Profile cover photo
Profile photo
Fundació Vila Casas
299 followers -
Arte Contemporaneo Catalan
Arte Contemporaneo Catalan

299 followers
About
Fundació's interests
View all
Fundació's posts

Post has attachment
CA - Bon dia! Us informem que aquest perfil ja no tindrà més actualitzacions i quedarà inhabilitat en els pròxims dies. Però això no vol dir que marxem, ni de bon tros! Passarem a publicar els millors continguts sobre art contemporani en un nou perfil. Fes clic aquí ⇨ +Fundació Vila Casas ⇦ i segueix-nos!

ES - ¡Buenos días! Os informamos que este perfil ya no tendrá más actualizaciones y quedará inhabilitado en los próximos días. Pero esto no significa que no vamos, ¡ni mucho menos! Pasaremos a publicar los mejores contenidos sobre arte contemporáneo en un nuevo perfil. Haz clic aquí ⇨ +Fundació Vila Casas ⇦ ¡y síguenos!
Photo

Post has attachment
CA - Encara no coneixes el nostre museu virtual? ☞ https://goo.gl/49dvpX

ES - ¿Todavía no conoces nuestro museo virtual? ☞ https://goo.gl/Aeom5z

Post has attachment
CA - Aquí teniu totes les activitats que tenim programades per aquest mes de febrer ☞ https://goo.gl/q70rAD

ES - Aquí tenéis todas las actividades que tenemos programadas para este mes de febrero ☞ https://goo.gl/klq4nB

Post has attachment
CA - El pròxim dimarts 14 de febrer a les 18 h, el comissari Àlex Susanna oferirà una visita comentada al voltant de l'exposició en curs "Una música de cambra" de Francesc Todó. Per més informació i reserves ☞ http://bit.ly/2kyJlmV

ES - El próximo martes 14 de febrero a las 18 h, el comisario Àlex Susanna ofrecerá una visita comentada en el +Espai Volart i Volart 2 de Barcelona alrededor de la exposición en curso "Una música de cámara" de Francesc Todó. Para más información y reservas ☞ http://bit.ly/2jTolKN

Post has attachment
CA - El catàleg de l'exposició de Jordi Alcaraz, "Esborradís", ja pot ser teu! Amb textos de J. F. Ybars i Joaquim Sala-Sanahuja!

ES - El catálogo de la exposición de Jordi Alcaraz, "Esborradís", ¡ya puede ser tuyo! ¡Con textos de J. F. Ybars y Joaquim Sala-Sanahuja!

Post has attachment
CAT
El Museu Can Framis de Pintura Contemporània vol aplegar-se a la celebració de les Festes de Santa Eulàlia d’enguany, que tindran lloc a la ciutat entre els dies 10 i 12 de febrer de 2017. Per a afegir-se a la trobada, el museu ha preparat una agenda d’activitats per al cap de setmana comprès entre els dies 11 i 12 de febrer de 2017.

Dissabte 11 de febrer, d’11 a 18 h, Can Framis celebrarà una jornada de portes obertes que permetrà al visitant conèixer la col·lecció permanent de pintura, organitzada en el recorregut “Monòleg, diàleg i concepte”, i l’exposició temporal en curs, “Esborradís” de l’artista Jordi Alcaraz. De manera paral·lela, s’oferiran dues visites guiades d’accés lliure a la col·lecció permanent, la primera dissabte 11 a les 16.30 h i la segona diumenge a les 12.30 h, d’1 h de durada aprox. No cal fer reserva.

També dissabte, a les 11.30 h, el museu ha programat una visita-taller familiar titulada “Natura vs. ciutat” que inclou un recorregut per les sales i un taller entorn del paisatge urbà de les emocions.

L’activitat és d’aforament limitat, cal fer una reserva prèvia per telèfon al 93 320 87 36 o bé enviar un correu electrònic a canframis@fundaciovilacasas.com.

ESP
El Museo Can Framis de Pintura Contemporánea quiere añadirse a la celebración de las Fiestas de Santa Eulàlia de este año, que tendrán lugar en la ciudad entre los días 10 y 12 de febrero de 2017. Para sumarse al encuentro, el museo ha preparado una agenda de actividades para el fin de semana comprendido entre los días 11 y 12 de febrero de 2017.

El sábado 11 de febrero, de 11 a 18 h, Can Framis celebrará una jornada de puertas abiertas que permitirá al visitante conocer la colección permanente de pintura, organizada en el recorrido “Monólogo, diálogo y concepto”, y la exposición temporal en curso, “Esborradís” del artista Jordi Alcaraz. Paralelamente, se ofrecerán dos visitas guiadas de acceso libre a la colección permanente, la primera el sábado11 a las 16.30 h y la segunda el domingo a las 12.30 h, de 1 hora de duración aproximada. No es necesario reservar.

También el sábado, a las 11.30 h, el museo ha programado una visita-taller familiar titulada “Naturaleza vs. ciudad” que incluye un recorrido por las salas y un taller en torno al paisaje urbano de las emociones.

La actividad es de aforo limitado, debe reservarse previamente por teléfono al 93 320 87 36 o bien mandar un correo electrónico a canframis@fundaciovilacasas.com.

ENG
The Can Framis Museum of Contemporary Painting is taking part in this year’s Festival of Santa Eulalia, running from 10 to 12 February 2017. As part of the event the museum has prepared a series of activities for the weekend of the 11 and 12 February 2017.

On Saturday 11 February from 11 am to 6 pm, Can Framis is having an Open Doors day, allowing visitors to view the permanent painting collection, set out as Monologue, Dialogue and Concept, as well as this season’s temporary exhibition, Esborradís, by the artist Jordi Alcaraz. There will also be two free guided visits of the permanent collection, each lasting approximately one hour. The first is scheduled for Saturday 11 February at 4.30 pm, and the second for Sunday 12 February at 12.30 pm. Reservations are not necessary.

The Museum has also programmed a family workshop-visit at 11.30 am, entitled “Nature vs. Town”, which will include a tour of the gallery and a workshop centred on urban landscape and emotions.

Places are limited. Reservations must be made by telephone 93 320 87 36 or email canframis@fundaciovilacasas.com.

Post has attachment
CA - A partir del 5 d'octubre tindrem una gran exposició a +Espai Volart i Volart 2 de Barcelona!

ES - A partir del 5 de octubre tendremos una gran exposición en +Espai Volart i Volart 2 de Barcelona!


Post has attachment
CA - Enhorabona a un dels artistes del nostre fons, Joan Fontcuberta, pel Premi Ciutat de Barcelona!

ES - ¡Enhorabuena a uno de los artistas de nuestra colección, Joan Fontcuberta, por el Premi Ciutat de Barcelona!

Post has attachment
CA - Tal dia com avui de l’any 1923, va néixer Albert Ràfols Casamada. Després d’una primera etapa cubista d’inspiració figurativa i en un lent procés de síntesi el seu treball evoluciona cap a l’abstracció. A principis de la dècada dels setanta i coincidint amb l’aparició dels seus primers collages, la seva obra arriba a la màxima simplificació del cromatisme caracteritzada per un predomini dels blancs.

ES – Tal día como hoy del año 1923, nació Albert Ràfols Casamada. Después de una primera etapa cubista, de inspiración figurativa, y en un lento proceso de síntesis, su trabajo evoluciona hacia la abstracción. A principios de la década de los setenta y coincidiendo con la aparición de sus primeros collages, su obra llega a la máxima simplificación del cromatismo caracterizada por un predominio de los blancos.

[Albert Ràfols Casamada | Verd, gris i blau | 1993]

Photo

Post has attachment
CA - Aquests dies hem estat presentant les noves exposicions temporals! Ja sabeu quines són? ☞ https://goo.gl/xF8tii

ES - ¡Estos días hemos estado presentando las nuevas exposiciones temporales! ¿Ya sabéis cuales son? ☞ https://goo.gl/L4kOjt
Wait while more posts are being loaded