Profile cover photo
Profile photo
Nabila Syifa
348 followers -
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.

348 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Beauty Online Shop
Assalamualaikum.. Hai. Apa Khabar semua?Korang sihat? Dah ready nak puasa? Hihi? Habis dah ganti puasa? Banyak lak tanya ,kan?kan? Okeyla..tak nak cerita banyak.Kali ni nak cerita pasal satu Beauty Shop ni. Online Shop! Banyak produk kecantikan dan Suppleme...
Add a comment...

Post has attachment
Jampi Pengasih?
Assalamualaikum. Sihat? Alhamdulillah. Pernah tak korang rasa, orang sekeliling tak ambil port pasal korang.Korang jenis yang suka bergaduh dengan orang? Selalu selisih faham? Kawan tak ramai? Susah hendak didekati? Nak tak kalau ahli keluarga sayang korang...
Add a comment...

Post has attachment
Sexual Grooming Membahayakan Remaja?
Assalamualaikum w.bt.. Apa khabar semua? lama rasanya tak merepek kat blog. Baru-baru ini sewaktu Bell berkesempatan nak scroll FB terbaca nukilan tentang seseorang mengenai contoh2 sexual grooming yang boleh attract remaja kepada naluri membuak2 ingin menc...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded