Profile cover photo
Profile photo
IMEF Split
62 followers -
Udruga studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta u Splitu znanost i edukacija
Udruga studenata informatičkog menadžmenta Ekonomskog fakulteta u Splitu znanost i edukacija

62 followers
About
IMEF Split's posts

Post has attachment
Ako misliš da si pravi Hrvat onda ovo nije članak za tebe, u suprotnom, +IMEF Split  je pripremio jednu kolumnu samo za Vas :)

Uživajte :-)

Post has attachment
[PREDAVANJA] Odredili smo konačni termin predavanja iz područja rudarenja podataka i prediktivne analitike. Predavanja će se održati na EFST-u, 23.10.2013. od 18:00 sati u dvorani D2. Prethodno znanje nije obavezno, samo je bitno biti znatiželjan.
Vidimo se :-)
Photo

Post has attachment
Kako se to nekad radilo :-P

#studenti   #prosvjed   #studentskaprava   #Croatia   #Split  

Post has attachment
Znate li koji su artikli poskupili u studentskim menzama? Ako ne znate, onda je IMEF za vas pripremio interaktivnu vizualizaciju svih poskupljenja u studentskim menzama.
 Što je poskupilo više od 100%, a što je pojeftinilo saznajte na: http://bit.ly/GANGk3
Photo

Post has attachment
[PREDAVANJE]
Zanima Vas kako NSA špijunira ljude, zašto Vam banka odbija dati kredit, kako trgovački lanci prikupljaju i obrađuju Vaše podatke. Sve to i još više možete saznati u našem sljedećem predavanju, koje će se održati ovaj mjesec.

Spominjat ćemo zanimljive primjere iz prakse te demonstrirati samu analizu u besplatnim alatima. Vaše data ninje koje će Vas uvesti u svijet rudarenja podataka i prediktivne analitike su : +Živko Krstić  i +Hrvoje Gabelica .

Točan datum ćemo objaviti na našoj stranici narednih dana.
NAPOMENA: Nikakvo predznanje nije potrebno 
Photo

Post has attachment
A sad malo hrvatske realnosti :-) Nakon odličnih vijesti u IT sektoru, pročitajte što nam je Vlada RH ovaj put pripremila kako bi nam olakšala studiranje :-) 

Neizmjerno smo zahvalni našoj divnoj Vladi ;-)

#Hrvatska   #studenti   #prehrana   #obrazovanje   #vlada  

Post has attachment
" Hrvatska softverska industrija u protekle je dvije godine zaposlila cijelu tvornicu ljudi, otvorivši 1307 novih radnih mjesta, a softver je od lani 11. najznačajniji hrvatski izvozni proizvod. "

Još malo i PRVI!!!

Link : http://bit.ly/170utip

#softver   #Hrvatska   #posao  
Photo

Post has attachment
Ne žurite, jurite za ocjenama, one su najmanje važne. I one su prolazni cilj do diplome, a kasnije vas nitko neće za njih pitati. Osim ako niste bili super odlikaš, a i to neće biti presudno, važna je izvrsnost. Postignite ju tijekom studija. I to neka bude cilj. U čemu?
To pogotovo neka bude drugi, ne manje važan cilj. A evo i puta! "  

#brucoši   #obrazovanje   #fakultet  

Post has attachment
Kao studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu blagoslovljeni smo jednim od najboljih uvjeta u državi, no to nam ne dozvoljava da zažmirimo na grozno stanje ne samo na našem Sveučilištu već i na ostalim u državi. Vrijeme je za promjene i dosta je bilo praznih riječi i praznih obećanja. 

Pored svih infrastrukturnih te ostalih problema s kojima se suočavaju naše kolege studenti, a i profesori u nastavku ove nove akademske godine dolazi nam još jedan poklon. Radi se o smanjenju studentskih prava i to u nekih područjima i za preko 50% posto. Udruga IMEF smatra da je obrazovanje od strateškog interesa ove naše lijepe države te da obrazovanje treba poticati, a nikako marginalizirati. Želimo infrastrukturu dostojnu 21. stoljeća, želimo studentska prava koja zaslužujemo, želimo obrazovanje kakvo trebamo i najvažnije želimo poštovanje.

Napredak nije puko popravljanje prošlosti, već je neprekidno kretanje prema budućnosti. 

Udruga +IMEF Split 

#Split   #Croatia   #studenti   #studentskaprava   #obrazovanje  
Wait while more posts are being loaded