Profile cover photo
Profile photo
muhd t halim
92 followers -
Bismillah di permulaan hari membuat kita bahagia
Bismillah di permulaan hari membuat kita bahagia

92 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
JOM EMO SIKIT MALAM NI! +tips ilham menulis!
EMO! emo tu natang hape ye? ha... lagu kat bawah ni memang emo sangat2! sebenarnya Khaiz nak cita, malam ni Khaiz agak bizi menaip thesis yang mintak di update. Habis menaip setengah chapter Khaiz dah mula hilang ilham nak sambung tulis lagi setengah bab. W...
Add a comment...

Post has attachment
INTERNSHIP aka PENGALAMAN KERJA
Assalamualaikum w.r.b REEEAADDERRRS SEMUA! Alhamdullillah baru-baru ni Khaiz dah mula INTERSHIP aka Berkerja di satu pusat pengajian ni. Sungguh tak sangka, budak pemalas kuat tidur dan kaki game ni jadi tenaga pengajar bahasa inggeris! (walaupun begitu ota...
Add a comment...

Post has attachment
AFTER YEAR OF STUDYING
AFTER YEAR OF STUDYING
sipanjangkata.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
AFTER YEAR OF STUDYING
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh dan salam sejahtera, selepas 2 tahun setengah Khaiz STOP ber blogging ni tangan dah jadi kaku n gementaq bak kata orang kedah nak menulis balik dalam blog kesayangan ni. Apa khabaq pembaca blog SIPANJANGKATA.blogg...
AFTER YEAR OF STUDYING
AFTER YEAR OF STUDYING
sipanjangkata.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded