Profile cover photo
Profile photo
Nick Autoskrotning
189 followers
189 followers
About
Posts

Post has attachment
Afmeld Absolut selv din skrotbil ! 
Pas også på med, hvem du sælger din bil til. Vi er ISO certificeret auto ophugger
Når du skiller dig af med din skrotbil, Rådes det absolut at du selv tager dine nummerplader  af fra din skrotbil derfra under armen, og går hen og afmelder dem selv på et synshal eller hos told og skat !!!
Du får dine resterende forsikring og vægtafgifts penge tilbage med det samme
Tilbagebetalingen sker Indenfor rigtig kort tid. Kala kaldin
Det vil sige at køber ikke kan køre rundt i din bil på dine nummerplader i 3 uger. Selvom det er lovligt, og lade dig betaler al forsikring og vægt afgift og alt muligt andet ! Og som i værste fald betyde en ekstra udgift for dig på mange hundrede kroner ja måske flere tusinde kroner. Skrotbilen hos www.autoskrotning.dk
Du vil også kunne spare mange penge på, at din skrotbil straks bliver afhentet og afmeldt hurtigt.
Der er nemlig kun dig til at betale for den tid skrotbilen står og venter på afhentning af en skrothandler, som. evt. har lover dig kr. 200-500 hundrede kroner mere for din skrotbil. De "ekstra penge" har du tabt mange gange ved at din bil står med plader og venter på en afhentning. Skrotbiler er penge værd Skrotbiler
Regn selv ud hvad du betaler i forsikring og vægtafgift på blot tre ugers venten med nummer plader på. Tjek ind på vores hjemmeside for at læse mere
Du vil samtidig kunne undgå et misbrug af dine nummerplader. Ved at du straks afmelder dine nummer plader kan du undgå følgende hændelser, som kan give dig.
Masser af bøvl og ballade. At man ikke misbruger din bil/nummerplader til at stikke af fra eks. en benzin regning på en tankstation. Du kan undgå en parkeringsbøde. Du får ikke en bøde for, at din bil ikke er blevet synet til tiden, eller ikke er afmeldt før fristen udløb.. (kr. (Bøde kr.2.000)
Må et transportfirma afhente udtjente køretøjer på en privatadresse?
Det er kun godkendte autoophuggere, som må modtage eller afhente udtjente køretøjer. Et transportfirma kan dog på vegne af en godkendt autoophugger foretage selve transporten af et udtjent køretøj fra en privatadresse og til autoophuggerens adresse. Transporten kan kun ske på foranledning af den godkendte autoophugger. Mvh www.autoskrotning.dk Vision dk A/S autoophugger eller skriv til os via Facebook www.facebook.com/autoskrotning vi har over 25000likes da vi har været i branchen i virkelig mange år og har skrottet over 10.000biler 
Add a comment...

Post has attachment
Skrot din bil hos Autoskrotning.dk er en af Danmarks største virksomheder, skrotbilen idag og få kontanter med det samme når det gælder opkøb af skrotbiler. Vi er Københavns største auto ophugger skrot kun din bil hos www.autoskrotning.dk Når bilen skal skrottes kan du både vælge selv at aflevere den hos autoskrotning.dk eller få den afhentet. Autoskrotning.dk afhenter nemlig skrotbiler på hele Sjælland, da vi hjælper miljøet altid så bliver det ganske enkelt ikke nemmere for dig.Du er meget velkommen til at Vi Køber Alle Slags Biler. Ring og Få et Uforpligtende tilbud. Kontant Afregning og Gratis Afhentning Samme dag.

Danmarks højeste skrotpræmie.
Når man siger at de konservative vil have højere skrotpræmie, er der også noget om snakken. Hvis det er man sidder inde med en skrotbil, er det en meget god ide at sørger for at få nogle penge for den i stedet for at lade den stå derhjemme og ingen gavn gøre. Hvis den er til skrotpladsen, kan man lige så godt få nogle penge ud af den og det kan man alt andet lige gøre hos en ophugger. Der er ingen grund til at lade den stå eller andet sted hvor den ingen gavn gør, det er alt andet lige noget som man kun gør hvis man er dum og ikke har lyst til at få lidt ekstra penge. Det er ikke noget som tager lang tid, og det er noget som alle kan gøre. Man skal bare sørge for at komme til en ophugger, og sådan en kan man finde inde på nettet hvis det er brug for det. Så kan Skrot din bil hos Autoskrotning.dk er en af Danmarks største virksomheder, skrotbilen idag og få kontanter med det samme når det gælder opkøb af skrotbiler. Vi er Københavns største auto ophugger skrot kun din bil hos www.autoskrotning.dk Når bilen skal skrottes kan du både vælge selv at aflevere den hos autoskrotning.dk eller få den afhentet. Autoskrotning.dk afhenter nemlig skrotbiler på hele Sjælland, da vi hjælper miljøet altid så bliver det ganske enkelt ikke nemmere for dig.Du er meget velkommen til at Vi Køber Alle Slags Biler. Ring og Få et Uforpligtende tilbud. Kontant Afregning og Gratis Afhentning Samme dag.
man se hvorhenne man skal tage sin skrotbil hen, for at få denne skrotpræmie udbetalt. Det er intet besvær.
Skrotbiler skal væk fra privat grund ellers risikerer man en bøde fra Miljøstyrelsen.
Vi udbetaler skrotpræmien nu!
Vi afhenter, afmelder og skrotter din bil.
Du får skrotpræmien udbetalt med det samme.

Vi hjælper dig her på nettet
Hvis det er første gang at man skal skrotte bilen, er det også en god ide at gå ind på nettet hvor man kan finde nogle hjemmesider hvor man kan få hjælp. Det kan man blandt andet herinde på www.autoskrotning.dk hvor man kan få penge for din skrottede bil. Det er også herinde at man kan finde konservative skrotpræmier, og det er alt andet lige noget man godt kunne tænke sig. Så hvis det er man har en eller anden form for skrotbil stående et eller andet sted, er det også med at få den til en ophugger, for det er også en dårlig ide at lade den stå et eller andet tilfældigt sted, for så er der også muligheden for at den forurener og det er ikke noget man gider at have noget at gøre med. Det er jo ikke en god ting at forurene miljøet. Det er alt andet lige også noget man kan få en bøde for, hvis det er man bliver fanget i det, så bare lad være og få penge for den i stedet for. Få skrotpræmie udbetalt for din bil
– og få penge for vraget samtidig
Hvis du har en bil, der skal skrottes, og den opfylder disse betingelser, kan du få skrotpræmie fra staten, og en skrotpræmie er SKATTEFRI:
* Bilen skal være en personbil (op til 9 personer) eller en lille varebil op til 3.500 kilo
* Bilen skal have været ansvarsforsikret
Skrotpræmie udbetales kun, når bilen ophugges af en godkendt autoophugger, og det sikrer vi for dig!
* Indtast din nummerplade

* 
Hvis du ikke har en nummerplade, kan du udfylde kontaktformularen her.


Vi sørger for din skrotpræmie
Vi er statsautoriserede til at håndtere nummerplader, og det betyder, at du slet ikke skal have noget besvær med at få skrotpræmie for din bil, når du lader os håndtere det hele. Vi sørger for korrekt og rettidig afmelding hos SKAT, så du får din skrotpræmie udbetalt. Den er i øvrigt p.t. på 1.500 kroner skattefrit.
Mere end bare skrotpræmie
Din skrotbil er mere værd, og ingen giver dig bedre priser oven i din skrotpræmie end vi gør! Og ikke nok med det: Vi henter din bil over hele Sjælland, og vi afregner kontant og uden vrøvl, når vi henter bilen.
Du skal ikke nøjes med skrotpræmie, når du handler med os – du får også penge for din bil. Selv hvis du ikke har nummerplader mere, eller hvis din bil mangler dele som motor eller andet, kan vi som oftest give en god pris for den afhentet. Bemærk, at hvis du allerede har afleveret nummerpladerne hos Motorkontoret, skal du blot give os din kvittering for det – så kan du stadig få din skrotpræmie.
Hvordan får man skrotpræmie?
Når vi afleverer dine nummerplader for dig på Motorkontoret, udsteder vi samtidig en såkaldt skrotningsattest. Attesten indsendes til Miljøordning for biler. Når ordningen har modtaget skrotningsattest og dokumentation for afmelding af bilen, overfører de din skrotpræmie til din bankkonto.
Du kan også underskrive en såkaldt transport, og så er det os, der på stedet udbetaler din skrotpræmie til dig – og vi modtager så skrotpræmien fra miljøordningen senere.
Du skal altså intet gøre selv, når du handler med os – vi sørger for det hele. Professionelt, til aftalt tid og med et smil og god service som en selvfølge.
Skrotpræmie beløb:
Storkøbenhavn kr. 1.500,-
Nordsjælland, Køge & Roskilde kr. 1.300,-
Resten af Sjælland kr. 1000,-
Lolland & Falster kr. 800,-
Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre skrotpræmiebeløbene. 
Aktuelle beløb kan altid findes på vores hjemmeside. Www.autoskrotning.dk

Betingelser:
Skrotpræmien udbetales uanset bilens alder og stand. 
Ønsker du at afmontere dele, f.eks. batteri, sæder, døre eller lignende fratrækkes kr. 300,- fra beløbet. 

Bilen skal være nemt tilgængelig og kunne trille på alle 4 hjul. 
Registreringsattest, nøgler samt den registrerede ejer, eller en i forvejen underskrevet skrotattest skal være til stede ved afhentningen.

Add a comment...

Post has attachment

Skrotbilen hos www.autoskrotning.dk
Ring og Få et Uforpligtende Tilbud
Gratis Afhentning
VI UDBETALER DANMARKS HØJESTE  SKROTPRÆMIE
Er du træt af din bil og kan ikke komme af med den?
Så står vi til rådig! Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil.
Vi som autoriseret firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som
både vil gavne dig og MILJØET!
Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din brugtbil.
Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse.
Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis.
Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti.
Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model el
Skrotbiler købes kontant
Vi giver fra 1.000 ddk til 100.000 dkk
Skrot biler afhentes samme dag
Høj skrotpræmie for din skrot bil
Verebiler, busser, 4×4 mv. opkøbes.
Defekt, skadet, mange kilometer- simpelthen alt.
ler årgang
•Din Skrotbil
•Din Personbil
•Din Varebil
•Din reservedelsbil
•Din defekte bil
•Din bil som er blevet kasseret til syn
•Din bil som er blevet trafikskadet
Hvis du kan genkende din bil fra en af de ovenstående beskrivelser, så kan du nemt og let udfylde blanketten på højre side, og vi vil så kontakte dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud – hvis tilbuddet accepteres,  kommer vi og henter din bil efter aftale. Vi afregner kontant på stedet.
Høj Skrotpræmie hos www.autoskrotning.dk
Vi udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Skrot Bil. Alt har interesse. Vi køber skrotbiler, brugte biler, varevogne, skadede biler, firehjulstrækkere, 4×4.
Ring NU og få udbetaling for din brugte skrotbil i dag. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular, derefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et bud på din bil.
www.autoskrotning.dk er et af Danmarks største opkøber af skrotbiler og afhenterskrotbiler i hele Danmark.
Skrotbiler
Alle biler ender på et eller andet tidspunkt som skrotbiler.
De bilvrag, der bare bliver efterladt i baghaver og på gaden er til stor skade for miljøet.
Det er vigtigt, at skrotbilerne bliver ophugget af en autoriseret autoophugger, så de farlige kemiske væsker bliver fjernet korrekt.
Ofte får folk ikke sendt deres gamle biler til skrotning, og de står derfor i stedet og ruster og optager plads.
De sluger også penge, hvis de ikke bliver afmeldt, og de kan i sidste ende være til stor skade for miljøet.
Skrot-bil.net køber dine skrotbiler til en fordelagtig pris
Skrotbiler skal først afmeldes hos SKAT, hvilket er noget,
som Skrot-bil.net gerne klarer for dig, hvis du sælger din skrotbil til os.
Skrot-bil.net forsøger at gøre det så nemt som muligt for alle ejere af skrotbiler at komme af med deres gamle biler.
Få op til 100.000 Kr. for din Brugte
Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål omkring autoskrot eller køb og salg af brugte biler.
Søger du Skrotpræmie på din bil ?
Skrotning af din bil eller Salg af din brugtbil.
Vi tilbyder den højeste skrotpræmie og vi køber alle biler uanset stand.
 28. marts 2016
Skrotbilen i Europa og i Danmark
Skrotpræmien i Danmark er meget forskelligt når jern priserne stiger, stiger skrotpriserne også, men lige øjeblikket er den faldet drastisk ned p.g.a United States og Kina Vi tilbyder alt tid gratis afhentning i Hele landet dog skal det værer afhængig af skrotprisen.Vi kan udbetale din skrotpræmie kontant eller mobilepay eller ved bankoverførsel Vi afhenter skrotbiler lige hvor det passer dig, helt gratis! SkrotBiler Købes www.autoskrotning.dk Straks Omgående Afregning. skrotbil københavn skrotbiler købes skrotpræmie.Vi er din professionelle skrothandel der kan løse alle typer af opgaver. .Vi er godkendt efter Statens miljømæssige foreskrifter i henhold til ISO godkendt 14001 normen.Vi køber din skrotbil. Skrotning af bil i Danmark er meget nemt. Alle Skrotpriser er faldet inden for 3 måneder.
Www.autoskrotning.dk Skrotning af bilen i Danmark kan nogle gange godt værer svært nogle gange men hos www.autoskrotning.dk er vi virkelig hurtige til at skrotte bilen vi er eksperter og er profesionelle i at skrotte biler, skrotbilen idag og få udbetalt helt op til 150.000dkk vi elsker skrotbiler, skrotpræmien starter fra 1500- og helt op til 150.000dkk få yderligere oplysninger sår læs mere hos www.autoskrotning.dk skrotpræmie nu. I Danmark er det faktisk meget nemt at skrotte bilen, der findes over 150 auto ophugger i landet, vi eksporterer biler til udlandet så som lande som USA AFRikanske lande Rusland øst Europa, vi Autoskrotning.dk sælger også masser af reservedele fra skrotbiler til Dubai og masser andre lande skrotbiler er vores område, skrotpriserne falder hverdag og man kan desværre ikke hindrer det store fald p.g.a jernprisen. vi skrotter masser af skrotbiler i København og Danmark Varebiler defekte skrotbiler totalskadede biler simpelthen alt, vi er en af Danmarks største opkøber af skrotbiler, vi har Danmarks største auto ophugger. skrotbil er noget vi elsker vi køber masser af skrotbiler, vi køber skrotbiler altid, vi har akut brug for skrotbiler.〉
Skrotpræmie i Danmark og Europa det er der ikke meget forskel mellem, jernpriserne er det samme overalt i verden når man har valgt at skrotte den; og tilbyder samtidig en god skrotpræmie! Vores Virksomhed tager imod alle skrotbiler, skrotpriser.
EN af Årsagerne TIL AT SKROTTE BILEN er
at man kan få en god skrotpræmie for sin brugte skrotbil, er der endnu en begrundelse hvorfor man skal skrotte sin skrotbil,når den er ved at blive for gammel. Det skader miljøet helt ekstremt ! Www.autoskrotning.dk er en af Danmarks største opkøber af Skrotbiler vi udbetaler minimum 1750dkk til alle slags Skrotbiler, vi er de bedste til at give de bedste skrotpriser VI AFHENTER alle slags biler SKROTBILer OG BRUGTE BILer I KØBENHAVN Vi Har Danmarks Bedste skrotpriser, er…. Jern og skrotpriserne falder hverdag p,g.a Kina og USA men vi prøver stadig og give de højeste og bedste skrotpræmie for skrotbiler. skrotpræmie i københavn jern og skrotpris falder ned hver dag. skrotbiler er intereseret i alle former for skrotpriser biler,det er fuldstændig ligemeget hvor totalt defekte og skadet de erind, aftal en pris med os, sår henter vi bilen indenfor 6 timer maximum. Mvh Nick Møller vision dk AS

Ring til os på  40 52 49 45 22. marts 2016
Vi udbetaler Skandinaviens og Danmarks Højeste Skrotpræmie
VI UDBETALER DANMARKS HØJESTE SKROTPRÆMIE
Er du træt af din bil og kan ikke komme af med den?
Så står vi til rådig! Det skal ikke længere være svært at skrotte sin bil.
Vi som autoriseret firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som
både vil gavne dig og MILJØET!
Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din brugtbil.
Vi sørger for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse.
Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis.
Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/grøn ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti.
Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang
•Din Skrotbil
•Din Personbil
•Din Varebil
•Din reservedelsbil
•Din defekte bil
•Din bil som er blevet kasseret til syn
•Din bil som er blevet trafikskadet
Hvis du kan genkende din bil fra en af de ovenstående beskrivelser, så kan du nemt og let udfylde blanketten på højre side, og vi vil så kontakte dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud – hvis tilbuddet accepteres, kommer vi og henter din bil efter aftale. Vi afregner kontant på stedet.
Skrotbiler
Alle biler ender på et eller andet tidspunkt som skrotbiler.
De bilvrag, der bare bliver efterladt i baghaver og på gaden er til stor skade for miljøet.
Det er vigtigt, at skrotbilerne bliver ophugget af en autoriseret autoophugger, så de farlige kemiske væsker bliver fjernet korrekt.
Ofte får folk ikke sendt deres gamle biler til skrotning, og de står derfor i stedet og ruster og optager plads.
De sluger også penge, hvis de ikke bliver afmeldt, og de kan i sidste ende være til stor skade for miljøet.
Skrot-bil.net køber dine skrotbiler til en fordelagtig pris
Skrotbiler skal først afmeldes hos SKAT, hvilket er noget,
som Skrot-bil.net gerne klarer for dig, hvis du sælger din skrotbil til os.
Skrot-bil.net forsøger at gøre det så nemt som muligt for alle ejere af skrotbiler at komme af med deres gamle biler.
Vi Giver Den absolut Bedste Skrotpræmiei hele Danmark.
Vi Giver Maximum 150.000dkk.
Vi betaler Via mobile pay eller Kontant Afregning.
Vi afhenter bilen sammedag ! helt gratis! Ingen gebyrer eller miljø afgift.
Vi Køber Alle Skrot Biler. Uanset mærke model eller årgang. Www.autoskrotning.dk Skrotbil . Skrotbiler . skrot min bil . Skrotpris . Skrotpriser Skadede biler,Skrotpræmie , Totalskadet bil. Vurdering af bil , Skrotning af bil ,Bil skrot ,Auto ophugger .
Skrotning af bilen i Danmark kan nogle gange godt værer svært nogle gange men hos www.autoskrotning.dk er vi virkelig hurtige til at skrotte bilen vi er eksperter og er profesionelle i at skrotte biler, skrotbilen idag og få udbetalt helt op til 150.000dkk vi elsker skrotbiler, skrotpræmien starter fra 1500- og helt op til 150.000dkk få yderligere oplysninger sår læs mere hos www.autoskrotning.dkskrotpræmie nu. I Danmark er det faktisk meget nemt at skrotte bilen, der findes over 150 auto ophugger i landet, vi eksporterer biler til udlandet så som lande som USA AFRikanske lande Rusland øst Europa, vi Autoskrotning.dk sælger også masser af reservedele fra skrotbiler til Dubai og masser andre lande skrotbiler er vores område, skrotpriserne falder hverdag og man kan desværre ikke hindrer det store fald p.g.a jernprisen. vi skrotter masser af skrotbiler i København og Danmark Varebiler defekte skrotbiler totalskadede biler simpelthen alt, vi er en af Danmarks største opkøber af skrotbiler, vi har Danmarks største auto ophugger. skrotbil er noget vi elsker vi køber masser af skrotbiler, vi køber skrotbiler altid, vi har akut brug for skrotbiler.

Skrotbilen det kan absolut betale sig
skrotbiler Skrotbilen nu og her med det samme vi betaler helt op til 250000kr vi er en af Danmarks største opkøber vi køber generelt mest skrotbiler i København men vi dækker Selfølgelig også Sjælland og Jylland husk at afmelde vi er også statsautoriseret motorkontor, få udbetalt kontanter skrotpriser ne falder hver evig eneste dag sår husk at skrotte bilen, og glem ikke syns datoen da trafik styrelsen kan give en bøde på 2500dkk p.g.a bilen ikke af synet. Da vi er godkendt af Miljøstyrelsen har vi også motorkontor afdeling Du kan få op til 250.000 Kr. KONTANT samme dag for din bil!Polen og Letland, vi har skrottet over 10.000
Få et uforpligtigende tilbud her
Jern og metalaffald fra private
skrotbiler på ca. 19år vi er profesionelle i alle områder som hedder skrotbiler, når man siger skrotning af bil sår tænker man automatisk Køge auto ophug eller tigervej da det er en af de ældste skrothandler Du kan få op til 250.000dkk
Du kan få op til 100.000 Kr. KONTANT samme dag for din bil! skrotpriser
skrot min bil Vi kan også sørge for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse. skrotpris
Vi sørger som en ekstra service for, at afmelde dine nummerplader Gratis.  skrotpriser
Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift/ grøn ejer-afgift samt forsikring indsat på din/ jeres NEM- konti.
Hvis du står tilbage med en bil, som passer til én af disse kategorier skrotbil skrotpriser skrot min bil
til udlandet, skrotbiler ryger generelt til Polen og Letland, vi har skrottet over 10.000 skrotbiler på ca. 19år vi er profesionelle i alle områder som hedder skrotbiler, når man siger skrotning af bil sår tænker man automatisk skrotbiler Køge auto ophug eller tigervej da det er en af de ældste skrothandler husk at skrotte bilen hos os ! Vi skrotbiler udbetale den aktuelle skrotbiler skrotpræmi e, skrotbilen kan værer værdifuld vi har Danmarks største skrotbiler autoophugger og vi elsker at arbejde skrotbiler med skrotbiler defekte skrotbiler totalskadede biler simpelthen alt opkøbes, vi er en af Danmarks største opkøber. Vi samarbejder med Stena metal, vi arbejder med skrotning af biler, vi hjælper danskere med at komme af med deres gamle udkørte biler, vi har arbejdet med skrotbiler i 20 år, vi giver de bedste skrotpriser, skrotbiler skrotpræmie i Danmark er 1.500kroner. Vi reperarer også biler hvilket betyder, at der skal ske større skader på en bil, før den bliver skrottet. Dermed vil flere skadede biler blive repareret, og færre biler vil blive sendt til skrotpris autoophuggeren. Varebiler Skadede biler Defekte biler Biler som mangler diverse karosseri eller interiør Biler uden afgift vi.
Vi kan også sørge for at din bil bliver afhentet og transporteret fra din adresse.
Vi sørger som en ekstra service for, at afmelde dine nummerplader Gratis.
Skrotpræmie København
Vi Udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Bil.
Vi køber Alle Slags Biler, Uanset Mærke stand eller noget som helst, Model eller Årgang. skrotbil 28. marts 2016
Er du træt af din gamle skrotbil eller ikke kan komme af med den?
Vi Køber Alle Slags Biler. Ring og Få et Uforpligtende tilbud. Kontant Afregning og Gratis Afhentning Samme dag.
‎Skrotpræmie 15000 – ‎Skrotbiler – ‎Sælg Din Bil STÅR DU MED EN SKROTBIL?
Vil du gerne have den højest skrotpræmie for din bil?
Så kontakt os på 91689310 for et uforpligtende tilbud.
Tilfredse kunder er er vores projekt derfor forsøger vi på at give den Højeste Skrotpræmie og vi Afmelder gerne dine nummerplader med det samme og helt gratis. Skrotbilen nu og her og få udbetalt kontanter.VI AFHENTER SKROTBIL OG BRUGT BIL I KØBENHAVN,
VI AFHENTER SKROTBIL OG BRUGT BIL PÅ SJÆLLAND,
VI AFHENTER BRUGTBIL I Stor København
VI HENTER BRUGTBIL PÅ FYN,
VI HENTER SKROTBIL OG BRUGT BIL PÅ AMAGER, Nørrebro Østerbro Vesterbro og alle andre Københavns områder
VI HENTER

Skrotpriser
den højeste skrotpræmie for din skrotbil.
den højeste skrotpræmie KONTANT samme dag for din skrotbil! Vi sørger  for at din skrotbil bliver afhentet fra din adresse  i Sjælland eller der hvor din skrotbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din skrotbils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.
Få det højeste bud og bedste pris på din brugte bil
Få den højeste pris KONTANT på stedet for din brugtbil. Vi sørger ligeledes for at din brugtbil bliver afhentet fra din adresse eller der hvor din brugtbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din brugte bils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.
Professionel autoophug
Som værende professionel autoophugger på Sjælland med mange års erfaring indenfor brugtbil, skrotbil, skrotpræmie, skrotning og autoophug tilbyder vi at varetage alle de praktiske aspekter, der findes ved beslutningen om at sælge eller skrotte bilen, finde en autoophug og modtage skrotpræmie.
Da Www.autoskrotning.dk er en professionel autoophug og ikke blot bilforhandler, hjælper vi dig af med din skrotbil uanset stand, årgang, kilometertal og uanset om den er synet eller ej. Www.autoskrotning.dk er en Sjællands autoophug til din tjeneste.
Vi garanterer en fordelagtig skrotpræmie for dit udtjente skrotbil eller en fordelagtig pris på din brugte bil.
Som godkendt Autoophug sikrer vi at Miljøministeriets lovkrav overholdes. Følgende uddrag er fra Miljøministeriets regler for udbetaling af skrotningsgodtgørelse ( skrotpræmie ):
“Formålet med skrotningsgodtgørelsen er at fremme korrekt aflevering af udtjente person- og varebiler til godkendte autoophuggere, så en miljømæssig korrekt affaldshåndtering sikres. Udtjente biler må ikke henstilles i naturen eller på offentlig vej og ved private ejendomme, da skrotbiler kan forårsage lokal forurening af jord- og vandmiljø på grund af udsivning af væsker, som f.eks. olie og benzin.”
Vi er certificeret med den internationale standard for miljøledelse ISO 14001. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.
Vi gør hvad vi skal, miljørigtig skrotning, og du får hvad du fortjener, den bedste skrotpræmie for dit skrotbil.
Www.autoskrotning.dk afhenter fra Sjælland.
Det er lige meget hvilken skrotbil du har
Du skal ikke bekymre dig – vi accepterer din skrotbil uanset hvilken type det er. Dette kan være personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, skrotbiler der mangler interiør, skrotbiler uden afgift, gamle biler osv.. Den eneste du skal gøre, er at ringe til os nu, og så henter vi din skrotbil helt gratis.
Kontakt os for:
Skrotbil København, Skrotbil Sjælland, Skrotbil Valby, Skrotbil Amager, Skrotbil Frederiksberg, Skrotbil Brøndby, Skrotbil Glostrup, Skrotbil Albertslund, Skrotbil Taastrup, Skrotbil Ballerup, Skrotbil Hvidovre, Skrotbil Rødovre, Skrotbil Vanløse, Skrotbil Skovlunde, Skrotbil Nørrebro, Skrotbil Østerbro, Skrotbil Herlev, Skrotbil Gentofte, Skrotbil Hellerup
Vi udbetaler kontant skrotpræmie på stedet. Kontakt os venligst for andre byer.
Få bedste bud
Vi udbetaler absolut Skandinaviens og Danmarks Højeste

Skrotpræmie
Er du træt af din gamle bil eller ikke kan komme af med den?
Sår står vi til rådighed Det er absolut ikke længere svært at skrotte din skrotbil
Vi som firma www.autoskrotning.dk sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er er absolut virkelig meget miljøvenlig du kan skrotte din bil hos os i Køge. skrotbiler
Det gavner
både dig og MILJØET! Vi passer på miljøet skrotpræmie den kan du få idag
Du kan få op til 150.000 Kr. KONTANT afregning med det samme ! Vi har arbejdet i branchen i 20år da jern priserne er falder drastisk er Skrotpræmien også faldet enormt,
Vi afhenter din skrotbil helt gratis du betaler 0 kroner ! Vi transporterer desuden også din bil fra din adresse eller motorvejen hvor den eller er
Vi sørger også som en extra service at afmelde dine nummerplader helt gratis da vi også er miljø certificeret auto ophugger.
Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, stand model årgang om det er personbil eller reservedelsbil eller defektebiler varebiler alt opkøbes simpelhent
Din bil som er blevet trafikskadet
vi vil så kontakte dig indenfor 4timer med et tilbud – hvis tilbuddet accepteres, kommer vi og henter din bil. Vi afregner kontant på stedet. Skrotpriser er meget forskelligt afhængig af vægten af bilen.
Skrotbiler
Din bil ender på et eller andet tidspunkt hos en skrothandler, vi er en af Danmarks største auto ophugger. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om autoskrot eller salg af skrotbiler
Søger du Skrotpræmie på din bil sår skal du kontakte os
Vi tilbyder den højeste skrotpræmie og vi køber alle biler uanset stand.
Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift og grøn ejerafgift samt din forsikring indsat på din NEM-konti med det samme eller indenfor 3hverdage afhængig af forsikring selskabet. Skrotbiler http://www.autoskrotning.dk Nemt og Sikkert Bilsalg? Realistisk Vurdering Af Din Bil? Højeste skropræmie i DK
EN HURTIG MÅDE AT FÅ KONTANTER FOR SIN BIL.
skrot din bil og få skrotpræmien med det samme
Har du en bil, som er ved at blive rigtig gammel, og kan betegnes som skrotbil eller som er kasseret til syn,  skulle man måske overveje at skifte den ud med en ny. Man kan dog synes, at det er ærgerligt at skrotte sin gamle bil. For det første føler man, at selvom den er gammel og nok skrot, så er den stadig noget værd! Men der findes en løsning! Hos os www.autoskrotning.dk kan man få en skrotpræmie for sin skrotbil. På minimum 2500dkk selvfølgelig kan det dog ikke være nemt at vide, hvor meget ens skrotbil er værd. Derfor kan man få en bilvurdering, så man kan blive sikker på, hvor høj ens skrotpræmie er. få en skrotpræmie for din gamle bil http://www.autoskrotning.dk
EN HURTIG MÅDE AT FÅ KONTANTER FOR SIN BIL
Hvis man gerne vil have en skrotpræmie til sin bil, kan man få en god skrotpræmie hos www.autoskrotning.dk for sin gamle bil. www.autoskrotning.dk opkøber og afhenter skrotbiler. www.autoskrotning.dk tilbyder selv at hente skrotbilen når man har valgt at skrotte den; og tilbyder samtidig den bedste og en virkelig god skrotpræmie! Vores Virksomheden (firma) tager imod alle skrotbiler, om der er tale om personbiler, varebiler, tjeneste biler, eksportbiler m.m.
EN VIRKELIG VIGTIG ÅRSAG TIL AT SKROTTE BILEN
UDOVER AT MAN KAN FÅ EN GOD SKROTPRÆMIE FOR SIN SKROTBIL, ER DER ENDNU EN ÅRSAG TIL, HVORFOR MAN SKAL SKROTTE BILEN, NÅR DEN ER VED AT BLIVE FOR GAMMEL. ÅRSAGEN ER AT MAN SKAL PASSE PÅ MILJØET. DET ER IKKE GODT FOR MILJØET AT KØRE RUNDT I EN GAMMEL, OLIE SPILLENDE BIL. SÅ VED AT MAN TAGER BESLUTNINGEN OM AT SKROTTE DEN GAMLE BIL, TAGER MAN OGSÅ HENSYN TIL MILJØET. SÅ DET ER HELT KLART NOGET, SOM MAN SKAL GØRER ! NÅR MAN SÅ OGSÅ FÅR EN GOD SKROTPRÆMIE FOR BILEN, ER DET SLET IKKE EN DÅRLIG IDE SKROT DIN BIL OG FÅ EN AF DANMARKS HØJESTE SKROTPRÆMIER
Sælg din Brugte Bil Her.?? Danmarks Højeste Skrot præmie Få Op Til 150.000Kr For Din Bil. Ring evt Mail ? Hurtigt Nemt og Sikkert Bilsalg? Realistisk Vurdering Af Din Bil? Højeste skropræmie i DK. Fri afhentning Gratis afhentning af bil. ?Skrot din bil nu Vi afhenter biler i hele landet ?Garanti for Professionelt Arbejde! Høje skrot præmier på alle slags brugte biler og skrotbiler. Hvorfor stadig vente Ring til os nu og her med det samme vi har over 350biler i Køge !
Få en god skrotpræmie for din skrotbil
Hvem er www.autoskrotning.dk
www.autoskrotning.dk er en A/S Virksomhed, som opkøber og afhenter skrotbiler fra hele landet. Med autoskrotning.dk er det nemt at skrotte sin skrotbil, fordi virksomheden tilbyder selv at hente bilen fra hele landet. Man kan aflevere alle slags biler. Vi tager også imod reservedele, så som katalysator og motor. Vi har en af danmarks største auto ophugger i køge.
Skrot din gamle bil og vær god ved miljøet.
Pas på miljøet
Gamle brugte biler er ikke gode at køre rundt i idet at de er skadelige for miljøet. Og kan værer livsfarlige. Derfor skal man tage hensyn til miljøet og sig selv. Vi oplever rigtig mange gange hvor personer kommer til skade p.g.a bilen ikke er synet eller ikke af repareret. skrot gamle brugte biler, når de ikke kan fungere optimalt længere, og når de er skadelige for miljøet. Der er derfor flere fordele i at skrotte sin gamle skrotbil. Man får en god skrotpræmie, så disse penge kan bruges til eventuelt at købe en ny. Man kan klikke sig ind på vores hjemmeside. Læs mere på www.autoskrotning. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, vi svarer ofte samme dag eller få dage efter du har sendt din besked til kundeservice. Men alt i alt er det en fantastisk hjemmeside, som du helt sikkert vil elske at bruge i fremtiden når du skal købe dine produkter! Men læs flere informationer om virksomheden inde på deres hjemmeside
Skrot din bil hos www.autoskrotning.dk!
Aflevering af din skrotbil Når du skal af med din skrotbil skal du gøre følgende,
Husk din registreringsattest til bilen (original)
Ejeren af bilen skal enten med, eller skrive under.  Med mange års erfaring indenfor bilbranchen er www.autoskrotning.dkdin oplagte samarbejdspartner, når du skal skille dig af med din udtjente brugte bil på en slutseddel.
Sælger du bilen på det brugte bil marked, kan det virkelig godt være svær at komme af med hvis den har kørt masser af kilometer og ikke er den nyere model, Det kræver vedligeholdelse at have den, og syne den så den ser pæn når køber tilser bilen. Man ender måske med et langt lavere beløb end håbet, og så er der ikke sår meget glæde ved det.
Få absolut mest muligt ud af din gamle skrotbil leder de efter en super god skrotbilforhandler, så kan det være en god ide at klikke sig ind på denne hjemmeside lige her
Skrotbilpræmie  ideen er  absolut en god løsning for dig som har en skrotbil, fordi du får en skrotpræmie for en bil, der ellers bare ville gå til grunde, SERVICE DØGNET RUNDT FÅ OP TIL 150.000 KR FOR DIN GAMLE BIL
og du intet får ud af det men vigtigst er det at det også godt for miljøet.
Kort sagt vi tager af alt papirarbejdet med det samme når du vælger at skrotte din bil hos vores skrothandler som hedder www.autoskrotning.dk Søger du Skrotpræmiebil på din bil ? Skrotning af din bil eller Salg af din brugtbiler. Vi tilbyder absolut den højeste skrotpræmie og vi køber alle biler uanset stand. Søg Efter www.autoskroting.dk Få Super Hurtige Resultater !
BEDSTE PRIS FOR DIN SKROTBİL
Vi hjælper både faste og nye kunder, hele døgnet alle ugens dage. Som privatkunde kan man gøre brug af os til transport af biler eller som vejhjælp – Uden krav om abonnement. Og selvfølgelig kører vi til faste lave priser kan man gøre brug af os til transport af biler eller som Skrotpræmie København Og Sjæ Højt service
Gratis afhentning
Fair pris udregning
Høj skrotpræmie
Vi tager os af skrotningen og afmeldingen af nr pladerne gratis
Vi er klar til at give et godt tilbud på din brugte bil
Din brugte bil er måske mere værd end du har fået oplyst andet sted, ring eller mail til os for at vurdere dette.
Vi afregner kontant og på stedet eller gennem bank overførsel
Skrotning og skrotpræmie.
www.autoskrotning.dk find os på facebook https://www.facebook.com/Autoskrotningvi har omkring 15.000 likes
Mvh vision dk A/S tigervej 10 4600 Køge

Skrotpræmien Hos Auto Ophuggeren
Danmarks største auto ophugger kan hjælpe jer helt gratis med at få fjernet jeres bil eller campingvogn, Er din Bil det man decideret er en skrotbil? Det vil sige har den gjort, hvad den kan i sit “Liv”? og har den brug for hvile nu Så bør du helt sikkert overveje at få din skrotbilskrottet hos www.autoskrotning.dk Det gode ved at få sin bil skrottet, er at man får penge for at få den skrottet – og man gør herudover noget godt for miljøet!
 Så hvis din bil alligevel er gammel og rusten – og du kan alligevel ikke sælge den til en fornuftig pris – så vælg da helt sikkert at få den skrottet!
Der findes mange steder, man kan få skrottet sin bil og man får nogenlunde det samme for sin skrotbil alle steder.
Hvis du kommer fra Sjælland findes der et fantastisk autoophug på Sjælland, som du helt sikkert bør vælg, når du skal skrotte din bil.
Dette autoophug på Sjælland hedder www.autoskrotning.dk Man bør helt sikkert gå ind på deres gode hjemmeside og læse om hvad de kan tilbyde en!
Deres hjemmeside er på dansk, så det burde ikke være noget på problem at læse, hvad der står på hjemmesiden! Man kan også blot henvende sig til virksomheden hvis man har nogle spørgsmål omkring deres autoophug på Sjælland. De vil gerne hjælpe med at svare på dine spørgsmål.
Du kan klikke dig ind på deres virksomheds hjemmeside ved at klikke på dette link: auto ophugger på sjælland (Når du klikker på linket kommer du direkte ind på autoophug på Sjælland www.autoskrotning.dk S hjemmeside. Du kan hører nærmere om Skrotpræmien på tlf 91 68 93 10
Som sagt – hvis du bor på Sjælland er dette et perfekt autoophug – men der er hvert fald ikke andet for end at trykke hjemmesiden ud og se om du er tilfreds med de priser de kan give dig for din skrotbil og ellers skal du blot kontakte dem og så kan du få din bil skrottet. Så enkelt og nemt er det heldigvis skruet sammen, så det ikke tager alverdens tid.hjemmesiden. Så det skulle ikke være noget problem at finde rundt på siden.
Virksomheden er dansk og derfor står alt på hjemmesiden også på dansk. Hvis du ikke kan sproget kan du få en bekendt til at hjælpe dig med at spørge, eller er du velkommen til at henvende dig på engelsk til kundeservice og stille dem de spørgsmål du måtte have. Du er naturligvis også generelt velkommen til at stille spørgsmål til kundeservice omkring hjemmesiden, virksomheden, produkterne eller noget helt fjerde, hvis du gerne vil det. Klik dig ind på hjemmesiden www.autoskrotning.dk vi giver DK’s højeste skrotpræmie
De bestræber sig på at svare så hurtigt som muligt, de svarer ofte samme dag eller få dage efter du har sendt din besked til kundeservice.  Skrotpræmien ændrer fra dag til dag Men alt i alt er det en fantastisk hjemmeside, som du helt sikkert vil elske at bruge i fremtiden når du skal købe dine produkter! Men læs flere informationer om virksomheden inde på deres hjemmeside. Vi udbetaler danmarks højeste skrotpræmie.
Hvis du skal have skrottet din bil skrottet, er denne artikel lige noget for dig! Her bliver der nemlig lige forklaret fordelene ved at få skrottet sin bil.
Hvis du vælger af få en skrotbil, så får du faktisk også penge!Man kan sagtens prøve at sælge sin bil, men det kan tit ikke svare sig at sælge den, da en bil virkelig falder i pris som brugt. Så vælg en skrotbil – det er den rette løsning! Og så får du jo en fantastisk skrotpræmiebil – så hvorfor ikke?
Din skrotpræmie bliver på et par tusinde, det er forskelligt fra sted til sted, hvad de præcise beløb er. Du kan vælge at få skrottet din bil her www.autoskrotning.dk Her får du en rigtig god skrotpræmie.
Hjemmesiden med skrotbiler er nem at finde rundt på – den er lavet simpel og brugervenlig så folk der ikke så ofte benytter nettet også har en reel chance for at finde rundt og sælge deres skrotbil. www.autoskrotning.dk find os på facebook https://www.facebook.com/Autoskrotning vi har omkring 35.000 likes
Mvh vision dk A/S tigervej 10 4600 Køge
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded