Profile cover photo
Profile photo
Mohd Ridhuan
224 followers -
‎"Don’t listen to the rich. WATCH the rich. Don’t do what they say, do what they DO."
‎"Don’t listen to the rich. WATCH the rich. Don’t do what they say, do what they DO."

224 followers
About
Posts

Post has attachment
Majlis Ulang Tahun Hai-O ke 22
Date: 8 November 2014 Venue:
MIECC, Seri Kembangan Photographer: Fariz from Fantastic Moment Studio (assisted by
Hafiz Atan) Tahniah to all achievers especially to our team leader, CDM
Hanis Haizi and CDM Razali Zain on their special award. Bayangkan GLAM b...
Add a comment...

Post has attachment
Sembang dengan client yang beli minyak JTX tadi. Dia tanya full tank kete saya, millage boleh pergi berapa (sebab client pon BMW320i, sama model dan sama tahun). Saya cakap kat dia kalau highway + town dapat la 600-650KM. Kalau main town je, dapat la 550-570KM. Dia terkejut sebab millage dia tak macam tuh. Dia tanya isi RON97 ke, isi PETRON ke, isi SHELL ke?

Saya cakap tak bro. Pakai JTXGold + JTX Airtracker je. Pastu tanya lagi, apa ke benda JTX Aitracker ni. Saya cakap meh sini saya buka boot depan lepas tu tengok. Citer-citer 5-10min, terus cakap OK, esok aku nak 2 set, ko pasangkan. SET!!! YES memang jimatkan minyak.
JTX AirTracker
JTX AirTracker
ridhuancherus.com
Add a comment...

Post has attachment
Info Kotak Hitam
Mesti ramai tertanya apakah itu kotak hitam kan? Kotak hitam berfungsi untuk merakam komunikasi antara juruterbang dengan 'Air Traffic Control' ( ATC) serta mengetahui tekanan udara dan keadaan cuaca selama penerbangan . Setiap kotak hitam mempunyai saiz se...
Info Kotak Hitam
Info Kotak Hitam
ridhuancherus.com
Add a comment...

Post has attachment
Harga Minyak JTX 1000 Dan JTX Gold
Salam Pembaca Semua Sini saya nak update harga minyak JTX 1000, JTX Gold dan beberapa harga minyak pelincir jenama lain yang dalam kelas yang sama sebagai rujukan semua.  Harga Pasaran RM170 Viscocity : 15W 50 Millage : 10,000 KM Harga Pasaran RM185 Viscoci...
Add a comment...

Post has attachment
Agen JTX Air Tracker Dan Minyak JTX
Salam Semua  Untuk dapatkan produk JTX seperti JTX Air Tracker , JTX Gold , JTX 1000 dan JTX 5000 , anda boleh menghubungi agen-agen yang sah dan bertauliah seperti di bawah. Hubungi mereka untuk dapatkan info mengenai promosi produk terkini dan khidmat nas...
Add a comment...

Post has attachment
JTX Air Tracker Jimat Minyak Petrol
Ramai orang tertanya-tanya mengenai JTX Air Tracker bagaimana sekeping 'sticker' tu boleh menjimatkan penggunaan minyak petrol pada kenderaan. Untuk pengetahuan anda, JTX Air Tracker ni bukanlah semata-mata 'sticker' sahaja. Pelekat 'double sided tape' yang...
Add a comment...

Post has attachment
JTX Oil Dan JTX AirTracker Jimat Petrol
Minyak Pelincir JTX Bagaimana dengan minyak pelincir JTX boleh menjimatkan minyak? Sebelum tu, anda perlu baca serba sedikit mengenai minyak pelincir JTX DISINI  . Untuk pengetahuan anda semua, minyak pelincir JTX ini adalah berbeza daripada minyak pelincir...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Pasang JTX AirTracker Pada Kereta
Anda dah pernah cuba JTX Airtracker? Kalau belum, sila dapatkan dari agen-agen Hai-O Marketing yang sah bagi perlindungan enjin kereta yang berpanjangan , penjimatan minyak yang sebenar, meningkatkan prestasi enjin  dan mesra alam .  Di sini saya nak tunjuk...
Add a comment...

Post has attachment
Karnival Gegar JTX 2014 Wisma MCA Ampang
Gambar sekitar karnival gegar JTX di Wisma MCA, Jalan Ampang, Kuala Lumpur anjuran syarikat Hai-O Marketing Sdn Bhd. Antara group #thediamondcircle yang hadir ....... Demo minyak pelincir JTX menggunakan Felex Machine Pameran kereta drag dan drif yang mengg...
Add a comment...

Post has attachment
Gold Coast Australia Here We Come!
Semakin hampir, semakin terasa debaran untuk ke Gold Coast, Australia .  Congrats to all achievers under The Diamond Circle group.  You have done great job!! Congrats to my wife, Shaliza Aziz too. You did well for your team :) Do follow us #TDCingoldcoast &...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded