Profile cover photo
Profile photo
Athirah Taha
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Jangan dikesalkan hidup. Everything happens for a reason~
بسم الله الرحمن الرحيم   Sebenarnya saya plan nak pos entry lain...tapi entry ini plak yang siap dulu. Di kala meng' exam 'kan diri ni memang kekadang banyak pula ideanya. seperti coklat mencurah-curah ke ladang gandum..haha :D   ******* Di sebalik karekt...

Post has attachment
berkumpulnya kita...
بسم الله الرحمن الرحيم [ credi t] Saya tengah berfikir dan merenung masa depan saya sebenarnya...(cheewahhh). tiba-tiba..tinggg (efek harry potter..hahha) come across pasal tentang perkara ni... Alangkah indahnya jika dapat berkumpul lagi di dalam iman?   *...

Post has attachment
Di Tanah Ini...
بسم الله الرحمن الرحيم ‎[Friday, ‎October ‎26, ‎2012. MES] Di tanah ini... ketika anak-anaknya masih tak beralas kaki tak takut cacing tambang merata-rata seperti tegar aku belajar... melihat dunia dari sudut berbeza apa ada itu diukur Di tanah ini... ketik...

Post has attachment
Di Tanah Ini...
بسم الله الرحمن الرحيم ‎[Friday, ‎October ‎26, ‎2012. MES] Di tanah ini... ketika anak-anaknya masih tak beralas kaki tak takut cacing tambang merata-rata seperti tegar aku belajar... melihat dunia dari sudut berbeza apa ada itu diukur Di tanah ini... ketik...

Post has attachment
Bersediakah?
بسم الله الرحمن الرحيم Wohaa..almost
5months (masa mula-mula draft..sekarang dah dekat 10bulan..whoaa! rekod
baru!!)...hehe cam tak biasa, kan. tulah saya! selalu macam ni
kan..kalau lama tak update mulalah nak cover...haha  Anyway, 5bulan.  Memang banya...

Post has attachment
Bersediakah?
بسم الله الرحمن الرحيم Wohaa..almost
5months (masa mula-mula draft..sekarang dah dekat 10bulan..whoaa! rekod
baru!!)...hehe cam tak biasa, kan. tulah saya! selalu macam ni
kan..kalau lama tak update mulalah nak cover...haha  Anyway, 5bulan.  Memang banya...

Post has attachment
bersediakah??
بسم الله الرحمن الرحيم Wohaa..almost 5months...hehe cam tak biasa, kan. tulah saya! selalu macam ni kan..kalau lama tak update mulalah nak cover...haha  anyway, 5bulan.  memang banyak perkara yang nak dikongsi, nak ditulis dan nak diceritakan. hurmmmm....an...

Post has attachment
memang benar ISMA ekstrem bab ni! dan inilah antara faktor yang menjadikan saya sangat salute dengan ISMA. bukan cuma ISMAOZ je..malah kat mana-mana pun cawangannya pasti fikrahnya sama tentang bab ikhtilat ni.

yang ekstrem tu selalunya rare.
yang rare itulah yang istimewa.
:)
Wait while more posts are being loaded