Profile cover photo
Profile photo
Pokop Pogrebna Agencija
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Pokop Pogrebna Agencija za vas nudi uslugu pisanja i organizacije obavijesti u tisku - bilo da se radi o posljednjem pozdravu, zahvali, sjećanju ili nekom drugom obliku putem kojeg se želite prisjetiti preminule osobe ili zahvaliti onima koji su bili uz vas u najtežim trenucima. Obavijesti o smrti možete objaviti u sljedećim dnevnim novinama: Jutarnji list, Večernji list, Novi list, Slobodna Dalmacija (ostali tisak na upit).

http://www.pokop.hr/obavijesti-u-tisku.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pogrebna agencija Pokop nudi razne glazbene usluge: pjevački zbor, limena glazba, puhački orkestar, gudački kvartet, vokalni ansambl, solo gitara… Među našom ponudom zasigurno ćete pronaći idealnu opciju koja će u najvećoj mjeri odgovarati karakteru pokojnika, kojeg ćete na taj način ispratiti dostojanstveno, kako i zaslužuje.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Teško je pronaći prave riječi, u trenucima kada se posljednji put moramo oprostiti s našim najdražima. Pokop Pogrebna Agencija za Vas može napisati oproštajni govor, u skladu s Vašim zahtjevima. Ukoliko ga ipak želite napisati sami, no možda nećete smoći snage da ga pročitate, putem naše tvrtke možete angažirati osobu koja će to učiniti umjesto Vas. Obratite nam se s povjerenjem!

Više o ovoj usluzi pročitajte ovdje:
http://www.pokop.hr/usluge/oprostajni-govor.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
U našoj web shop ponudi, uz odabrano cvijeće za sprovod i gotove cvjetne aranžmane pronađite još i pogrebne vijence te ruže i latice. Vijenci za sprovod mogu biti napravljeni i ekskluzivno, prema Vašim željama i u skladu s karakternim crtama preminuloga. Obratite nam se s povjerenjem!

http://www.pokop.hr/aranzmani-i-vijenci
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Na raspolaganju smo 24 sata dnevno. Obratite nam se s povjerenjem!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
U sklopu naših pogrebnih usluga koje uključuju sve segmente – od trenutka nastupa smrti pa do samog ispraćaja – prijevoz pokojnika dostupan je svaki dan, od 0 do 24 sata. Upravo je po tome naša pogrebna agencija najveća i najpouzdanija tvrtka ove vrste, i to ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Kompletnu ponudu pogledajte na našim sadržajnim stranicama, pod sekcijom „Pogrebne usluge“.
http://www.pokop.hr/prijevoz-pokojnika.aspx
Photo
Add a comment...

POKOP je osnovan i registriran 1993. godine u Zagrebu kao obrt za pogrebne usluge. Vjerujemo da se upravo zahvaljujući kvaliteti naših usluga povećavao i broj zahtjeva pa je POKOP iz obrta prerastao u trgovačko društvo POKOP d.o.o. Dosadašnjim radom postigli smo izvrsne rezultate u našoj sredini prateći europska i svjetska dostignuća te svoju ponudu neprestano proširujemo i usavršavamo.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded