Profile cover photo
Profile photo
HKL Horeca
About
Posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
01-11-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
6 tips om als startende ondernemer te groeien.

Als startend ondernemer wilt u zo snel mogelijk succesvol van start gaan met uw eigen bedrijf. Maar hoe doet u dat nou precies en welke zaken moet u niet over het hoofd zien? In onze blog van deze week nemen wij enkele zaken met u door.

Lees hier meer: https://www.hklhoreca.nl/c-3973163/6-tips-om-als-startende-ondernemer-te-groeien/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bekijk nu ook onze actie folder online: https://goo.gl/PkWgIX
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onlangs hebben wij in samenwerking met een gespecialiseerd interieurbouw bedrijf de inrichting van Marcel's in Zandvoort mogen realiseren.

Marcel's is meer dan alleen een slagerij. Met een broodjes corner, een prachtige soepenkast, een pasta station en een gehakt hoek waar u de hele dag door vers gehakt, hamburgers en meer kunt bestellen is het meer een Vers Theater dan een gewone slagerij.

https://goo.gl/hviLcA
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13-04-17
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
6 tips voor het aanschaffen van een glazenspoelmachine

Ieder dag weer staat u of uw personeel een geruime tijd uw glazen te poleren? Uw klanten klagen dat de glazen niet schoon zijn of stinken? U heeft besloten een glazenspoelmachine aan te schaffen. Prijzen van een vaatwasmachine variëren van zo’n €900,- voor een goedkope machine tot zo’n € 6.000,- voor een top kwaliteit vaatwasmachine. Maar is duur perse beter? En waar let u nou op bij de aanschaf?

Lees nu verder.
Add a comment...

Post has attachment
La Lanterna Den Haag

Op een fantastische locatie gelegen aan de bekende Laan van Meerdervoort in Den Haag, heeft zicht onlangs de vierde locatie van La Lanterna gevestigd. Ook bij de nieuwe locatie hebben wij wederom voor onze goede relatie de complete inrichting mogen verzorgen.

Het gehele pand is volledig vernieuwd met behoud van de sfeer en identiteit van voor de verbouwing. Aan de achterzijde hebben wij de gehele nieuwe keuken gerealiseerd. In het midden vindt u een open keuken, met onder andere een maatwerk pizza oven, welke u een een heerlijke Italiaanse beleving biedt.

Tevens zal vanaf deze locatie de bezorging verzorgd gaan worden voor geheel Den Haag en omgeving. Wij hebben 15 scooters mogen voorzien van Cooktech pizza tassen. Waardoor alle pizza's en pasta's altijd warm bezorgd gaan worden

HKL Horeca is dan ook trots op het eind resultaat en wenst de familie Arab veel succes toe!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
04-04-17
18 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Recent hebben wij bij Brownies & DownieS te Culemborg een Electrolux doorschuifvaatwasmachine en een maatwerk aan- en afvoertafel mogen leveren.
Begin mei opende Brownies & DownieS haar deuren in een prachtig pand op de markt van Culemborg.
Met een team van enthousiaste kanjers staan ze voor u klaar om u te voorzien van een lekker kopje koffie en heerlijke gerechten.
Www.hklhoreca.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Als startende ondernemer bent u vaak vooral bezig met investeren in uw nieuwe bedrijf. U bent voor uw nieuwe restaurant op zoek naar een mooie locatie en deze moet natuurlijk sfeervol ingericht zijn. Vaak is dit prioriteit één. Maar wat dacht u van uw keuken? Een horeca keuken geeft een grote investering en slaat snel een groot gat in uw budget. HKL Horeca helpt u graag een stap in de juiste richting. Bij ons krijgt u uw apparatuur wél geleased. Samen met diverse gerenommeerde merken kunnen wij u een starters lease aanbieden. Dit is zeer bijzonder, want bij veel leasemaatschappijen is het niet mogelijk om te leasen als starter. U kunt immers geen cijfers tonen. Hier maken wij geen probleem van. Met onze starters lease kunt u als startende ondernemer direct succesvol van start gaan.
Vraag naar de mogelijkheden of bel +31 (0) 850 220 020
http://www.horecaleaseline.nl/pages/Starters-lease.html
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded