Profile cover photo
Profile photo
Veiron Auto
About
Posts

Servicii Veiron Auto:
1. Inchirieri Auto
2. Piese Auto la Comanda cu Livrare Gratuita
3. Asigurari
Simplu si Rapid.
Add a comment...

Post has attachment
Fie ca sunteti in vacanta, in delegatie, interes de afaceri sau orice alt motiv, noi suntem aici pentru a va asigura mobilitatea intr-un mod cat mai rapid, sigur, placut si fara stress, in conditii de costeficienta maxima.

Va punem la dispozitie autoturisme la preturi incepand de la 11 Euro pe zi, in acest pret fiind incluse toate taxele necesare (asigurare, rovinieta).
Daca doriti ca inchirierea unei masini sa decurga normal, rezervarea acesteia se va face cu cel putin o saptamana inainte.

La rezervarile care au o durata mai lunga de inchiriere puteti beneficia de reduceri si preturi mult mai mici fata de cele ce se practica in mod normal. Din punctul nostru de vedere prioritare sunt operativitatea si costeficienta.
Datorita solicitarilor tot mai mari incercam sa satisfacem cererile din tot mai multe orase: Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Zalau, Cuj Napoca, Debrecen si Budapesta.

La cerere putem sa asiguram si sofer pentru masini.
Masinile pot fi livrate sau ridicate oriunde pe teritoriul judetelor Satu Mare, Maramures, Bihor, Zalau, Cluj la data si ora pe care o doriti, inclusiv la aeroportele din Cluj Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Budapesta, Debrecen.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-09-20
9 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded