Profile cover photo
Profile photo
Teatre Auditori de Granollers
19 followers
19 followers
About
Posts

Avui a les 17h a la Sala Gran del Teatre Auditori, festival de fi de curs de l’Escola de Dansa Judit Font de l’Ametlla del Vallès!
Música, ritme, expressió i moviment del que podrem gaudir gràcies a les coreografies de ballet, funky, dansa contemporània, hip-hop, flamenc, aerodance i salsa que han preparat tots els alumnes de l'escola!
Add a comment...

Ens acomiadem dels intensos dies de cantànies fins l'any que ve! En total han passat més de 2.800 nens i nenes de la comarca per l'escenari del Teatre Auditori de Granollers, i més de 7.000 familiars i amics han omplert la sala gran!
Add a comment...

Post has attachment
El Teatre Auditori de Granollers i el Centre Cultural de Granollers acullen els festivals de fi de curs de diferents escoles de ballet i dansa de Granollers i altres poblacions de la comarca. Entre el mes de juny i juliol passaran més de 1.000 alumnes de totes les edats per mostrar coreografies de dansa clàssica i contemporània, hip-hop, jazz, flamenc, dansa del ventre i moltes altres modalitats!
Add a comment...

Post has attachment
Ara us posem més fàcil la compra d'entrades! Hem creat un tutorial pas a pas on està tot el procés explicat. Encara no l'heu vist?
Add a comment...

Post has attachment
Ja tenim el programa d'espectacles del Teatre Auditori durant la Festa Major de Granollers. Enguany ens visita la màgia de l’il·lusionista Anthony Blake, els genials Joan Pera i Lloll Bertran amb “Violines y trompetas” i l’humor de Faemino y Cansado! Podeu comprar les entrades anticipades fins el 23 d’agost amb un descompte de 3 euros! Per a més informació: http://www.teatreauditoridegranollers.cat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded