Profile

Cover photo
1 follower|112,312 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

KvalitetsDokument

Shared publicly  - 
 
Kvalitetsdokument har precis avslutat sitt första hela år som webbutik. Det har varit ett bra år som gått över vår förväntan och med flera nöjda kunder som hört av sig och tackat för den hjälp de fått.

Med alla dokument, mallar och blanketter som man kan köpa på Kvalitetsdokument så ingår även fri support över telefon och e-post för hur produkten man köpt skall användas vilket uppskattats av våra kunder.

Nu är det ett nytt år och nya dokument är på väg upp på Kvalitetsdokument. Har ni synpunkter som vi kan ta med oss för att göra Kvalitetsdokument ännu bättre så mejla oss. Målet för 2013 är att fortsätta utveckla våra tjänster och förbättra Kvalitetsdokument ännu mer.
 ·  Translate
Välkommen till KvalitetsDokument.seKvalitetsDokument tillgodoser behovet av mallar och dokument som används inom bygg och vid införande...
2
Add a comment...
Story
Tagline
Kvalitetsdokument - tillhandahåller dokument och mallar till småföretag
Introduction
På Kvalitetsdokument hittar ni nyttiga dokument och mallar till ert företag. Vi har flera produkter inom områdena kvalitet, miljö, arbetsmiljö och bygg som ni kan ta hjälp av för att styra upp er verksamhet eller komplettera er befintliga administration. Ni kan ladda ner dokumentet direkt från vår hemsida utan väntetid efter ert köp på Kvalitetsdokument.
Contact Information
Contact info
Phone
0451-83715
Email
Address
Östergatan 17 28132 Hässleholm