Profile cover photo
Profile photo
Hidayatul Afzam
1,490 followers -
I LOVE BUSSINES.. :)
I LOVE BUSSINES.. :)

1,490 followers
About
Hidayatul's posts

Post has attachment
esok sy ada buat giveaway ye..jangan lupa joinnn :)

Post has attachment
mauu ke idokk??
Hai selamat petang semua :) Terasa nak buat giveaway la.. sempena nak bisnes ni, orang cakap pengenalan la ye.. hehe setakat ni bercadang nak bg 1 botol VITAMIN C POWDER by Nlee Beauty.. 1 je?? hehe.. Jangan risau, kalau ramai yg join, saya akn tambah lagi ...

Post has attachment

Post has attachment
vitamin c powder by nlee beauty
hai..hai...hai.. kini aku muncul lagi nak perkenalkan produk yg aku akan jual.. Ni la dia pengasas vitamin c powder.. Alahaii..comel kan.. jeles bebenor tgok org flawless ni. Aku nak jugak!! hehe.. lebih2 plak aku ni. Bagi korang yg nak usha owner vcp ni, b...

Post has attachment
sudah sekian lama..
hai korang. Lama betol aku menghilang. Kini mucul bawa hajat besar..kekeke Dah lama aku tak taip2 ni, sekarang aku akan sentiasa aktif.. sokmo & sokmo.. sebab pe? Sebab aku nak berbisnes.. bissss & ness.. awal bulan depan, dah masuk 20 series la.. Ada yg ta...

Post has attachment

Post has attachment
bla...bla...bla
Apa kata kita try Tongue Twisters , nak tak ? Jom-jom tengok dekat bawah. First How much wood would a woodchuck chuck
If a woodchuck could chuck wood? He would chuck, he would, as much as he could, And chuck as much wood as a woodchuck would If a woodchuck ...

Post has attachment

Post has attachment
Buntu
Sangat busy sampaikan blog aku ni tak terurus lama dah kan. Maaflah, aku pun lama tak blogwalking ke blog korang sejak SPM hari tu. Bayangla dah berapa lama aku tak usik blog aku ni. Alhamdulillah meniti di bibir, result SPM aku tak la bagus sangat dan takd...

Post has attachment
Trust it :)
Percayalah.. jika dia JODOH mu.. insya Allah langkanya : akan di PERMUDAH Sulit untuk BERPISAH Tidak terlalu banyak BERSUSAH PAYAH dan tidak mudah TERPECAH BELAH Dan yakinlah.. Apa dan siapapun yang Allah berikan kepada kita.. Itulah yang Terbaik untuk kita...
Wait while more posts are being loaded