Profile cover photo
Profile photo
Puteri Diyana
About
Puteri's posts

Post has attachment
alhamdulillah. akhirnyaaaa
Assalamualaikum blogger. heee annyeonghaseyo chingu !! oraenmannida .saja nak bagitahu esok  aku dapat sambung degree di UITM Shah Alam.  tak sabar sis nak masuk study balik. korang nak tau x? aku dok rumah makan tido tgk tb men tenet sume tu nak dekat 5 bu...

Post has attachment
ketumbuhan dermoid
Assalamualaikum. hye. lama dah aku tak update blog ni.. bersawang-sawang banyak dah. hhehe. saja je nak gtaw yg aku tengah cuti sebab baru habis dip haritu so sekarang ni tengah tunggu result dapat sambung degree ke x. btw nak gtaw je kisah aku ritu aku pen...

Post has attachment
Addicted dah dgn korean dramas
Assalamualaikum.  hye hye hye. hope bloggers2 yang lain sihat2 belaka. hee. saja je nak share , aku ni sejak cuti ni asyik layan drama korea je. yela selama 4 bulan aku praktikal selama tu la aku tak layan drama korea. ni dah cuti haa hambik kauu siang mala...

Post has attachment
Lone Ranger sampai ke stesen UKM
Assalamualaikum. lama sangat dah aku biarkan belog aku ni senyap. huhu.aku just nak cite je ceghita aku pergi Melaka dgn kawan baik aku Khadijah n Syakinah. Khadijah ajak kitaorg g family day dkt Melaka . aku senanya tak sangka yang mak aku bagi pergi sana....

Post has attachment
new mission ~
Assalamualaikum. Hyeee lama nyerr rasa dah tak update blog. Entah berapa bayk dah sawang tak ley kire dah. Semoga kome sihat2 belaka. Ok2 back to my topic.  Amendela korang rasa mission aku? Cer teka hihi. Senonyerr mission aku ni dah lama terbengkalai seba...

time to back to college will come soon. ohhemmm. 

Dah lama x beli wide shawl. Huhu 

dunno what to do.. err

Post has attachment
lazy ? err yupp lazy... ! __
Assalamualaikum.. hurgh.. hope today will be a good day for me n also yours. heee actually, i dont know why i think like im so lazy today to make a move to study just like picture above. huhu . can't move? maybee  bcz im at my home sweet home with ma lovely...
Wait while more posts are being loaded