Profile cover photo
Profile photo
bismi anita
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Terlewat Haid
Assalamualaikum, Hai sume pembaca blog, bajet retis plak,macam ramai plak pembaca blog Kak Nita ni kan,perasan jap.haha cam dah lama je x update blog ni, agak berhabuk skit la.  X sempat n xde idea la nak update pasal ape.  Tapi arini ade benda skit nak s...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
TEMUDUGA PENOLONG AKAUNTAN GRED W27
ASSALAMUALAIKUM.. Rasa macam da lama je x update blog ni,macam da xde idea plak nak menaip..Tp harini idea da datang ekoran dari pergi interview SPA Untuk jawatan Penolong Akauntan Gred W27 semalam.  Untuk jawatan ni kena lulus exam dia dulu, then nnt SPA a...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded