Profile cover photo
Profile photo
EVOLUTION .HCC
9 followers -
Evolution HCC-HR Company - Recruitment | Teambuilding | Training | Evaluation
Evolution HCC-HR Company - Recruitment | Teambuilding | Training | Evaluation

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Ce vrea sa stie recruiter-ul despre tine? Care este rolul unui recruiter intr-un interviu de angajare? Cum procedeaza unele firme de recrutare de personal. http://evolution-hcc.ro/care-este-rolul-unui-recruiter/

Post has attachment
Gradul de implicare al liderului = Gradul de implicare al echipei.

Esti de acord cu aceasta afirmatie? O arata studiile si, mai mult decat atat, noi o vedem in companiile cu care lucram in mod constant. Cum devenim lideri apreciati?
http://traininguri.evolution-hcc.ro/cum-devenim-lideri-apreciati/

Post has attachment
Misiunea noastră este sa dezvoltam oameni si echipe performante si motivate prin serviciile oferite de firma de recrutare de personal, teambuilding, traininguri, evaluare de personal.

Email: office@evolution-hcc.ro
www.evolution-hcc.ro

Post has attachment
Recrutezi?
Ai postat deja nenumarate anunturi si nu ai gasit pe nimeni care sa corespunda criteriilor tale si sa te multumeasca?
Hai sa vedem care sunt regulile de aur pentru o recrutare de personal de succes... https://lnkd.in/d-R6wVE
Daca ti doresti o consultanta gratuita in resurse umane cat si un colaborator ca firma de recrutare si headhunting ne poti contacta direct pe email: office@evolution-hcc.ro

Evolution HCC iti construiește viitorul!

Post has attachment
ACTIVITATI SI ORGANIZARE DE TEAMBUILDING, LOCATII TEAMBUILDING, TEAMBUILDING WORKTEAMFUN. DE CE ESTE IMPORTANTĂ LOCAȚIA ALEASĂ PENTRU UN TEAMBUILDING? http://locatii.workteamfun.ro/de-ce-este-importanta-locatia/

Post has attachment
Poate lucrezi în resurse umane și vrei mai mult de la tine. Poate conduci o echipă și vrei ca oamenii tăi de HR să producă rezultate extraordinare. Sau, poate, pur și simplu vrei o reorientare în carieră și te gândești la zona de resurse umane. Întrebarea care se pune e: Cum alegi unde și cu cine să faci o specializare în resurse umane? De unde știi că ești pe mâini bune și că studiul se va vedea și în rezultatele tale ulterioare?

În primul rând, dacă cauți pe google „specializare în resurse umane”, în afara școlilor publice de profil, care, din păcate, au o natură teoretică și nu cultivă abilități, deci nu generează rezultate concrete și specializărilor de tip „inspector în resurse umane”, pare că nu ai foarte multe opțiuni... http://scoalapracticahcc.ro/specializare-resurse-umane/

Post has attachment
Evolution HCC | Managementul timpului poate fi gestionat mai bine de o companie de recrutare fara a ingreuna activitatea zilnica a angajatilor tai, asigurarea serviciilor de HR – aici se includ livrarea unor profile de calitate care ajung la interviul final pentru ca de intreg procesul de recrutare esti absolvit.

Alegand sa colaborezi cu o agentie de recrutare si selectie de personal, ai o serie de beneficii foarte clare ce tin de timp diminuat si garantia amortizarii costurilor, optinand intr-o perioada mai scurta cel mai competitiv si performant viitor angajat, pliat strict pe cerintele tale.

Agentia de recrutare preia tot procesul de recrutare, folosindu-si toate metodele pentru a veni in ajutorul tau cu o consultanta si expertiza relevanta in piata muncii,cu intrumente performante de evaluare, baze de date, sfaturi de legislatie a muncii si nu in ultimul rand cu reducerea timpului prin abilitatile de a crea compatibilitatile necesare intre profil si candidat. http://evolution-hcc.ro/iti-pasa-de-management-ul-timpului/

Post has attachment
De ce sa colaborezi cu firme de recrutare?
Cea mai bună alegere pentru a-ți asigura rezultate reale în cel mai scurt timp, este să apelezi la firme de recrutare, agentii de recrutare, firme de resurse umane la profesioniști. La oamenii ale căror rezultate sunt foarte bune în aria în care tu ai nevoie de suport. Evolution HCC iti construieste viitorul!

Post has attachment
Printre principalele dificultati cu care se confrunta mediul de afaceri in Romania, sunt provocarile pietei fortei de munca, crizele lipsa acuta a unui personal bine pregatit.

De ce multi angajatori au dificultati in a angaja sau nu găsesc angajații de care au nevoie? Astazi afli o strategie pe care tot mai multi angajatori de top o inteleg si o folosesc in beneficiul lor si al angajatilor. Cum devenim angajator de top in Romania.

Post has attachment
Parerile specialistilor in resurse umane care au participat la acest training premium in resurse umane despre recrutare, motivare si evaluare, practic 100%, este foarte relevant. Cauti un curs pe specializarea resurse umane? Acestatraining HR este cel mai potrivit PENTRU DEZVOLTAREA ABILITATILOR SI CUNOSTINELOR IN DOMENIU.
Un proiect in colaborare cu Scoala Practica de HR 100%.
Detalii si inscrieri: www.traininguri.evolution-hcc.ro
Video HD: https://youtu.be/hkw62GJttjU

Evolution HCC ITI CONSTRUIESTE VIITORUL!
Wait while more posts are being loaded