Profile cover photo
Profile photo
Hann Razak
4 followers
4 followers
About
Hann Razak's posts

Post has attachment

Post has attachment
ada sikit rasa terkilan
hari ni baru log in balik. nampak posting lama dalam draf ada sangat banyak. masa tu tulis tajuk ja, dengan harapan nanti akan tulis isinya. but sad sangat sebab tak de apa sikit pun, hatta main points untuk tulis later. regret. ada kenangan yang tak tercat...

Post has attachment
i'm back
lama tak log in, lama tak write something once  dah masuk, banyak la pulak masalah, post hilang. dashboard showed nothing.. sigh.. bismillahirrahmaaanirrahim.. nak try post this one, hope tadak masalah.

Post has attachment
Ibrah dari sebuah kehilangan
24 Jun 2016 = 20 Ramadhan 1437H = Jumaat Saya lewat update di sini. meski hati nak sangat.. naakk sangat-sangat. Usai kite baca al-Quran malam tu, terus bukak FB.. standard lah kan.. hahha the first yang keluar di timeline adalah.. Norsuriaty Bt Awang Hashi...

Post has attachment
**
Seawal pagi tadi, bersembang dengan teman baik saya. Bercerita tentang penstrukturan baru negeri Kedah, yang kengkononnya kuasa MB Mukhriz dirampas, tentang penstrukturan jabatan saya,, berlarutan merepek, kata kawan saya, andai seorang ini jadi menteri bes...

Post has attachment
Indahnya Kenangan
Semalam sembang dengan baba, saya bagitau, nothing much i would expect as of now, dalam keadaan hidup serba sederhana ini, saya cuma mengingini untuk membesarkan rumah, untuk ke Mekah, menunaikan haji, umrah juga, di kala umur tak terlalu tua untuk beribada...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded