Profile cover photo
Profile photo
zieta mazita
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Nak beli belah dgn Nad Zainal & Siti Saleha x?? Jom join hnya 1 minit je tau =D
Add a comment...

Post has attachment
Selalu teringin nak belajar di Luar Negara, well here's how you can start =D
Add a comment...

Post has attachment
Berenang semasa period?
Salam...pelik ke dengan tajuk entri ni..hihi takdela pelik sangat sebenarnya..Tahukah Anda (cheh mcm National Geographic plak) Okeh2 bagi gegirls2 yang nak mandi laut ke,nak mandi sungai ke,nak mandi kolam ke,tup2 haritu terperiod plak kan,,so jangan risau,...
Berenang semasa period?
Berenang semasa period?
zieta-theimaginarydream.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review Ella Enchanted
Salam olls... Sebelum tgk cite Taken tu,,layan cite ni dlu...cite ni tgk kat laptop je,,punyela boring xtau nak layan cite ape..pstu tertengok cite ni,,eh cam best plak..so layanla serba sedikit review psal cite ni ek.. Ella of Frell atau Ella ni hidup dlm ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Review Kedai Makan --> Hutan Bandar Bistro,Teluk Chempedak Kuantan
Salam olls....hari sabtu lepas bersamaan 2/1/2014 ak n my frenzzz hanis,nadiah n joe,jalan2 cari makan lepas je habis tgk wayang RoboCop..very awesome movie...sape yg x tngok lg pls tgk...cuma part yg pelakon Samuel L Jackson tu je ak rsa xperlu ade pun xpe...
Add a comment...

Post has attachment
Pesta Ponggal di PMS
Salam...in case kalau korang nak tau..PMS tu singkatan utk poli tmpt ak bkerja...iaitu Politeknik Muadzam Shah..awal minggu baru2 ni iaitu 27 hb 1,,berlangsungla pesta Ponggal ni...selepas temuduga   tanya sikit2 kat student yang arrange psal pesta ni,,diao...
Pesta Ponggal di PMS
Pesta Ponggal di PMS
zieta-theimaginarydream.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded