Profile cover photo
Profile photo
Teatre Auditori de Granollers
21 followers
21 followers
About
Teatre Auditori de Granollers's posts

Avui a les 17h a la Sala Gran del Teatre Auditori, festival de fi de curs de l’Escola de Dansa Judit Font de l’Ametlla del Vallès!
Música, ritme, expressió i moviment del que podrem gaudir gràcies a les coreografies de ballet, funky, dansa contemporània, hip-hop, flamenc, aerodance i salsa que han preparat tots els alumnes de l'escola!

Ens acomiadem dels intensos dies de cantànies fins l'any que ve! En total han passat més de 2.800 nens i nenes de la comarca per l'escenari del Teatre Auditori de Granollers, i més de 7.000 familiars i amics han omplert la sala gran!

Post has attachment
El Teatre Auditori de Granollers i el Centre Cultural de Granollers acullen els festivals de fi de curs de diferents escoles de ballet i dansa de Granollers i altres poblacions de la comarca. Entre el mes de juny i juliol passaran més de 1.000 alumnes de totes les edats per mostrar coreografies de dansa clàssica i contemporània, hip-hop, jazz, flamenc, dansa del ventre i moltes altres modalitats!

Post has attachment
Ara us posem més fàcil la compra d'entrades! Hem creat un tutorial pas a pas on està tot el procés explicat. Encara no l'heu vist?

Post has attachment
Ja tenim el programa d'espectacles del Teatre Auditori durant la Festa Major de Granollers. Enguany ens visita la màgia de l’il·lusionista Anthony Blake, els genials Joan Pera i Lloll Bertran amb “Violines y trompetas” i l’humor de Faemino y Cansado! Podeu comprar les entrades anticipades fins el 23 d’agost amb un descompte de 3 euros! Per a més informació: http://www.teatreauditoridegranollers.cat
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded