Profile cover photo
Profile photo
asyifa mustaffa
210 followers
210 followers
About
asyifa mustaffa's posts

Post has attachment
Buku Riyadus Solihin
Format: Hardcover ISBN-13: 978-967-366-133-6 Tarikh Terbit: 30 Apr 2012 Jumlah Muka Surat : 1072 Berat: 1.30 KG Harga : RM 120.00 ( Sabah/ sarawak + 15.00) Riyadus Solihin adalah karya agung Imam Nawawi. Kitab ini menghimpunkan ayat al-Quran dan hadis yang ...

Post has attachment
Buku Halal dan Haram dalam Islam
Assalamualaikum Saya kembali...sebab nak promosi buku...:) Buku yg amat berharga ni bernilai  :- RM 100.00 (POS : RM 13.00 sm / RM 24.00 ss) Tapi sy nak jual RM 90.00 dan postage adalah FREE  jika anda order dan bayar sebelum 27 MAC 2016. Urusan penghantara...

Post has attachment
Yang pertama 2016
Assalamualaikum Terima kasih pada yg masih sudi bertandang......, walaupun tuan tanah tenggelam tak berapa nak timbul2 ni... air dalam sangat...sebab tu la tenggelam sampai ke dasar...nak cari permukaan air tak jumpa2...huhuhu... Ok..belanja 1 gamba dulu......

Post has attachment
Al Quran Terjemahan Rumi Jawi dan Tajwid
Assalamualaikum. Alhamdulillah....ramai yang telah memilikinya, bukan sahaja sebagai hak peribadi....malah ada customer yang membelinya untuk dihadiahkan pada sahabat juga keluarga mereka. Stok terkini Alquran Al Mumayyaz,   yang terkandung di dalamnya ,  T...

Post has attachment
Swiss roll
Assalamualaikum / selamat sejahtera. Hari ni... nak cerita  resepi lagi... kalau tau gini punya senang buatnya....lama dah buat.. hehe... senang pada sy tu... sebab bahan2 nya yg ringkas. Tak perlu nak ayak sana sini ( sy pling x suka nak ayak2 bahan, tp it...

Post has attachment
Cinnamon Roll 
Entry pertama bulan 5, yang ke 11 untuk 2015. See !!! Abaikan....! Cakap banyak2 pun buat apa...yg lepas biar lepas...yg akan datang...kita perbaiki. Insyallah. Ok. Nak share resepi roti kali ni. Sedap tak sedap...sila la cuba sendiri. Nnti sy kata sedap......

Post has attachment
Cuti
Esok 1 mei 2015 Hari pekerja, jadinya cuti umum utk Malaysia. Selamat bercuti Sabtu cuti Ahad cuti Isnin pun cuti Ayoooo...betapa banyak cuti daaaa.... Selamat bercuti. Psttttt ~~~ dah hujung2 bln baru muncul...hahaha...

Post has attachment
Al Quran Terjemahan Rumi Jawi dan Tajwid
Assalamualaikum. Rentetan dari ENTRY DI SINI  , alquran alwasim tidak dijual , disebabkan itu adalah stok lama. Dan yang terbaru dan terkini pada tahun ini 2015, AL MUMAYYAZ adalah yang dijual dan ready stok. Isi Kandungan masih dikekalkan dengan adanya ban...

Post has attachment
Hazim dan keknya 6 Mac 2015
Assalamualaikum / selamat sejahtera. Jumaat lepas. Alhamdulillah Hazim genap dah 5 tahun. Kejap je rasanya. Sekolah dah dia... Dia tau jumaat tu besday dia, ibu plan...hujung bulan baru buatkan sebiji kek...sebab bulan mac ni 3 anak lelaki sekaligus dlm bul...

Post has attachment
Cekodok pisang Kak Besah
Ok. Tiba-tiba pula petang hari ni rajin kan. Hehe... Hari ni angin telebih rajin kut agaknyalah. Asar tak masuk lagi...cekodok pisang pun siap! Hehehe... Meh nak share resepi yg memang selalu diguna pakai bila nak buat cekodok. Hai ! Buat cekodok pun pakai ...
Wait while more posts are being loaded