Profile cover photo
Profile photo
Reparatii TV LCD
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Electronisti cu experienta indelungata in reparatii TV Bucuresti, asiguram servicii profesionale la preturi avantajoase pentru clientii nostri.

In plus, acordam 1 an garantie la orice reparatie!

Suntem complet echipati cu instrumente de diagnosticare si dispunem de intrega documentatie de specialitate pentru diagnoze cat mai precise.

Pentru ca lucram de mai multi ani in reparatii TV Bucuresti, ne-am optimizat continuu serviciile si costurile in favoarea clientilor nostri.

Ne straduim sa oferim eficienta, seriozitate si servicii profesionale la preturi avantajoase, deoarece consideram ca un client satisfacut este cea mai buna forma de promovare in sfera serviciilor.

Pentru inlocuirea componentelor defecte, firma noastra de reparatii TV Bucuresti foloseste doar componente noi, de calitate, achizitionate direct de la furnizorii nostri cu care colaboram de mai multi ani.
Add a comment...

Post has attachment
Centru de reparatii tv in Bucuresti, dotat cu echipamente de testare si de masurare de ultima generatie, pentru a garanta diagnosticarea corecta a defectiunilor ce pot sa apara la televizoare.

Oferim servicii profesionale de reparatii tv pentru persoane fizice si juridice.

Pentru orice tip de reparatii tv acordam garantie 1 an!

Pentru confortul dvs., un electronist se poate deplasa si la domiciliu pentru remedierea defectiunii.

Trebuie insa sa stiti ca anumite defecte mai serioase cer timp indelungat de investigare si testare cu aparatura speciala, care se gaseste la centru de reparatii tv in Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la sediul nostru, identificarea problemei de nefunctionare a aparatului se face gratuit, indiferent daca optati pentru reparatie sau nu.

Deoarece sunt si situatii, mai rare, in care reparatia e nerentabila, cea mai buna solutie in acest caz fiind achizitionarea unui nou televizor.

Va asiguram ca preturile pe care le practicam sunt rezonabile.
Add a comment...

Post has attachment
Un specialist cu experienta indelungata in reparatii tv va va ajuta sa luati cea mai buna decizie, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie. Daca nu va puteti deplasa la sediul nostru din Bucuresti, sector 2, nu este nici o problema, pentru ca executam si reparatii tv la domiciliu, la cererea expres a clientului.

Inca de la infiintare, serviciile noastre s-au orientat spre satisfactia si fidelizarea clientului, pentru ca aceasta inseamna, implicit, si succesul nostru. De aceea, acordam 1 an garantie la orice fel de reparatii tv la domiciliu!

Pretul unei verificari sau reparatii tv la domiciliu depinde de complexitatea ei si de valoarea pieselor inlocuite, la care se adauga costul deplasarii. In cazul in care, in urma verificarii tv defect, clientul decide neinceperea reparatiei tv sau defectiunea nu poate fi remediata din diverse motive, clientul va plati doar taxa de verificare si costul deplasarii.

Sunt totusi situatii cand un anumit tip de defectiune necesita aparatura speciala de verificare (cu care nu ne putem deplasa la domiciliul dvs.) sau un timp mai indelungat de monitorizare a defectului. In aceste cazuri speciale va trebui sa aduceti aparatul defect la sediul firmei noastre.
Add a comment...

Post has attachment
Orice interventie presupune 2 etape:

1. Verificarea televizorului defect
In functie de situatie, verificarea presupune anumite costuri, in functie de complexitatea ei (timp alocat, cheltuieli de deplasare), dar in cele mai multe cazuri ea este gratuita (daca aduceti televizorul defect la sediul nostru si constatarea se poate face pe loc)

2. Depanarea propriu-zisa
Aceasta presupune inlocuirea pieselor defecte, care se poate realiza pe loc (in caz ca dispunem de ele) sau ulterior, dupa procurarea lor. In cazul in care o piesa nu se gaseste in mod curent pe piata, ea poate fi achizitionata prin comanda, in timp util, de la unul din importatorii directi.

http://www.reparatiitv.com/depanare-tv
Add a comment...

Post has attachment
Aveti probleme tehnice cu Tv LED-ul dvs? In acest caz, ati ajuns unde trebuie.

Suntem o echipa profesionista care se ocupa cu reparatii Tv LED, si dispunem de toata documentatia necesara, fiindca domeniul ne obliga sa fim permanent la curent cu noutatile in depanare TV.

Asiguram reparatii Tv LED de calitate, la preturi rezonabile. Oferim servicii profesionale pentru ca avem o lunga si bogata experienta in tehnica audio-video. Raspundem cu promptitudine si flexibilitate solicitarilor dvs.

Acordam 1 an garantie pentru orice tip de Reparatii TV LED!

http://www.reparatiitv.com/reparatii-tv-led
Add a comment...

Post has attachment
Costul unei reparatii Tv LCD depinde de complexitatea ei si de pretul pieselor de schimb, dar in general poate fi facuta la un pret avantajos. Pentru ca functionam de multi ani, am reusit sa facem o optimizare a costurilor, astfel incat clientul sa fie cat mai multumit. In cazul componentelor care trebuiesc inlocuite si care nu se gasesc in mod curent pe piata, acestea pot fi procurate prin comanda, de la importatori directi.

Oferim servicii la preturi bune, avem o vasta experienta in domeniu si suntem interesati de rezultatele muncii noastre, prioritatea numarul unu fiind satisfactia si fidelizarea clientilor.

Oferim 1 an garantie la toate serviciile de reparatii TV LCD!

http://www.reparatiitv.com/reparatii-tv-lcd
Add a comment...

Post has attachment
Suntem o echipa de electronisti cu multi ani de experienta in domeniu. 
Reparam orice model de televizor, indiferent de marca.

Pentru orice tip de reparatii tv, clientii nostri beneficiaza de 1 an garantie!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded