Profile

Cover photo
Greenpeace Danmark
471 followers|166,519 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
»Det umulige er ved at blive muligt. Jeg er enig med tvivlerne i, at det er meget svært og at det kræver en helt anden politisk vilje end man har vist indtil videre. Men det er absolut muligt«, siger Jens Mattias Clausen, vores klimapolitiske rådgiver, der lige nu er til klimamøde i Bonn, hvor verdens ledere skal finde løsninger på den globale opvarmning.

Bonn-mødet skal bane vejen til årets klimatopmøde, COP21, i Paris. Håbet er at afklare de største uenigheder inden topmødet og skabe et stærkt afsæt for et samarbejde om at holde den globale temperaturstigning under 2 grader.
Trods positiv stemning går det dog for langsomt og der er en tendens til at udskyde beslutningerne. Læs artiklen herunder.
 ·  Translate
»Det umulige er ved at blive muligt«, mener miljøorganisationens klimapolitiske rådgiver.
10
1
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
6
1
Poul-Erik Jørgensen (Dj-Joni)'s profile photo
 
SO GOOD
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Det her er HOPEless, Obama! Vi ville gerne have bragt en munter aprilsnar, men det bliver ikke i år. Obama har lige givet Shell tilladelse til at bore efter olie i Arktis. Shell er nu én tilladelse nærmere sine skruppelløse planer om olieudvinding i skrøbelige Arktis, og oliegiganten sejler nu sin olierig til Alaska, for at gøre sig klar til sommerens planlagte boringer. Vores skib Esperanza er lige i halen, og med os har vi mere end 6,7 millioner støtter. Er du også med? Skriv under og følg turen: http://fal.cn/jI8
 ·  Translate
5
2
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Kan I lide rent tøj? :-) Tøj uden giftige kemikalier, der udledes i naturen, når vi vasker – og som kan ”vandre” til os forbrugere. Tøj med kemikalier, som kan virke hormonforstyrrende og gøre os syge. Vi vil rigtig gerne have giftfrit tøj, og siden 2010 har vi kæmpet for at tøjindustrien forpligter sig til at udfase alle kemikalier i 2020. Nu har 16 af verdens største tøjmærker forpligtet sig, og de dækker 10 procent af markedet. Det er stort. Tak til alle jer, der har hjulpet med at presse på. Hjælp med at få flere på vognen: http://fal.cn/FKs
 ·  Translate
3
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Google investerer 2,5 milliarder dollars i solceller, der kan leases af Amerikanske husejere. Få dem monteret gratis på dit tag, sænk din el-regning og producer din egen energi! Vi håber på at se lignende initiativer i Danmark!
 ·  Translate
8
3
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
GODE NYHEDER: Mens vinteren er på vej, er der varme at hente her. Verdens forbrug af kul er for første gang på vej til at falde! Det vidner om, at den globale energiforsyning langsomt bevæger sig i den rigtige retning og er samtidig en pinlig påmindelse om, at Løkke-regeringen har skrottet Danmarks mål om at bringe kulforbruget ned frem mod 2030!

Skriv under for 100% bæredygtig energi i Danmark: http://grnpc.org/fossil-fri
 ·  Translate
4
1
Peter Frandsen's profile photo
 
Underligt med et link der ekspanderer til "source facebook" når man overhovedet ikke kommer fra det site. Dårlig web statistik.
 ·  Translate
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
BREAKING: Efter Greenpeace-aktionen i Dybvad i mandags melder klima-og energiminister Rasmus Helveg Petersen nu ud, at han ønsker et stop for nye skifergasprojekter.

Der er dog fortsat givet licens til at efterforske og udvinde skifergas i både Nordsjælland og Nordjylland - i alt 12% af Danmarks areal, som han ikke vil stoppe. Skriv under her, hvis du ønsker et totalt stop for fracking i Danmark: http://bit.ly/1DQnSeb

 ·  Translate
Både SF og Radikale vil hindre nye boringer efter skifergas - V og DF kalder holdningen uansvarlig.
10
5
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Det er helt sort, når nogle pensionskasser i - vores ellers grønne - Danmark investerer for milliarder af kroner i klimaskadelige brændstoffer. Som medlem kan du uvidende være med til at investere i uansvarlige og ubæredygtige industrier som kul, tjæresand og arktisk olie. Alt hvad du skal gøre er, at give din stemme.

Læs her hvordan du stemmer - eller giver fuldmagt, hvis du ikke kan møde op: www.ansvarligfremtid.dk

OBS:
Seks store pensionskasser holder generalforsamling d. 13-28. april. Er du medlem af pensionskasserne MP Pension, Arkitekternes Pensionskasse (AP), Jordbrugsøkonomernes, dyrlægernes Pensionskasse (PJD) eller ingeniørpensionskasserne DIP, ISP eller JØP, så husk at give din stemme.
 ·  Translate
2
1
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Shell har mere end 6 millioner øjne i nakken, mens deres boreplatform nærmer sig Arktis. Følg med her: http://grnpc.org/Igedm
 ·  Translate
1
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Det er stadig alt for nemt at importere og sælge ulovligt regnskovstømmer - også i Danmark! Da EU’s tømmerforordning, der forbyder import af illegalt fældet træ, for nyligt fyldte to år, markerede vi dagen ved at overrække en 4 ton tung ulovligt handlet tropisk træstamme til det franske miljøministerium. Teksten på banneret lyder: Ulovligt tømmer: To år uden handling.
Det er på høje tide, at de europæiske ministre griber ind og håndhæver en lov, der har eksisteret i to år!
Læs Jan Søndergårds blog her:

 ·  Translate
EU’s tømmerforordning, der forbyder import af illegalt fældet træ, var ventet med længsel, da den trådte i kraft den 3. marts 2013.I dag, to år senere, har Greenpeace imidlertid dokumenteret, at der igen flere gange er blevet importeret tømmer til Danmark og andre EU-lande fra selskaber, der er involveret i kriminalitet og
3
1
Add a comment...

Greenpeace Danmark

Shared publicly  - 
 
Vi elsker (stadig) LEGO. Men nu er det igen tid til, at legetøjsgiganten følger egne gode værdier og vælger side! Samtidig med, at LEGO investerer milliarder i havvindmøller, har man nemlig medlemsskab i en dansk brancheforening, som bekæmper den samme, rene energiform.

»Hvis man er en grøn virksomhed, kan man ikke bare udlicitere de forkerte holdninger til en brancheforening. Hvis Lego og Coop mener deres klimaindsats seriøst, bør de melde sig ud af FSE«, siger Birgitte Lesanner. Læs dagens historie og del gerne din mening.

 ·  Translate
De er to af Danmarks grønneste virksomheder: Lego investerer milliarder i egne vindmøller, og Coop har en ambitiøs klimapolitik. Alligevel er de begge med i en brancheforening, der bekæmper støtteordningen for vind. Vi har forsøgt at finde ud af hvorfor
2
Add a comment...
Story
Tagline
Greenpeace går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, som leder til fred og økologisk balance
Introduction
Greenpeace er en international miljøorganisation, der går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, som leder til en verden i fred og økologisk balance.
   
Greenpeaces virksomhed finansieres udelukkende af privatpersoner som dig. Vi tager ikke imod penge fra stat eller erhvervsliv, og de kan derfor ikke diktere vilkårene for vores arbejde. Vi bestemmer selv - inspireret af støtten fra dig og andre privatpersoner. Du kan læse mere her: http://www.greenpeace.org/denmark/support/
Contact Information
Contact info
Email