Profile

Cover photo
Hidayatul Afzam
1,402 followers|153,768 views
AboutPosts

Stream

Hidayatul Afzam

Shared publicly  - 
 
Apa kata kita try Tongue Twisters , nak tak ? Jom-jom tengok dekat bawah. First How much wood would a woodchuck chuck If a woodchuck could chuck wood? He would chuck, he would, as much as he could, And chuck as much wood a...
2
Add a comment...

Hidayatul Afzam

Shared publicly  - 
 
Sangat busy sampaikan blog aku ni tak terurus lama dah kan. Maaflah, aku pun lama tak blogwalking ke blog korang sejak SPM hari tu. Bayangla dah berapa lama aku tak usik blog aku ni. Alhamdulillah meniti di bibir, result SPM...
4
Add a comment...

Hidayatul Afzam

Shared publicly  - 
 
Trust it :)
Percayalah.. jika dia JODOH mu.. insya Allah langkanya : akan di PERMUDAH Sulit untuk BERPISAH Tidak terlalu banyak BERSUSAH PAYAH dan tidak mudah TERPECAH BELAH Dan yakinlah.. Apa dan siapapun yang Allah berikan kepada kita.. Itulah yang Terbaik untuk kita...
 ·  Translate
4
Muhammad Afiq's profile photo
 
btl2...huhu
Add a comment...
Have them in circles
1,402 people
Muhammad Hakim's profile photo
Anirrah Shah's profile photo
adhi nugroho's profile photo
Erdin Suharyadi's profile photo
Ukhuwah Tijarah's profile photo
Belog Santai's profile photo
najla mohayidin's profile photo
faiz manik's profile photo
Hapizan Hassim's profile photo

Hidayatul Afzam

Shared publicly  - 
 
bla...bla...bla
Apa kata kita try Tongue Twisters , nak tak ? Jom-jom tengok dekat bawah. First How much wood would a woodchuck chuck
If a woodchuck could chuck wood? He would chuck, he would, as much as he could, And chuck as much wood as a woodchuck would If a woodchuck ...
 ·  Translate
Apa kata kita try Tongue Twisters , nak tak ? Jom-jom tengok dekat bawah. First How much wood would a woodchuck chuck If a woodchuck could chuck wood? He would chuck, he would, as much as he could, And chuck as much wood a...
2
Add a comment...

Hidayatul Afzam

Shared publicly  - 
 
Buntu
Sangat busy sampaikan blog aku ni tak terurus lama dah kan. Maaflah, aku pun lama tak blogwalking ke blog korang sejak SPM hari tu. Bayangla dah berapa lama aku tak usik blog aku ni. Alhamdulillah meniti di bibir, result SPM aku tak la bagus sangat dan takd...
 ·  Translate
Sangat busy sampaikan blog aku ni tak terurus lama dah kan. Maaflah, aku pun lama tak blogwalking ke blog korang sejak SPM hari tu. Bayangla dah berapa lama aku tak usik blog aku ni. Alhamdulillah meniti di bibir, result SPM...
1
1
Abby Nor's profile photo
Add a comment...
People
Have them in circles
1,402 people
Muhammad Hakim's profile photo
Anirrah Shah's profile photo
adhi nugroho's profile photo
Erdin Suharyadi's profile photo
Ukhuwah Tijarah's profile photo
Belog Santai's profile photo
najla mohayidin's profile photo
faiz manik's profile photo
Hapizan Hassim's profile photo
Links
Story
Tagline
i'm just a simple girl.. <3