Profile cover photo
Profile photo
Halilah Hassan
103 followers -
HEALTHY.BEAUTY.LOVE!
HEALTHY.BEAUTY.LOVE!

103 followers
About
Posts

Post has attachment
Sedikit pelik kan bila guna ikan tenggiri untuk masak celup tepung ni. Sebenarnya ni pun percubaan pertama saya. Tak sangka la sedap jugak bila buat ikan tenggiri celup tepung macam ni. Ada sedikit kreativiti and  variasi la dalam masakan gitu ececeh.…
Add a comment...

Post has attachment
Harga vivix shaklee memang tak dinafikan adalah paling mahal berbanding supplement shaklee yang lain. Vivix adalah tonik anti-penuaan yang dikeluarkan ke pasaran dunia setelah melalui kajian selama bertahun-tahun oleh saintis Shaklee. Pelbagai ujian…
Add a comment...

Post has attachment
Bercerita pasal pengalaman memakai implanon, dah nak masuk 2 tahun 8 bulan saya memasang “susuk” pencegah kehamilan ni pada lengan kiri. Kalau nak tau details  proses pemasangan implanon ni boleh rujuk entri yang saya pernah kongsikan sebelum ini: Pasang…
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wajah nampak tua sebelum usia? Bila cerita bab umur biasanya kaum perempuan la yang sensitif takut betul kalau orang teka umur jauh lagi tua dari usia sebenar, ye tak? Lagi sentap rasanya bila berjalan ngan cik suami, sangkakan suami kita tu adik. Aiyooo…
Add a comment...

Post has attachment
Entri ini khas buat warga Kluang yang ingin mendapatkan produk Shaklee dari Pengedar Shaklee Kluang berdekatan dengan anda. Ya betul, tak perlu nak bayar kos postage tak perlu susahkan abang posmen hantarkan parcel boleh dapatkan produk Shaklee. Terus…
Add a comment...

Post has attachment
Beli vivix di Kluang COD Free| Mungkin ramai yang dah sedia maklum produk vivix adalah antara supplement Shaklee yang sangat best selling. Sepanjang saya aktif menjadi pengedar shaklee sejak 4 tahun lepas, banyak permintaan terhadap sirap merah ni.…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded