Profile cover photo
Profile photo
yoobi park
16 followers -
Sumandak Dari Sabah
Sumandak Dari Sabah

16 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Tak mudah di beli.. hahahha
Assalamualaikum.. Seminggu dua ni.. aku tak tau la kenapa.. nak kata diri aku ni dah sempurna tak juga.. mahir apatah lagi.. tapi apa yang aku tahu dan rasa juga percaya tu je la yang mampu aku berikan.. Salah sorang genk aku sekarang ni tengah demam.. kata...
Add a comment...

Post has attachment
Muncul kembali?
Assalamualaikum...  Awal salam..pembuka kata.. walaweii.. lama gila tak buka blog apatah lagi update blog.. Ntah kenapa.. angin malas nak menaip melanda selama 2 tahun.. hahhaa.. yang ni pun aku wujud balik sebab rindu pula nak meluah kat blog.. tak tau la ...
Add a comment...

Post has attachment
Sahabat aka Sayangku
Assalamualaikum.. Apa yang aku nak cerita kali ni lebih kepada kehidupan aku sebelum2 ni.. mungkin lebih kepada kawan2 aku.. dan specific kepada salah seorang sahabat aku ni.. Sejak dulu lagi kalau di kira setiap peringkat perskolahan aku.. akan ada 2 skola...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamalaikum… Huhu..akhir2
ni banyak sangat kerja sampai aku x ingat langsung nak buka blog..kalau dulu
paling lama 2 hari tak baca blog orang..kali ni nak dekat 2 or 3 minggu
rasanya.. T.T.. ni nak bagitau yang aku ni teramat sibuk ler gamaknya LOL Oke...
Add a comment...

Post has attachment
Sekadar Meluah~
Sekadar Meluah~
bicaraantarahatikudanhatimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sekadar Meluah~
Assalamualaikum... Ermm... dah lama rasanya tak update blog.. tak ada apa yang nak di ceritakan.. kalau ada pun aku rasa masih awal nak cerita.. Tapi.. disebabkan hal semalam.. terlintas pulak hati nak story kat sini.. sebenarnya tak ada apa2 pun.. tapi bag...
Sekadar Meluah~
Sekadar Meluah~
bicaraantarahatikudanhatimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suspicious- Part 2
Assalamualaikum... google.. Entri kali ni aku nak sambung balik entri suspicious-part 1.. walaupun aku di kritik oleh plu2 tegar kat sini.. hahaaa.. tapi aku nak teruskan jugak.. alang2 dah cerita part 1.. okey la sebelum tu aku nak 'backup' diri aku pasal ...
Suspicious- Part 2
Suspicious- Part 2
bicaraantarahatikudanhatimu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kejutan Untuk si Blur2~ hehee..
Assalamualaikum... Entri sebelum ni aku ada preview pasal plan kitorang nak buat surprise birthday kat Ana.. tapi kitorang buat lambat sehari.. hehe.. sebabnya aku plan nak balik U hari isnin tapi hari tu jugak ada presentation.. tak buat apa2 lagi.. so nak...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded