Profile cover photo
Profile photo
KIWI Finance
24 followers
24 followers
About
KIWI Finance's posts

Post has attachment
EVALUAREA CORECTA A LOCUINTEI

Evaluarea corecta a locuintei este foarte importanta, indiferent daca proprietarul vrea sau nu sa vanda imobilul pe care il detine. Potrivit unei analize a platformei imobiliare Wizmo.ro, realizata cu sprijinul Kiwi Finance, o estimare corecta a pretului locuintei este foarte importanta din cel putin doua motive: proprietarul va cere un pret fundamentat de opinia unui expert, evaluatorul, iar in al doilea rand, deoarece poate negocia, mai aproape de realitate, pretul unei chirii sau valoarea unei garantii imobiliare.


Post has attachment
CAT TIMP VREI SA FII DATOR LA BANCA?

Cat timp vrei sa fii dator la banca sau, cu alte cuvinte, stabileste exact, inainte de a lua un credit, perioada in care va trebui sa suporti imprumutul.
Poti opta pentru un credit derulat pe o perioada scurta de rambursare, caz in care rata lunara va fi mai mare, sau pentru un credit intins pe o perioada mai lunga de timp, tocmai in ideea unei rate lunare mai mici, astfel ca intrebarea “cat timp vrei sa fii dator la banca” este esential

http://www.kiwifinance.ro/articol-blog/110/cat-timp-vrei-sa-fii-dator-la-banca.html

Post has attachment
CALCULEAZA-TI SINGUR RATA LA CREDIT

Intra pe calculatorul de rate pe care ti l-am pregatit pe website-ul nostru si vezi cam ce rata ai putea avea la creditul pe care ti-l doresti.
Calculele sunt estimative, bazate pe datele introduse aici, corelate cu ofertele aflate in portofoliul KIWI Finance.
Cel mai bine ar fi sa aplici direct pe formularul alaturat.
Avem solutii pentru orice situatie si serviciile noastre sunt gratuite.

http://www.kiwifinance.ro/calculator/rata-pentru-credit.html

Post has attachment
CE RISCURI SA IEI IN CALCUL CAND VREI SA TE IMPRUMUTI LA BANCA

Ce riscuri sa iei in calcul cand vrei sa te imprumuti la banca sau care sunt elementele de care sa tii cont inainte de a semna un contract de credit.
Sunt cel putin cinci riscuri de care sa tii cont. Citeste mai multe in articolul de mai jos.
Contacteaza-ne si iti vom gasi solutia de creditare care se potriveste nevoilor tale.
0372 800 800

http://www.kiwifinance.ro/articol-blog/108/ce-riscuri-sa-iei-in-calcul-cand-vrei-sa-te-imprumuti-la-banca.html

Post has attachment
NU S-A INVENTAT CREDITUL FARA RISCURI

Cu mult inainte de a semna contractul de credit, ai nevoie de o analiza la rece atat a posibilitatilor financiare de a sustine rate la banca pe termen lung, cat si a riscurilor care pot aparea pe parcurs.
Care este probabilitatea sa raman la actualul job, cu veniturile pe care le am in acest moment, sau care este probabilitatea sa raman fara job? Ce este ROBOR si cum mi-ar putea influenta rata la credit cresterea acestuia? Ce evenimente din familie ar putea interveni astfel incat sa am probleme de rambursare a creditului?
Pentru ca nu s-a inventat creditul fara riscuri, este bine sa te informezi in detaliu. Citeste articolele blogului KIWI FINANCE sau apeleaza-ne direct pentru o discutie.

Post has attachment
AI VENITURI DIN PFA? IATA CONDITIILE IN CARE TE POTI IMPRUMUTA

Persoanele care obtin venituri din profesii liberale, inregistrate la Registrul Comertului drept persoane fizice autorizate (PFA) - pentru exercitarea carora sunt necesare autorizaţii, licente, acreditari speciale ori sunt reglementate prin legi speciale: notari, avocati, medici, farmacisti, experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, arhitecti, designeri,consultanţi fiscali ai altii – pot contracta credite ca orice alt angajat din Romania.
De asemenea, cei care lucreaza in domeniul IT, fie in cadrul unor firme, fie pe cont propriu, si incaseaza veniturile ca persoane fizice autorizate.

Cititi detalii aici si contactati-ne pentru a gasi creditul care vi se potriveste.

http://www.kiwifinance.ro/articol-blog/107/ai-venituri-din-pfa-iata-care-sunt-conditiile-in-care-te-poti-imprumuta-la-banca.html

Post has attachment
EXERSEAZA-TI ABILITATILE DE PROIECTANT! NOI ITI INTERMEDIEM FINANTAREA!

Pe www.academiadeconstructii.ro iti poti proiecta noua casa ori renovarea celei vechi. Suntem parteneri de finantare si iti gasim cea mai buna varianta de creditare pentru tine.

Codurile pentru premii pentru intervalul 22 - 31.05.2017 sunt aici:
Succes!
05/22/17 CdcPD37gMc
05/23/17 aXhsuKY0bw
05/24/17 uvU9xZqmBx
05/25/17 U0nQ0kJg1j
05/26/17 uO9dUE7lq4
05/27/17 Me8YvCNmij
05/28/17 BgyY4076z3
05/29/17 cgKHFEAEP6
05/30/17 Wp4ssgJ4l9
05/31/17 nc8GIQ7u60

Post has attachment
Echipa KIWI Finance iti da intalnire la Targul National Imobiliar - TNI

Echipa KIWI Finance, coordonata de Anamaria Rotar, Head of Sales, iti da intalnire la Targul National Imobiliar - TNI, care s-a deschis astazi, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.
Vom fi la stand pentru a raspunde tuturor intrebarilor voastre despre creditele pe care le intermediem, conditii de finantare si suport in alegerea celei mai bune variante de creditare achizitii imobiliare.

http://www.kiwifinance.ro/articol-blog/106/echipa-kiwi-finance-este-prezenta-la-targul-national-imobiliar-2017.html

Post has attachment
VINO LA TARG SI GASESTE CASA! NOI ITI GASIM BANII!

La TNI 2017, se reuneste practic intreaga oferta imobiliara din acest moment, din zonele amintite, de aceea expozantii au conceput oferte speciale si discounturi maxime.
Dezvoltatorii au anuntat ca vor acorda reduceri ale avansului necesar rezervarii, plata in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier și inscrierea gratuita la concursuri cu premii pe loc.
Echipa KIWI FINANCE va asteapta la standul sau din cadrul targului cu cele mai potrivite solutii financiare de achizitie locuinte prin credite ipotecare si imobiliare sau credite de nevoi personale.

http://www.kiwifinance.ro/articol-blog/106/echipa-kiwi-finance-este-prezenta-la-targul-national-imobiliar-2017.html

Post has attachment
PRETUL CASELOR A CRESCUT CU 4% IN TRIMESTRUL I 2017

Preturile la locuinte au intrat pe o tendinta de crestere incepand cu a doua jumatate a anului 2014. Potrivit statisticilor oficiale, la sfarsitul primului trimestru din 2017 preturile locuintelor erau mai mari cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Vino la Targul National Imobiliar, care se va desfasura intre 18 si 21 mai a.c., la Palatul Parlamentului, sa afli despre ofertele speciale ale dezvoltatorilor de ansambluri si proiecte rezidentiale.
Echipa noastra de brokeri te asteapta la standul KIWI FINANCE pentru detalii despre cele mai potrivite solutii de finantare si credite de achizitie.
Wait while more posts are being loaded