Profile cover photo
Profile photo
Interaktiv AV-udstyr
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tilføj en meddelelse til din video
Add a comment...

Post has attachment
Tilføj en meddelelse til din video
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Interaktiv - nyt logo
Photo
Photo
31/05/2016
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
CASIO LAMPEFRI PROJEKTORER.
Ingen lampe eller filterskift!.
Se de spændende nyheder fra Casio i serien Advanced eller Core på http://www.inter-aktiv.dk/produkter/100-led/ eller se en præsentation af Casio herunder. Kontakt os hvis du ønsker at vide mere eller ønsker en demo af disse spændende produkter
Add a comment...

Post has attachment
Udlejning af projektor, lærreder, monitorer og højttalere.
Se Interaktiv AV-udstyr´s aktuelle produktliste her, og kontakt os for priser og ønsker. Vi sidder klar til at hjælpe med dit næste arrangement.
Add a comment...

Post has attachment
GOG-Slutspilsmagasin og et lille stykke vedr. Interaktiv AV-udstyr, Svendborg.


På plads i nye lokaler på Grønlandsvej 2, i Svendborg.
Historie
Den 1. februar i år overtog jeg Interaktiv efter tidligere ejer, Jan Sabroe Thomsen.
Samtidig flyttede jeg lokaler fra Tvedvej, den tidligere expert forretning, til Grønlandsvej 2, hvor jeg har indrettet et nyt showroom indeholdende de sidste nye produkter tilhørende AV-branchen, fortæller den nybagte ejer og tidligere daglige leder, Morten Skyttegaard Krebs.
I showroomet kan man opleve et udvalg af skærme og projektorer med eller uden interaktivitet – videokonference – storskærme til mødelokaler – lydanlæg mv. samt få en snak omkring de mange muligheder de nye teknologier tilbyder.

Nye teknologier og tryghed
Desuden kører vi også meget gerne ud, rådgiver og ”måler op” til den rigtige AV-løsning. Der sker konstant en udvikling indenfor det audio- og visuelle område. Teknologierne er hurtige, og hvad der for blot for få år siden ikke lod sig gøre, kan måske sagtens løses i dag, fortæller Morten.
Bl.a. er det nu blevet muligt via apps. og trådløse enheder / forbindelser at overføre billeder og lyd trådløst i en rigtig god kvalitet, noget som markedet har efterspurgt længe, fortæller Morten
Jeg har tænkt mig at fortsætte Interaktiv på nøjagtig samme måde som jeg drevet det de sidste år. Jeg anvender forsat de samme leverandører og freelance-montører, og vores højeste ønske er fortsat at lave gode professionelle AV-løsninger med afsæt i kundens behov. Interaktiv forhandler fortsat udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, og rådgiver vores kunder så de får den rigtige løsning første gang, altid til aftalt tid og pris.
AV-løsninger handler i bund og grund om tryghed. Vi kalder det for AV-løsninger uden sommerfugle. Med dette slogan mener vi, at vi hjælper dig så du ikke får sommerfugle i maven omkring om teknikken nu også virker. Samtidig er vi lokale og kan hurtigt være på ”pletten” hvis der er noget der skal efterses / repareres eller justeres.

Referencer.
Interaktiv har foruden mange andre spændende opgaver, for nylig afsluttet et større projekt på Thurø Skole, hvor der er kommet lydanlæg og projektorer op i alle lokaler, med tilhørende trådløs tilslutning og interaktivitet. AV-udstyr i ca. 20 klasseværelser, multisal, bibliotek, biograf blev det til i alt, men pga. forsinkelser i byggeriet, mangler vi dog stadig at etablere et lydanlæg til skolens kommende udendørs dansescene, hvor elever og lærere kan tilgå musikken via deres tablets eller telefoner selvfølgelig trådløst, fortæller Morten.
Besøg evt. også vores facebookside https://www.facebook.com/InteraktivApS/, se eksempler på tidligere udførte opgaver og bliv inspireret til din næste AV-løsning.

Udlejning til konferencer, fester og messer.
Foruden salg, service og montage af AV-udstyr, tilbyder Interaktiv også udlejning af lydanlæg / monitorer, mikrofoner eller projektorer, og skræddersyer også her løsningen til netop dit arrangement, slutter Morten Skyttegaard Krebs. Bare spørg!

GOG netværk
Interaktiv ønsker GOG held og lykke i slutspillet og glæder sig over sit gode samarbejde med GOG - netværket, da GOG foruden forretning samtidig også byder på en masse gode oplevelser.
Interaktiv kan kontaktes på tlf. 22606014 eller via hjemmesiden inter-aktiv.dk
Ring allerede i dag og få en aftale om et besøg, eller kig forbi Grønlandsvej 2 i Svendborg.
Med venlig hilsen


v/ Morten Skyttegaard Krebs
Grønlandsvej 2
5700 Svendborg
Add a comment...

Post has attachment
Kunne du tænke dig at se og prøve Panasonics nye lampefri og filterfri projektorer? Kontakt os for en aftale på www.inter-aktiv.dk
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded