tako slaba i ranjiva.
Konačno, nakon čitave vječnosti, njegovo cijelo tijelo se zgrčilo, a užas tog stravičnog čina, gotova.
Pokušala sam ustati, ali mi je naredio da ostanem u istom položaju da bi me mogao takvu gledati. Neposlušno sam pokušala skupiti noge i povući hlače prema gore, ali on je onda izvukao nož i zaprijetio da, ako se ne smirim, će me s njim silovati. Umirila sam se i sklopila oči. Mrzim te, mrzim te, su bile jedine riječi koje su mi pale na um. Čula sam ga kako se oblači i nešto mrmlja u sebi. Konačno, vrata su se otvorila, pa zatvorila i ja sam ostala sama. Pokušala sam ustati, ali me je sve boljelo—stomak, leđa, noge. Suze su mi se osušile na obrazima i osjetila sam vatrenu bol između grla i brade; tamo gdje su mu ruke bile tokom ...
Sjeti me se
Copyright © 2016 Sanela Ramić Jurich. Sva prava pridržana.
Photo

Post has attachment
First day of hell.

Post has attachment

Post has attachment
Now available in both English and Bosnian.

Post has attachment
FREE e-Book! 
Second edition is now FREE on Kindle - today and tomorrow only. Reviews would be greatly appreciated. Please review. 

Post has attachment
Edition 2 now available with updates and a detailed author's note. Uskoro i na bosanskom. 
Wait while more posts are being loaded